26

свобода слововА

преди 4 години

България на трето място по цензура пред Северна Корея и хондураст

25

Путин

преди 4 години

Аз съм наредил вече да се пести водата в Кремъл.А вие в белия дом?

24

екологг

преди 4 години

Пестенето на вода е много важно за ресурсите.Трябва да се спазват еко навици.На за пример , за пис нужди защо трябва да се харчи вода? А при всяка сериозна нужда трябва ли да се пуска водата.

23

Владислав

преди 4 години

Прав е, в българия източиха язовирите заради дъждовете.И поради тази причина СЕГА ПЕРНИЧАНИ стоят на режим!А енергоспестяващите крушки и всички екетро двигатели е доказано, че взимат много повече енергия и вещества при производство си, съответно са по-големи замърсители от това, което заменят. Грета и Зелената МАФИЯ диктуват живота ни!

22

ВиК

преди 4 години

Според пазарната икономика ,щом се вдига на водата цената в Африка , затуй скача и у нас.

21

Анонимен

преди 4 години

Е туй ако му се случи на Дончо ще натисне ядреното копче.

20

Т.Шак

преди 4 години

А като спестим вода в България, как ще достигне тя до жадните в Африка, също не ми е много ясно.

19

Анонимен

преди 4 години

Тази статия е тотална манипулация срещу Тръмп и срещу САЩ.

18

до хидроЕнжИнера

преди 4 години

Това е направено вече, на МКС.

17

селянин

преди 4 години

я пестим от виното вместо по 3 пием по 4 литра

16

Анонимен

преди 4 години

71% от повърхността на планетата ни е покрита с вода. Дори само в атмосферата има в пъти повече вода от колкото човечеството може да изконсумира. Водата е неограничен възобновяем ресурс който никога може да свърши.Същото се отнася и за електричеството произведено от вода, слънце, вятър и геотермално.Ресурсите повечето ресурси също са неизчерпаеми. Почти всички метали и минерали се рециклират на 100% като за това е нужна само ел. енергия. Проблемни са пластмасите и изсичането на горите.

15

Т.Шак

преди 4 години

"Спестената" вода, която остане в язовира, в крайна сметка се оттича в реката след язовира, а от там отива в морето. Какво точно пестите, не ми е много ясно.

14

хидроинженера

преди 4 години

В края на града правим отходно хранилище .Там водата се поутаява повтасва и отново се подава в мрежата на вик.Няма замърсяване ,няма режим.А ся плащайте за консултацията.

13

Анонимен

преди 4 години

Водата е възобновяема. В България има проблемни райони, но на повечето места проблемът е в ВиК фирмите, които не поддържат тръбите и 70-80% от водата се губи по трасето. Друг често срещан по селата проблем е някой, който така използва водата, че цялото село или част от него няма вода, например кравеферма.

12

някой

преди 4 години

Ми нищо чудно да каже така.Тоалетната чиния в частния Боинг на Доналд Тръмп е от масивно злато.Сигурно зарежда цяла цистерна вода на борда.Чудя се, какво ли е удоволствието да се изxoдиш върху злато?Изглежда ми като извpaщение направо!

11

13

преди 4 години

Тръмп е прав, вода има, мозък няма. Територията е на 3то място в ЕС по дебит на сладка вода, като се включат и подземните реки, които *** не знаят как да използват. В същото време в половината Територия има режим на водата, има много населени места които от 20 години разчитат на водоноски. Което значи че на практика в цели райони няма никаква инфраструктура. А преди 2000 години римляните тук са правили инфраструктура, виадукти, оцелели до днес.

10

13 тия войн

преди 4 години

Една дузина се мият с чаша вода.Шефа се мие после плюе и дава на заместника.И така стига до мен най накрая. Има за всички ,и за Грета даже.

9

кир

преди 4 години

Затова ли нямаме вода. Еко в ик .Златна вода. Ще копая нужник зад блока.За там вода не ми трябва.Само вестник. Кажете , дайте идея за вестник?

8

Анонимен

преди 4 години

Тоя не е чувал за Грета...

7

гост

преди 4 години

Евреите са готини хора, ама и те имат върхушка която ги е отписала