57

Анонимен

преди 4 години

Един милион и петстотин хиляди германски жени и момичета са изнасилени , а някои и убити от Червената армия, на която има издигнат паметник в центъра на София и почти всички български градове.

56

Запазено място

преди 4 години

Сон те лаже...Ха-ха-ха. Повечето гербестаци са бивши членове на БКП. Въобще не им е проблем да се пребоядисат за Енти път. Язе от сега съм си заплюл една плочка на тротоара до Орлов мост и съм сия надписал,та кога дойдат китайците да се вредя сред посрещачите, че от *** и гербестаци си знам от сега,че няма да мога да се вредя.

55

Леле до 68

преди 4 години

Не, но ще има масови депортации

54

Анонимен

преди 4 години

Интересно Фрау Меркел като падне от власт дали пак ще има масови самоубийства.

53

Анонимен

преди 4 години

До ИдеалистОх,пълни глупости си написал,Хитлер ако е милеел за народа си и Германия,нямал е да хвърля немците в една ненужна никому война,да умират там като скотове,хвърлял е накрая дори деца на фронта,а сам никога не отишъл да воюва страхливеца психопат. Руснаците спасяват част от тези немски деца хвърлени от Хитлер да воюват и неговия болян нарцизъм!

52

Василев

преди 4 години

Кинтите и банките са най-ефективни, когато работят в немската,японската и някои други икономики!!!Приемете факта. че това е един организиран порядък от пчелички и всеки се труди неуморно, накрая идва търтея и живее на гърба на всички, но търтея може да води политики, да става все по-силен и властен, защото зад него има икономики с гръбнак, и дисциплинирани и трудолюбиви хора!Сега властват великите и всемогъщи англосаксонски банки и корпорации в света!Животът е жесток, селяни прости!Бен!ЦРУ!

51

гражданин

преди 4 години

Ко да ги мисля нацистите? В момента имам такива неприятности.

50

Анонимен

преди 4 години

Нищо чудно! Типично за швабите Унифицирани промити мозъци

49

Идеалист

преди 4 години

Много от форумците смесват присъщите качества на немския народ с една идеология, която му е била наложета за 2 деситилетия. В статията става въпрос не за лагерите, за евреите. Става въпрос за достойнството на един народ, става въпрос за немската държава, за неговото едиство и способността му да обича страната си и държавата си. Как си представяте велик народ да падне на колене и да си протене врата да го посекат. Ние тук постоянно го правим, само погледнете т.н. ни политически елит - ***!

48

Анонимен

преди 4 години

И знаете ли кой е един от приятелите на шефа на Гестапо Мюлер след ВСВ?Богат немски евреин живеещ в щатите,който също е грабил богатства и който пет пари не е давал,че в концлагерите умират хора.Историята е странно нещо.

47

Анонимен

преди 4 години

Не вярвате,че Хитлер и нацистите са убивали немци?Вижте "Бялата роза",която дори не е била политическа организация,а съпротивителна група срещу войната!

46

Василев

преди 4 години

Нацистка идеология, но зад нея стоят частни банки и индустриалци , които са наливали масло в огъня и са излезнали по-богати и силни от войната, и от двете страни!!!Какво нацистко има, когата частни банки и фирми финансират национална доктрина и идеология!Това трябва да го прави държавта, от хората за хората!Съжалявам селяни прости, но аз не виждам нищо нацистко, някой да финансира, някаква идеология, и накрая да прати хората в ада, а той да излезе по-богат!Това е ционистка идеология!Бил!ЦРУ

45

Анонимен

преди 4 години

Сигурно и герберите след Бойко...

44

Анонимен

преди 4 години

Достойно е да си на фронта и там да загинеш за Отечеството. Съпротива до край! Самоубийството е изклинчване от страх.

43

Анонимен

преди 4 години

Немския народ е бил против Хитлер, но Хитлер го смачква и убива немския народ и със своята нацистка шайка се отправя в Русия и избива още 25 милиона, но немския народ не е знаел, защото Хитлер го е бил убил, от къде да знаят, като са били убити.

42

Анонимен

преди 4 години

До НеонацистНе е точно така,защото е имало и други партии и други немци,даже и комунистическа партия е имало,но Хитлер ги смачква всичките,убива и немци,без да се церемони,точно с тази цел нацистите запалват Райхстага,за да има повод Хитлер и нацистите да преследват инакомислещите!

41

доцент историк

преди 4 години

Хитлер и неговата нацистка шайка са вършели престъпленията, а немският народ не е знаел, немският народ не е вършел престъпление и не е ходил в Русия да мори с глад градовете и да избива руснаци, това са били само Хитлер и неговата малка нацистка шайка.

40

Teo

преди 4 години

До АнонименДостойнство, приятелю, не се печели пред клавиатурата. Хитлер е ужасното предупреждение за това, което може да се случи, когато е изкуствено нарушен баланса в дадена територия - в случая западна Европа. Той е просто равното по сила и обратно по посока противодействие на ПСВ. Но някъде по средата е превъртял - като лидер-кит, който кара цялата колония към брега! Следващият мустакат чичко Ади, който вече се задава на хоризонта, няма да я свърши тая грешка!

39

Василев

преди 4 години

Приемаме факта, че Хитлер е нацист и военен престъпник!!!А тези които разпореждат бамбардировки над цивилни граждани и цивилни сгради над Дрезден, където загиват десетки хиляди граждани, и някои от тях , даже повечето не подкрепят идеологията на Хитлер, те какви са???Къде границата междудоброто и злото , между истината и лъжата???Кинти, кинти селяни прости, кинти и лихви, а дребните човечета са малки пешки и пушечно месо!!!Селяни прости, съжалявам, но вие няма да станете по-умни!Галахар!ЦРУ

38

Ацтек

преди 4 години

Борис и Симеон са почитали Кетцекоатл и Уитцлипуцли!