25

дедо Боре

преди 4 години

До домовете за децаВладимир Живков беше масов знасилвач, ненаказан!----------------Какъв изнасилвач бе?! Те мацките сами падаха в краката му и го преследваха. Също като днешните селянки дошли в София да търсят чичковци шкембелии с големи портфейли.

24

Да

преди 4 години

До домовете за децаКолко неграмотно написан коментар.

23

толерантен

преди 4 години

Няпомня ми немалко тази история, за "нашата" социална министърка и стратегията за "защита" на децата, за Баневерн... За скандала с италианските социални служби, които под измислени претексти са отнемали деца и са ги продавали... Само, че сега нещата външно са по-рафинирани, институционализирани... по прикрити, в съответствие с днешната реалност.

22

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 19Да, но Германия е загубилата държава във войната. Иначе всичко е много подобно, като сега американците водят 10 тина войни за да грабят ресурси.

21

Я па я..!

преди 4 години

Нещо не ми се вярва. 5 000 деца ...?Че то Мемфис е останал без деца. Дане са 50 или 5 ?

20

Анонимен

преди 4 години

с тен ли е била?

19

отАв$тралияСидней

преди 4 години

вижте оригиналния текст и как е преведено for good което значи завинаги:called "a house of horrors" closed its doors for good.и вижте как е преведено:"наименованието къщата на ужасите. Всички знаят, че домът е затворил врати... за добро."for good е преведено "за добро." Пффхахаха ааа леле абе вие основно ниво по английски не сте покрили, тръгнали статии да крадът и превеждат. Пф хаха For good значело "за добро"ААах хах абе образованието ви по английски от рекламите по телевизията ли е?

18

Журнализъм

преди 4 години

Здравейте ***,Първо, преводът ви е доста посредствен. Второ - хубаво би било да споделяте източниците си, когато материалът не е писан от вас..

17

Боби

преди 4 години

До АнонименДа речем, че сте завладян от историята... Но пешкира се ОПИРА, а не се ОБИРА.

16

Друг преводач

преди 4 години

"closed its doors for good" не се превежда "домът е затворил врати... за добро", а "домът е затворил врати завинаги".

15

Анонимен

преди 4 години

Много ми харесва как Третият Райх се смята за олицетворението на злото, когато всъщност в тази епоха всички са били един дол дренки. Но Германия обира пешкира.

14

Анонимен

преди 4 години

Американски безценности.

13

Времена и нрави

преди 4 години

По онова време е било нещо нормално бедни семейства да си продават децата все едно са ***.Белите са стрували много повече от черните.Естествено кой ли би искал понамирисваща печка във времена когато е имало автобус са хора и автобус за "черни". Сега какво -не ги продават а бедните носят пистолети и айфони друсат яко от малки и живеят на социални помощи.Правят по 6-7 деца които живеят като "дъртите" а разни демократи с комунистически уклон им обещават безплатно всичко срещу глас на изборите.

12

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 2Ти не прочете ли за какво точно става въпрос? Че много от отвлечените деца изобщо не са стигнали до осиновяване а са били оставяни да умират и са живели в отвратителни условия. А тези които богатите семейства са осиновили не са били питани дали искат. Следователно - това е един изключително мръсен бизнес и толкова. Няма нищо положително в тази история.

11

Анонимен

преди 4 години

До ПешоКитайките родени в Америка като нищо могат да се казват Джорджия.

10

Анонимен

преди 4 години

на гугилето,вашингтонската лудница. и четете

9

Ангел

преди 4 години

С интерес прочетох цялата статия .Уникална история !Немога да си обясна защо не са е дала по голяма гласност до сега.Тази жена трябва са е по известна от Ал Капоне ,Джон Дилинджър или Джеси Джеймс. Би ставал филм шедьовър .

8

домовете за деца

преди 4 години

в България изригнаха из цялата страна в резултат на изнасилванията на комунистическите вождове и слугите им от ДС. Комунистите изнасилваха българските жени и момичета повсеместно, принуждаваха ги да се яббът с тях с условия за работа, кариера или вземане на изпит, всички доценти, асистенти и професори бяха ДС агентура и ебяхаа студентките наред.От тези изнасилвания се раждаха хиляди копилета исе нсатаняваха в дом за деца на издръжка на държавата.Владимир Живков беше масов знасилвач, ненаказан!

7

Пешо

преди 4 години

Китайките не се казват Джорджия.

6

Ivan

преди 4 години

От край време САЩ, Англия, Германия и Полша залитат по педофилията и жестокостите към деца. Не знам на какво се дължи тази ужасяващо извратена традиция, но това говори, че нещо кардинално е сбъркано в народо психиката на тези народи. Явно ноистина педофилски кръгове управляват най-силните страни в света и извършват тези извращения без последици за тях, само от време на време техните посредници/като Епщайн/ ги самоубиват малко преди съдебните заседания!!!