10

Анонимен

преди 4 години

От време на време се чува за някой дядо или цикламен, подал 100 лв. на полицай. За пасивен подкуп обаче (да вземеш пари) единственият осъден българин е Иванчева. Гарван гарвану око не вади. *** да видим дали ще дойде момента другите пилета да се включат, или само ще мълчат и ще *** от глад.

9

Анонимен

преди 4 години

15% - те, които са отговорили отрицателно са гласоподавателете на ГЕРБ.Така им е разпоредил Вожда Еднокнижник.По този процент също може да се ориентирате с каква подкрепа се ползва ГЕРБ в национален мащаб - не повече от 350 000 души - основно милиционери, апаратчици на държавна служба и роми.

8

вижда се

преди 4 години

Корупцията в БГ. се е превърнала в най-платената професия ,която я практикуват всички държавни чиновници !!

7

краси

преди 4 години

"дали заловените в корупция високопоставени служители получават подходящо наказание"Те не само че не получават подходящо наказание, те не получават никакво наказание. Защото те са неуловими...

6

Русофил

преди 4 години

Корупцията това е култура на българина тя е от много време,ако щете и след Живков.Всички правителства корумпирани.Основно няма осъдени политици?Как може Ахмед доган да има ТЕЦ?Колко ги говориха за Костов,Орешарски,Бисеров и т.н.Тази статия е излишна има много явни неща които нямат решение.

5

Б.Б.

преди 4 години

Корупция ? Не е вярно аз съм унищожил и корупция и мафия ......хазната е пълна с пари .....ама пари няма няма и да има ...ни пенсионери ни никой !

4

Анонимен

преди 4 години

Имаме 15% корупция ама качествена, по високите етажи.

3

Анонимен

преди 4 години

За 85% (че и повече) корупцията у нас е широко разпространена........, но не и при тях лично!!!Значи всичко е наред - имаме не повече от 15% корупция. :)))))

2

Анонимен

преди 4 години

Корупцията при Бойко цъфти и връзва.

1

Анонимен

преди 4 години

Народ от "тарикати".Нация от "андрешковци".Общество в което "моето си е мое, а чуждото общо"Работници, които "лъжат, че работят, щото работодателя ги лъже, че им плаща"Население завистливо, крадливо и мързеливо