122

СРАМ МЕ Е ОТ БОЙКО Б

преди 4 години

Защо Бойко Борисов има нужда от охрана?40 млн. лева струва това на България на годинаОт кого се страхува,от пенсионерите ли с 240 лева минимална пенсия???

121

Анонимен

преди 4 години

Ко ?Не !

120

Русия

преди 4 години

Цар Киро 2 страдал за някой?А КОЙ ни направи държавата с най-голяма смъртност в света?

119

Анонимен

преди 4 години

Знаете ли как Бойко Борисов си сваля презерватива?Просто пръдва и кондома си пада сам....

118

ОНЗИ

преди 4 години

Г-н ПРЕЗИДЕНТ, Вие сте човекът, който в този момент трябва да съхрани БЪЛГАРИЯ !

117

Анонимен

преди 4 години

Той страдал ама все *** и скоро ще го удари в колената няма да може да влезе у самолета Буда! Той Буда а народа са будали! Закриваите я тая държава и да се свършва

116

Анонимен

преди 4 години

Борисов, ти си нагъл лицемер!Вдигна ограниченията на скоростта, по едно време когато баба Бъч беше пишман министърка на МВР забрани санкционирането на нарушители, сега си тръгнал да се сополивиш, че прегазили дете...Всички знем, че контролните органи си ги превърнал в касички, които имат нормативи да ти пълнят съдрания бюджет с актове и фишове!Смешен си, и ти и смешния ти лицемерен плач!

115

Русенец

преди 4 години

А за онова момче, което пострада с майка си като ги блъсна колата на НСО и пострада Цветето Караянчева, Бойко нищо не каза...

114

Анонимен

преди 4 години

Прокуди 2 милиона българи по чужбините, тръгнал да рони крокодилски сълзи за блъснато дете.Чисто и происто Боко Суджука използва всяка възможност да отвлича вниманието на хората от важните неща с глупости.

113

Фермер

преди 4 години

Продавам малки прасенца за Коледа. Записване при БАБХ. Ограничени бройки.

112

факт

преди 4 години

а можеше зад валана да е онуй македончето на 3 ракии

111

Анонимен

преди 4 години

НСО е на подчинение на президента. Не разбирам защо медиите обикалят Борисов за мнение, а не попитат явния виновник. Има ли стах в медиите от президента и кой всъщност е той.

110

Анонимен

преди 4 години

Защо Този каточели говори несвързано? Звучи ми като някой дето е ритал топка докато децата са четяли книжки в училище. О, забравих. прочел е една!

109

Анонимен

преди 4 години

Борисов, благодарение на некадърното ти и корумпирано управление - на Теб и на твоята Шайка, всеки ден в България загиват нелепо поне по 10 човека ...

108

Анонимен

преди 4 години

Вай, завалията - направо Многострадална Геновева от Банкя .д..

107

Анонимен

преди 4 години

Повишете минималните пенсии на 500 лева и минималната заплата на 1000 лева,за да не бягат хората в чужбина!Създайте собствено производство и го стимулирайте!

106

Анонимен

преди 4 години

Вечерах мандарини, шефе.

105

Анонимен

преди 4 години

До Иво Инджев........А западните фирми разграбиха построеното през социализма или го унищожиха,за да не им е конкуренция и така не само съсипаха българското стопанство,но и оставиха стотици хиляди хора без хляб и тънещи в бедност,по същата причина хората и особено младите хора бягат в чужбина и губим населението си.да не говорим и за огромната битова и всякаква друга престъпност,ширеща се в страната!

104

Анонимен

преди 4 години

До Иво ИнджевВашата демонокрация е такава,благодарение на началниците ,които са виснали над главите на нашите политици и ги командват какви решения да вземат или да не вземат и нашите политици не могат да провеждат самостоятелна полезна за България политика!Вашата демокрация разруши икономиката на България и остави стотици хиляди безработни и бездомни на улицата,гладни пенсионери и бедни работещи,а по-умните избягаха в чужбина.А западните фирми разграбиха построеното през социализма или го ун

103

6

преди 4 години

До ВасилевВ Стара Загора е ясно - да закръглят общинската администрация до 400-тин ! Така де !