46

1

преди 4 години

режимът беше дори 3 към 1 , мръсни комунисти още го помня , студ и стрес

45

Лаик

преди 4 години

За да са спокойни гласоподавателите пояснявам : 1. Няма никакво изпускане -;има засмукване. - 2. Не се касае за "радиоактивни_ - а за "радиопасивни" материали. - и 3. Не са "паднали" никакви арматури - просто са подскочили. В заключение - вместо Малдивите, на лято посетете Фукушима- за профилактика. Весела Коледа на всички !

44

Анонимен

преди 4 години

ШПОЧВАТ ДА ЗАМАЗВАТ ПУТИНОФИЛИТЕ ИНЦИДЕНТА! ИНЦИДЕНТЪТ Е С РАДИОКТИВНИ ОТПАДЪЦИ, ***!

43

до 46

преди 4 години

и имахме режим на тока 2:1... А тва че купуваме ток от съседите - лъжеш по навик, или за пари?

42

Анонимен

преди 4 години

Преди години в един много лош режим имахме най-много реактори на целия полуостров, изнасяхме ток за всички съседи, а радиоактивните отпадъци си ги отнасяха на север. Сега нямаме реактори, купуваме ток от съседите , но си имаме площадки за радиоактивни отпадъци на които умират хора! Хвала на Винету и цялата му банда, както и на всеки който гласува за него. На гласувалите специално пожелавам НСО да прегази децата им, после Винету ще страда в тяхна чест и ще могат да си умрат и те спокойни!

41

АЕЦ

преди 4 години

Тоя строеж където е станал тоя инцидент няма нищо общо с АЕЦ-а, той е извън пределите на централата. За съжалиние двама са загинали и идвама ранени. За радиация и на разни други глупости бълвани от медиите за рейтинг и кликвания не вярвайте.

40

Георги

преди 4 години

Не можах да разбера двамата работници загинали ли са? или единият е с фрактура, другият с охлузване

39

Анонимен

преди 4 години

... и сега журналисти не можете да влезете, защото онези алкохолици от АЕЦ-а трябва да изтрезнеят за да ви кажат 2 думи. Дано влезе прокуратора там, че да им излязат всички далавери, идея си нямате какво става там ! Ако се разбърка малко много ще замирише, договори , консорциуми ... страшна работа.

38

Анонимен

преди 4 години

ДОВЕЧЕРА ВСИЧКИ В ЦЪРКВАТА ДА ЗАПАЛИМ СВЕЩ ЗА ЗАГИНАЛИТЕ И ПО ОЩЕ 1, ЧЕ НИЕ СМЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, А НЕ СМЕ ВЕЧЕ НА МОЛЕКУЛИ! КАТО ОНИЯ В ЧЕРНОБИЛ ...

37

Анонимен

преди 4 години

Няма страшно !Това е нагледно доказателство, че радиацията не убива...ама друг път !

36

Анонимен

преди 4 години

изтичане на радиазия има ли, колко , опасно ли е? или това е без значение, там някакъв си реактор

35

Анонимен

преди 4 години

До xlxИма ли изпускане? Защо са включени в текста опасните думи - радиоактивни отпадъци?---------------------------------------------------------------------------------------------------------За да предизвикват стрес, паника и отвличане на вниманието на хората, и други негативи.

34

БЪЛГАРИЯ

преди 4 години

преди години на площадката на АЕЦ загина водолаз случая бе заметен

33

БЪЛГАРИН

преди 4 години

накрая случая ще бъде заметен

32

Браво!

преди 4 години

Оправете заглавието бе, неграмотници. Строителната площадка е в три километровата граница на АЕЦ Козлодуй.

31

Анонимен

преди 4 години

"Видимите резултати" от т.н. УПРАВЛЕНИЕ на негодника от Банкя.

30

Анонимен

преди 4 години

Това за отвличане на вниманието, но вижте с какво - с нещастието на хората! Мерзавци! Това не са държавници, това са сатрапи на собствения си народ. Кой знае каква и на кого е тази външна фирма?

29

Служител

преди 4 години

Изпускане на радиация няма и няма как да има на площадката която се намира на километър от самата централа. Другия въпрос който явно ви вълнува е защо ни е това депо и "БО* ЛУК ЧИЙСКАТА ЯМА" ли сме станали. Е не не сме станали, но мислите ли че е по-добре да продължаваме да плащаме милиони от данаците ни за да се извозват от отпадъците от АЕЦ в чужбина както е до сега? Отпадъците не са опасни по начина си на съхранение и не представляват опастност. Но нали сме си българи важно е първо да оплюем

28

До 27

преди 4 години

Бе то и Чернобил беше още по-далеко, ама още му носим и ще му носим последствията.

27

Анонимен

преди 4 години

До SHEFAДори да си безпартиен, пак си мpъcно комунистче. Личи ти отдалеч по болшевишките ти изказвания.