45

Забрана

преди 4 години

А точно днес пък излезе инфо, че наш борец-син на изтъкнат наш борец гърми 4 г. с допинг. И сигурно в борбата-само той взима допинг, а всички други карат на айрян? Туй борбата,щангите,леката атлетика,плуването-трябва тотално да се забранят-това не са спортове-това е "здраво зобене". И после -що щангисти на по 30- 40 г. умират! А футбола също трябва да се забрани заради гнусните тотаджийски резултати.А помислете си само-ако не се дават милиони на година за тия "спортове" колко пари ще има ?

44

Анонимен

преди 4 години

Когато има спазване на принципи, няма значение русофил ли си, или не.Помня американската лекоатлетка Мариан Джонсън, коятослед прекратяване на кариерата си, призна, че е употребявала допинг. И върна всичко.Спомням сибиблейската случка, когато Христос казва на тълпата, че ако има безгрешен, да хвърли камък. И никой не хвърлилкамък.Това е политически натиск за унижаване на един силен опонент.Ако някой от реширлите това, може да докаже, че неговите спортисти не приематдопинг, нека хвърли камък.

43

Анонимен

преди 4 години

Коректните руски спортисти са добре дошли да се борят за предпоследното място с останалите коректни спортисти!

42

Анонимен

преди 4 години

Сичко е ала бала Пр на Тръмп , наближават избори, на олимпиандата ще участват руснаци гаранция!

41

Анонимен

преди 4 години

БРАВО

40

Анонимен

преди 4 години

Помните ли олимпиадата в Сочи, тогава *** се друсаха и обираха медалите. Помните ли или не помните??? Защо тогава никой не се сети, че има спортисти които година са тренирали за олимпиадата и са били прецакани? А?А сега се сещате, че е имало *** в сочи които може би не са взимали допинг

39

Анонимен

преди 4 години

Батето Иван Славков "Веднъж Стефчето си забрави Суриена и гащите у нас''

38

Анонимен

преди 4 години

Нещо не е ясно какво подкрепя и какво не подкрепя. Едно време скачаше и не плямпаше много. А сега не може да скача, а плямапането не си заслужава да се коментира

37

Ром"с

преди 4 години

И американците и руснаците използват "допинг" ,в последните години се добави и Китай.Тези три страни имат лаборатории за стотици милиони долара които са по-напред от лабораториите на МОК и не могат да ги засечат,но тук видимо с руснаците е изтекла вътрешна информация и ...... . Едва ли има спортист който участва в международни състезания да не приема нещо,та вижте футболистите преди завършваха на 30-32 години,сега завършават кариерата си 35-38 години,да не говорим за Буфон и други личности.

36

Разгневен

преди 4 години

Не съм русофил, но това вече на нищо не прилича! Да слагат всички руски спортисти под един знаменател... Ако има прегрешили, да си носят отговорността, но другите...

35

Анонимен

преди 4 години

таа Стефка я наадрусаха,немаше допинг контрол едно време,и рипна 2 метра,бравоАма днес нема кой

34

-|-

преди 4 години

...ипите на феърплея, честната игра и..."феърплей" и "честна игра" не са ли взаимозаменяеми

33

обикновен

преди 4 години

Сигурно се е преборила да оправи нашата борба и спорт като цяло, да премахне негативите от допинг скандалите с наши атлети?! Сигурно го е направила и ням какво друго да прави за нашия спорт, затова е подел да оправя руския! Това е се нарича работяга - за лудо работи, за лудо не стой!

32

Анонимен

преди 4 години

Браво Стефке. Значи все пак са останали макар и малко, но истински БЪЛГАРИ.

31

Анонимен

преди 4 години

понеже е модерно да се казва че русия води хибридна война срещу запада, е това е отговора в хибриден стил пък на запада

30

Анонимен

преди 4 години

До JJАз разбирам защо я наказват така наречената рассия.Защото руските спортисти печелят възмутително много медали, на килограм. Освен това трябва да се подкопае почвата под краката на Путин. Не е ли заради това?

29

Активист на БКП

преди 4 години

До ТТИ какво ти помага на теб това,бе л?вчо? Заплатата ти ще се повиши ли,бе кр?тЕн ?

28

гого

преди 4 години

по тази логика утре спира патрулката прибира те, мятат ти едно обвинение мн в трафик на дрога и почвай да се защитаваш....нещо май издиша тази логика

27

Шопо

преди 4 години

Стефче,че ти изстине местото !!! А иначе :под флага на Русия -има допинг,но под неутрален флаг-НЯМА ! ?б***ти лицемерието !!!

26

Анонимен

преди 4 години

Не разбирам. Спортистите не се ли проверяват на самите състезания? Резултатите не излизат ли веднага? За какви замразени от години проби става въпрос?