17

ВЪПРОС

преди 4 години

КОЙ ИМА НЪЖДА ОТ НАТО?

16

Анонимен

преди 4 години

В Япония има ли военни бази на НАТО?

15

Революцията

преди 4 години

На Карамфилите. Някой помни ли това. Капитаните направиха преврат и свалиха Салазар в Португалия. Проведоха поземлена реформа и иззеха земята на едрите латифундисти. Тогава се формира Народната Партия. Де са те, де са Гроб и нагаждачите с пагони дето си мислят че НАТО ще воюват вместо тях.

14

Анонимен

преди 4 години

НАТО? ХА-ХА...

13

БОЕЦ

преди 4 години

СЪБЕВ НЕ ЧУЛИ БРЕ МИКРОН ----НАТО Е В МОЗЪЧНА СМЪРТ

12

Анонимен

преди 4 години

Тоя какъв генерал е ?Къде е бил генерал ? Кой го е произвел в чин генерал ?Какви са тия *** дето им се дава трибуна !

11

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

На този генерал лично бих му скъсал пагоните и бих го разжалвал.Тъжно и срамно е, че България има такива военни нагаждачи способни да ни убеждават, че черното е бяло.Ако се питате защо за 30 години военните у нас не направиха преврат, за да спасят България ... отговорът е пред вас.С такива като ген. Събев преврати и революции не се правят.Само слугинаж и робство.

10

маде ин Булгари

преди 4 години

Нато, една банда от пирати и разбойници, изпаднали в мозъчна смърт, спешно търси нови врагове. Може и втора употреба. За предпочитане е, враговете да бъдат измислени и тяхното съществуване да е недоказуемо. Враговете са необходими за алиби, за да могат американските оръжейни концерни да плашат с тях гаргите, пардон, местните ***, та *** да купуват повече и само американско оръжие, например Ф-16.

9

Искаме мир!

преди 4 години

Не искаме Нато! Искаме мир!

8

Анонимен

преди 4 години

Ген. Събев: НАТО продължава да се усъвършенства!България е на първо място в НАТО по усъвършенстване и ще далнгрйдва че да не се сърдят колегите - лъкове, стрели и прашки!

7

Анонимен

преди 4 години

Дрън-дрън-дрънЗнаете ли на кого служи НАТО?На големите световни западни корпорации,в които не участват малките европейски държави.Аз съм твърдо за ЕС,но за НАТО толкова много пари не давам,трябва за малките и за икономически слаби държави,вноската да е по-малка.И искам НАТО да не прави провокации край нашите граници.

6

Щирлиц

преди 4 години

Сега разбрах защо се увеличават разходите за отбрана на България!Егати държавата..

5

Стамат

преди 4 години

Продължава да се усъвършенства от към задните си части!

4

Скептик

преди 4 години

То питайте с кого ще воюват и не могат ти каза. Питай за какво ще воюват и пак ме могат ти каза. Само общи приказки за ценности и други брътвежи.

3

Цирк.....

преди 4 години

.,пълен фарс...народа ще плаща скъпото (и не толкова ново ;) въоръжение.....а някои стари кадри вземат заплата+пенсия( иновация в НАТО..,;).... А мисленето в армията е като от 80- те....

2

Айде,бе...

преди 4 години

...Дали ?????

1

бай ганю

преди 4 години

заради подобряващите се във военна мощ страни извън алианса е крайно време много от до сега скътаващите се да минат тънко страни да започнат със силно модернизирано реформираниедни такива скътавки сме ниедо сегашното остаряло ръждясало въоражение от края на миналия век е нужно да се модернизира напълно за да може и българския военослужещ да има самочуствието на равностоен силен партниор