101

Анонимен

преди 4 години

А кошслуков отстрани Сашо Йовков от бнт една година преди да навърши години за пенсия.Сега е на 63г и 9 м,а мъжете се пенсионират на 64г3м.Голяма гад.

100

българин

преди 4 години

Първият секретар на групировката ГЕРП.др Борисов.Не се отказва от властта! Извади от нафталина и "Ревизоро" Само и само да му спасява *** и продължи безславно да ни "управлява"! Твоята оставка искаме др Борисов! Ти си на ред вече!

99

Анонимен

преди 4 години

Хайде да залагаме:Кога ще падне Правителството ?

98

Емиле, направи добро

преди 4 години

Емиле, направи добро на България! Не приемай поста, и правителството да падне! Ще ти построим паметник в центъра на София!

97

Анонимен

преди 4 години

Днес на стола...утре на скута.....

96

М, да ...

преди 4 години

До опетковРаботата на министъра е да контролира, а не да разбира.------------------Какво точно ще контролира когато неразбира? Или ще контролира онова от което разбира, а Ревизороо от какво разбира?!?

95

?

преди 4 години

След серия калинки, сега назначават добре охранен бръмбър с опит във взимането на всякакви рушвети!

94

опетков

преди 4 години

Работата на министъра е да контролира, а не да разбира. Всяко министерство си има отдели и пототдели, които бъкат от специалисти. Грешката на Ненов беше, че беше много мек и се огъваше пред разни лобисти. Поне така се разбира от изнесеното от медиите. Обвиненията към него са смешни и ще паднат пред всеки безпристрастен съд. В България съдебната система е толкова объркана, че един прокурор може да тормози когото си иска, както си иска и почти колкото си иска с измислени обвинения.

93

Анонимен

преди 4 години

"Емил Димитров беше шеф на агенция "Митници" по времето на правителството на Симеон Сакскобургготски..."С този опит е изключено да допусне контрабанда на вода.:-)

92

тя

преди 4 години

Калинки , калики , калинки - докога ?!

91

Анонимен

преди 4 години

Това ли е магарешката скамейка набанкин,с която се гордее.Защо един провален човек,неудобен сам на себе сище ръководи министерство.Е ,аз на баячка ли да ида.Калинката Фандъковамислех,че ще отпадне,а то наслагванетопродължава.Този,разбира ли от геология ,хидрогеология,геофизика.

90

Анонимен

преди 4 години

Като гледам по-добре да върнат Нено.

89

Анонимен

преди 4 години

Повече няма ли да се борим с контрабандата и сивата икономика??или е прекършена,преборена!!!.ще го пратим на олимпийските игри ..със сигурност ще сме с медал от борбата

88

Анонимен

преди 4 години

Сега остава да почне да бута язовири с багера.

87

Анонимен

преди 4 години

Гласуваш за ВМРО/НФСБ, получаваш ревизоро за министър-ашколсун!

86

ха-ха-ха

преди 4 години

Министър ръководи цяло министерство ,но не разбира нищо от това, което ръководи !

85

Анонимен

преди 4 години

Е така трябва да изглежда еколог!! Шеф на водите!!! Без коса...мие се с мокра кърпичка!!! С очила..да вникне в балите със смет!!!. С куп фотографи около себе си!!! Да става всичко видимо!! Ура!! Браво!! Ашколсун !!! В Пернишките храмове почнаха литургии със светена ( минерална вода). По случай гениалният избор..ще има и заря!! Ура!! Ура

84

Joko

преди 4 години

Преди '89 г.имаше т.н.НОМЕНКЛАТУРНИ кадри. Назачаваха ги само за началници. Веднъж на ДАПа, след това го пращат в Булгарплод, след това в Технокомплект.... Патийни назначения.Сега е същото. Нищо не се смени. Жалко , но факт....Остава някой да ми обясни какво точно ще управлява Ревизорот в МОСВ, след като няма хал хабер от околна среда ?

83

тя

преди 4 години

Направи ли нещо полезно за държавата като беше на ръководни постове или само за себе си ?!

82

Анонимен

преди 4 години

Нов стол...поне няма ли да му дадат???.. и шнорхел и плавници ??