58

Анонимен

преди 4 години

ДЕСА е ДЖЕНЕРАЛ ,бе аланкооолу.....Как я вждаш в блестящата си парадна униформа, накичена с ордени за бойни заслуги, да джитка на такси!? Срамота е....

57

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ едва ли ще се съгласят да не ги вози НСО. Нали това е една от причините мутрите така да драпат да са на власт. Същото важи и за псведопатриотите. Ако Каракачанов се качи в градски транспорт, дали няма да строши автобуса с килограмите си?

56

Анонимен

преди 4 години

Деса *** да тръгва с трамвай или такси на пазар, само не и с НСО.

55

Анонимен

преди 4 години

Не знам по света да има някъде толкова милиционерски и парамилиционерски структури ...явни и тайни колкото на нашенската обезлюдена и пропаднала територия!

54

Mr STARBUCKS

преди 4 години

Ами ДЕСА,с какво ще ходи на shopping бре :)

53

Анонимен

преди 4 години

Абе африканска работа!Народа мизерства а охранените cbини се крият в бронираните си коли от народната любов и да не виждат обкръжаващата ги мизерия!

52

голю босев

преди 4 години

Ако си от богоизбраните партийци и искаш да пътуваш безплатно,и да ти слугуват, оплачи се че някой непознат те е заплашил. НСО е сервилна служба и се ползва като бонус на приближените до власт, президент и партии. Ако "първата дама" иска да си купи нова рокля, НСО я превозва до магазина, и спира в забранена зона. После лъже че не е вярно, и ние с гайдите вярваме. КомунизЪмЪ не си е отишъл.

51

Анонимен

преди 4 години

Дано никога не ги срешнете тези на пътя, че шофират като завършени психопати. Трябва да пазят от народната любов нашите любими политици. Ако стане нещо и ще ви изкарат наркомани, алкохолици, шизофреници и теророристи. Обаче те не са виновни никога. Неееее как те да са виновни? Разни отряди камикадзета-екстрмисти им се привиждат с ученически раници на по 12-13 годинки.

50

Анонимен

преди 4 години

То цялата служба не е ник'ва охрана, а мутренска шайка

49

Анонимен

преди 4 години

Трябва да се забрани тази организация със закон .

48

По делата им ще ги..

преди 4 години

В София има метро! Управляващите се гордеят с него. Сега е моментът и да докажат с дела, че е полезно. Да се возят редом с гражданите!/Така, както го написах, се разбира, че управляващите не са граждани.../ Ами НЕ СА !

47

ИСТИНАТА

преди 4 години

Започнахме да приличаме на някои африкански държави, където армията и бодигардове се движат с властта, а в останалата част от страната те бият и колят и няма кой да ти помогне. После идва властта с всичката тази сила и те бият и газят за да плащаш данъци. Догодина по същото време ще е следващият досег с властта :))

46

Victimized

преди 4 години

Значи Лойко твърди, че цялата власт върху НСО е в президента, а сега депутатите щели да решават а за кого да охранява се обсъжда от междуведомствен съвет? Не се споменават Доган, дето не е политик последните почти 10 годнии, не се споменава свинчо, но иначе другия дебел все гледа да прехвърли топката. Да си събере мнозинството и да гласува закони, каквато им е работата......

45

Анонимен

преди 4 години

Нсо като са такива големи охранители, да отидат да пазят селата, че о.рките крадат там наред. Вместо да разкарват секретари и секретарки от президентството, за които няма никаква заплаха. Поне тези 40 милиона на година да знаем за какво се дават

44

мак

преди 4 години

Получава се така, че цяла армия хора я охраняват и возят, на и от работа, а дори и на партийни мероприятия. От какъв зор. Но забравих, че България е богата, пари бол и стигат за всички нужди. А без майтап, време е да се ограничи бройката на специалните хора до минимум. И шофьорите на нсо да се отърват от чувството, че са богове на пътя и правилата за тях не важат, щото возят скъпоценните за..ници.

43

Мъдю

преди 4 години

Бах тез деца, да бягат с 60км, отиде колата

42

Анонимен

преди 4 години

Nso na besilkata, republika bg e demokratichna moderna svetska darjava. Pridvornite slugi shut i out.

41

вътю

преди 4 години

НСО Е СЛУГИНАЖ НА ВЛАСТТА ЗА СМЕТКА НА НАРОДА КАКТО ПРИ КОМУНИЗМА/УБО/,ТАКА И ПРИ КАПИТАЛИЗМА/НСО/. ТРЯБВА ДА СЕ ЗАКРИЕ ИЗЦЯЛО.БЮДЖЕТЪТ ИМ Е ОКОЛО 40 МИЛИОНА.КОЙ ПЛАЩА??!!!

40

Анонимен

преди 4 години

НСО трябва да охранява /макар, че това може да го върши полицията без увеличаване на щата/ единствено и само президента, министър председателя, председателя на народното събрание / и да се ползва за охрана при посещение чужди дилегации. ББ беше казал министрите ползват обществен транстпорт нали са любимците на народа.

39

убо ф

преди 4 години

Купете ново самолетче на баце-да фърчи на воля,че на земята е опасно.