7

Gorskio

преди 4 години

3 каза "Жената да ти вдигне кръвното, да ти падне пердето... тези неща са нормални, но детето... защо?"Аха нормални неща - верно сме изтрещели по цялата глава в нашия регион ***...

6

До 1

преди 4 години

Бъркаш понятията, лошо момче няма нищо общо с човек които откача, Иначе за лошите момчета, да жените харесват лошите момчета както мъжете харесват *** защото стават за една нощ, и поради качеството им знаят че няма да хлътнат по тях. Но не се омъжват за такива.А що се отнася до откачалки, дори и да си с психиатрично образование няма как да разбереш, че на някой ще му превърти шайбата след години.

5

Анонимен

преди 4 години

той си е спокоен, има защо, в Бг убийците лежат макс 3 години, ако изобщо се стигне до ефективна присъда!

4

Анонимен

преди 4 години

Просто печели време и протакване.

3

..

преди 4 години

Не мога да го разбера това... хладнокртвно да застреляш собственото си дете, което е на 1 годинка...Жената да ти вдигне кръвното, да ти падне пердето... тези неща са нормални, но детето... защо?

2

Sichtpunkt

преди 4 години

Срам за мъжете!Срам Срам Срам! Ти що за изверг трябва да си да убиеш една беззащитна жена и собствената си дъщеря? И сега вместо да се покая и да моли прошка от родителите й и от Бога, той ще изкара, че тя гръмнала сама.Дори и тя да е съгрешила, убийството е абсолютен грях по всички закони!

1

Обективен

преди 4 години

Жените си падат по лоши момчета. Понякога се падат наистина много лоши!