9

Анонимен

преди 4 години

Конституцията ще заприлича на Приватизацията на Костов.Имаме много добра конституция, писана от специалисти.

8

Анонимен

преди 4 години

Скоро депутатите ще се преместят в Партийния дом, където ще бъдат недосегаеми за досадни журналисти и за народната любов.Отделни входове за депутати и журналисти. Сашо Куката ще гледа само от екрана жив депутатин и ще трябва да иска разрешение за среща.Така е по целия свят.Идва здрав тоталитаризъм.

7

за съжеление

преди 4 години

Нали неговата партия е промени и сътвори този хаос!!??Ако беше пренесен Руския опит такива *** като този отдавна щяха да гният в затворите....

6

Анонимен

преди 4 години

30 години стигат! Вре-ме-то ви мина! Вре-ме-то ви мина!

5

Анонимен

преди 4 години

Живковата Конституция след 1989 г. я промениха най-вече с това, че отпадна член 1 за ръководната роля на партията (БКП).Ако сега избираме Велико Народно Събрание, ще спечели ГЕРБ и отново ще въведе член 1 за ръководната роля на партията (ГЕРБ)!!!

4

Анонимен

преди 4 години

Само част от старото СДС не подкрепи конституцията. Това бяха радикалдемократите на Александър Йорданов и другите малки радикални елементи, които искаха връщане на Търновската конституция. Същата Търновска конституция, която преди 9-ти септември 1944 година беше суспендирана от 1923 година, когато идват на власт фашистки имитатори на Мусолини чрез преврат, заменени от нацистки имитатори на Хитлер през 1934 година.Кога е имало партийна демокрация преди 9-ти септември 1944 година?

3

Киро Кюмюря

преди 4 години

Има една малка подробност, че РХ и СДС са никои. И никой не ги пита за нищо и се чудя защо има медии, които все са опитват да ги вмъкват в някакви новини?!

2

Анонимен

преди 4 години

Само СДС !Времето пак е наше !

1

Анонимен

преди 4 години

Конституцията трябва да бъде променена на първо място в параграфа за броя на депутатите - те не могат да надминават 150!