101

За Тервел за Кесаря!

преди 4 години

Великан! Според легендите той става християнин и го провъзгласяват за кесар на источна Европа и се жени за византийска принцеса!

100

Анонимен

преди 4 години

До *** МозъкТова,че сте били потурчени и сте загубили идентичността си,както и езика си и дмес употребявате турски думи,нас изобщо не ни интересува.

99

Анонимен

преди 4 години

До *** МозъкТи си за психиятрията.До какво безумие може да доведе необразоваността!

98

Анонимен

преди 4 години

До *** МозъкБаян е син на Кубрат и е живял във време,когато ислямът все още не е бил измислен изобщо.Волжка България е основана около 660 г. от прабългарския кан Котраг, един от синовете на кан Кубрат.И тогава ислям изобщо не е съществувал,нито коран е съществувал.Волжските българи приемат исляма чак около 9 век от персийците или арабите,но най-вероятно е от персийците с които са търгували.

97

Овчи Мозък

преди 4 години

Руските ни "братя" - истината е че ние нямаме нищо общо с тях - генетично Руснаците (северните), Поляците, Шведите (до 1780 Шедския крам е писал на руски, е с латинцки букви, но думите са руски), Чехите, Словаците и Немците са един народ езикът на Чукчите и Якутите е 60% турски - турците ги разбират без преводач - питайте некой турчин ако не вервате арабите (които са семити) са били третата империя - т.н. Картагенска Империя това е бил света - 3 империй - Таартария, Славяните и Картаген

96

Овчи Мозък

преди 4 години

че то това е смисълът защо евреите фалшифицират историята - за да изкарат християнството и слама древни религий, когато истината е че исламът и християнството се зараждат и биват наложени на народите около 800 години назадБаян приема изламът защото иска помощ от халифа на Багдат в борбата му с хазарите - халифът помага и за това днес повожските Българи са мохамеданиХанът на Хазарите се изхитрява - той приема юдаизмът - хазарите не са еврей както евреите твърдят със същата цел - да се изкарат

95

Анонимен

преди 4 години

До ikarКакъв ислям е приел Баян още преди Мохамед да е продиктувал казаното му от неговия господ (аллах означава господ, не е име) и е залегнало в Корана?------Браво и аз това искам да питам,как Баян или Кубрат може да са били мюсулмани,след като тогава все още не е бил измислен исляма,нито корана?Да не говорим пък,че Кубрат има християнска титла патриций.

94

И пак те питам

преди 4 години

*** мозък в библията (кнога второзаконие) Богът Яхве обещава на Мойсей да направи евреите господари на света чрез лихварство а всички народи - техни роби ПИТАМ ТЕ *** мозъкти искаш ли да си роб на евреите - защото това ти е отредил "християнския" ти бог Яхве

93

ikar

преди 4 години

До АнонименНе бъркайте Източна Европа със Западна! Разликата е няколко хиляди километра, а във времето е почти 20 години.

92

Анонимен

преди 4 години

До Евреите ви лъжатПрестани с глупостите си,Костантин Велики въвежда християнствито и библията във Византия,не са никакви евреи!

91

ikar

преди 4 години

До още евреиски лъжиКакъв ислям е приел Баян още преди Мохамед да е продиктувал казаното му от неговия господ (аллах означава господ, не е име) и е залегнало в Корана?

90

Анонимен

преди 4 години

До Никакъв ХристосТвоята омраза към евреите изобщо не ни интересува,чета само глупости или за някакви си хазари,които изобщо не съществуват и са изчезнали още през 8-9 век.

89

Евреите ви лъжат

преди 4 години

като малки децаКогато Христос издъхва (според библията) има слунчево затъмнение и земетресениятакова редко съвпадение е имало един единствен път - 1265 година в Константинопол !на най-старите картини с разпетия Христос се вижда море - в камиларското тържище Йерусалим море няма !Христос е бил разпънат преди около 800-900 години в Константинопол и това става повод за западното нахлуване (първия кръстоносен поход) срещу нашата империя Тартария ! Това е и началото на насолственото покръстване

88

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТо не се отнася само до България,не четеш ли,че мечтата им била да стигнат до Виена,а другата им мечта,която не крият е да ислямизират Европа?

87

Анонимен

преди 4 години

До Ние Славяни ли смеДа ти кажа ли какви са били оригиналните турци(османци)?Били са монголоиди!Тъй че като гледам май турците не са никакви турци(османци),а смесени племена с европеидната раса.Цялата им столица Истамбул ,че дори и управниците им на Османската империя са от Балканските народи.

86

Никакъв Христос

преди 4 години

не е имало 2000 години назад !!!тази гнусна религия (ти със сигурност не си чел Библията - в Библията е написано че Бог Яхве обещава на евреите да ги направи господари на света, чрез лихварство и да направи другите народи евреиски роби !!! Питам те промит мозък - ти искаш ли да си евреиски роб !?)възниква около 800-900 години назадпитам те *** мозък - ако Христос е бил разпънат преди 2000 г. какво са чакали 1000 г.западните гадове за да организират първия кръстоносен поход (1095 година) !

85

Анонимен

преди 4 години

Хора ,до 20 г разбрахте ли как ще ислямизират България и каква история ще преподават на нещастниците останали тук !!!Вижте постовете на ислямистите тук .

84

Анонимен

преди 4 години

До Евреиските троловеАбе ти нормален ли си изобщо?Папство изобщо не е съществувало в първото хилядолетие след Христа.А що се отнася до византийците,има достатъчно византийска литература оставена от тях самите.

83

Анонимен

преди 4 години

Да ,напоследък турците са се развихрили да ни доказват какви турци сме .Само не могат да дадат отговор на един въпрос ,защо говорим на славянски език .Езикът е родословното дърво на една нация .Турцизмите ни са от епохата на османското владичество .Езика ни е славянски .Много глупости наговори и Сидеров в опита ни да ни прави траки ,еми славяни сме .

82

Ние Славяни ли сме

преди 4 години

достатъчно е да се погледнеш в огледалото и ще намериш отговора !ние - Българите, Турците, Татарите, Грузинците, Азерите и Арменците сме КРЪВНИ БРАТЯ - били сме велика империя - Тартария и сме имали еднин Бог - Тангра !и до днес знакът "iYi" - знакът на рода дуло до има на бойните знамена на Турската Армия, има го и на знамето на Българските националисти от 1920 година !евреите и англосаксоните фалшифицират цялата ни история !!!