12

Анонимен

преди 4 години

До Ледена РакияНикой не поставя под въпрос това, че не трябва да се кара под въздействието на каквото и да било.Тук става дума за това, че не може да си пушил трева преди една седмица, да не си под влиянието на нищо и все пак да те съдят. Това е все едно да си се напил в неделя и в сряда да те спрат и да ти вземат книжката.Закона умишлено е направен по този начин-сетете се защо. западна Европа където са с много по-сурови санкции няма такава простотия като в нашият закон.

11

ники

преди 4 години

Това за определен брой часове къде го пише в закона, че не го виждам?

10

НеКОЙ

преди 4 години

Напротив, точно обратното е ! Теста за наркотици няма да те хване, ако си употребявал преди определен брой часове. Но кръвната проба ще те хване задължително.

9

ники

преди 4 години

Преди година ми предписаха крем за отпушване на нос, който съдържа ефидрин в него. Като ми вземат кръвна проба и изведнъж ще се окажа, че съм наркоман?!Я помислете, колко от лекарствата, които се изписват на хората съдържат неща, които на теста ще излезе положителна реакция?Не може да има граница за алкохола, а за наркотиците да няма. Това е пълна глупост и прави закона тенденциозен.

8

Анонимен

преди 4 години

До Ледена РакияИ ти си наркоман просто си дегенерирал от много пуене и те мързи да четеш.Действието на алкохолът и наркотиците зависимоста които причиняват работят по един и същи начин.Биология-8 ми клас.Ако си стигнал до осми клас ;)

7

Анонимен

преди 4 години

Нормално- герб,турци.Те живеят още преди 800 години както си е било.Рязане на главата на дръвник публично и 400 камшика на голо?Или примерно сваряване в казан?По някое време само да сменят и знамето като онова черничкото с белите драсканици.

6

Абориген

преди 4 години

Аборигенни на строежа на които работя правят тест за наркотици вие за шофиорите питате. я се осъзнаите колко сте изостанали

5

Ледена Ракия

преди 4 години

Нека сега всички наркомани, пушещи "безвредна" тревица да започнат да вият на умряло!Бой по главите на наркозависимите зад волана!Тревата е наркотик, а потребяващите я са наркомани!ФАКТ!

4

Анонимен

преди 4 години

този тест трябва периодично да се прави и на политиците

3

Anonymous

преди 4 години

Когато говорим за шофирането, наистина има разлика между това да си изпушил една цигара марихуана преди седмица и това да си я изпушил преди да седнеш зад волана. А сегашния тест не прави разлика между двете.От друга страна, ако консумацията е забранена по принцип и по принцип ще наказват субекта за употреба, времето не е от толкова голямо значение... Освен, ако той не докаже, че преди седмица е бил на място, където това е легално (пак за пример марихуаната: тя е легална на доста места вече).

2

еди кой си

преди 4 години

Пушенето на "цигара" не е незаконно, така ли

1

Анонимен

преди 4 години

В повечето държави е така- или си взимал или не , няма отчитане на нива