97

Койчо

преди 4 години

За това няма да има деца в България

96

Анонимен

преди 4 години

могат да дават по 50 000 лева заплата на един лекар,значи имат пари,а стигнали те до 1 лев от деца при това,леле,леле,накъде отиваме,не знам,ама и откъде идваме не знам,всички спим дълбок зимен сън,нема будене,нема

95

иванов1

преди 4 години

на моето дете преди година беше,3 дни се чудиха в болница в София какво му е,пуснаха му изследвания,чакаха ги 3 дни,а през това време му слагаха системи за пневмония мисля,а след тези 3 дни като излязоха тези странно бавещи се изследвания,излезе че детето има хранително натравяне,а ги питайте как без резултати от изследвания слагат системи за нещо,което всъщност го няма,и как се бавят изследвания 3 дена,не мога да си го представя

94

иванов1

преди 4 години

преглед при лекар няма,има изписване на лекарства само,убедил съм се в това,влизаш,пита те какво ти е,няма преглед,или ако има е минимален,изписва ти нещо на рецепта,защото може би има пазарлък точно с тези дистрибутори на лекарства,които ти изписва и си гитив,пиеш ги,нямаш избор,след седмица отиваш на контролен,още по-зле от преди,пак хапчета,пак нищо,това ли са лекари,научени да пишат само,аз за писане не бих платил,и аз мога да пиша,пък и ако отворя гугъл със описани симптоми,ставам лекар иаз

93

Анонимен

преди 4 години

Тиквата толкова милиони вкара и пак лекарите нямат пари , защо ли

92

Анонимен

преди 4 години

До мавърМи дай му ти това левче тогава от твоята заплата, става ли?

91

Анонимен

преди 4 години

*** от децата ли ще се наядете! Господ ще ви съди за алчността ви. След като няма кой да ви съди за некадърността ви.

90

Анонимен

преди 4 години

Вие сте ненормални,бе?Каква е тази здравна система,която раздава стотици хиляди за заплата на един лекар,а останалите хора гладуват?!Махнете я тази порочна система и да спрат да плащат за строеж и дейности на частни болници!

89

Анонимен

преди 4 години

Фалит? Лекарите фирми ли са?!?!

88

до 85

преди 4 години

Е Хипократ ял ли е нещо или само е дишал и пил безплатно вода от извора. А, моля.

87

До мавър

преди 4 години

Също така да уточня. Има лекари на които им дреме за тия практики, но при тях ПЛАЩАШ и то много повече от левче. Същото стои и при частните клиники. Но те не вземат 1000-1200 лева заплата като лекарят който те моли за левче отгоре защото парите от НЗОК не му стигат за да пусне изледване на детето ти. Та говори си за цената на 9мм..... ще те видим като си изпатиш няма кой да те зашие после.

86

До мавър

преди 4 години

*** като се разбягат в чужбина ще плачеш после. Същите лекари не ядат и не хранят собствените си деца с хипократови клетви а с храна която струва пари. А за да не им стигат трябва да се въведе конкуренция на НЗОК или да се закрие затова че не си върши работата и се налага да се прилагат такива мерки. Ако познаваш лекари ще знаеш че за годините учене и отговорността която поемат получават МАЛКО в сравнение с някой *** който за година е научил да програмира.

85

Hayri

преди 4 години

Do Niki Niki застраховка на колата ти и в България не е безплатна и аз започнах от £1100 зависи къде живееш колко стаж и тн тук имаш винетка и данък МПС . ДОО се плаща и в България отделно и здравна осигуровка която в Англия липсва . Тук се плаща и такса на общината за осветление полиция,сметопочистването което е около £130 на месец. Но здравето и образованието до университета са безплатни. Това трябва да го знаеш щом живееш или си живял на острова.

84

мавър

преди 4 години

Алчността краси човека!Лекарите забравиха какво са учили точно в първата лекция на първи курс и каква клетва полагат на 6-тата година след 5 години ВиШу и една Практика!!!Да им припомня за Хипойкратовата клетва аз и за цената на един патрон 9мм пара, койо е доста по евтин от таксата за преглед на ДЕТЕ!?!? Вие сте иззедници не сте лекари! Истинският лекар няма да го интересува левчето, а пациента, както истинският професионалист, но това вече го няма!

83

AAA

преди 4 години

Преглеждайте безплатно децата сега защото те са бъдещите пациенти които ще поддържат стандарта ви.

82

Анонимен

преди 4 години

Някой може ли да ми каже дали е чул или прочел някъде да има фалирал лекар?

81

Щерю

преди 4 години

Лекарите ни не издържат финансово - на курортите в Дубай, Гърция и Турция...

80

Niki

преди 4 години

До Hayri В Англия не е безплатно , плащаш осигуровки , данъци , застраховки , само задължителна застраховка за колата ми беше 1400 паунда на година , отделно 250 паунда пътна такса. Около 600 паунда плащах на месец данък върху заплатата. Иначе тук здравеопазване няма , тук вилнее бялата мафия.

79

д-р по философия

преди 4 години

Като не щете български лекари ще имате афгански, паки и други подобни. Те са много добри, върха. Ще ви разкажат къде зимуват дивите лебеди.

78

Анонимен

преди 4 години

Кой лекар е фалирал, бе?Посочете един фалирал лекар!По- вероятно е банка да фалира, отколкото лекар.