110

Анонимен

преди 4 години

Цялата дейност на тези хора и нацисти е насочена срещу държавите от източна Европа,а по някога и срещу държавите от западна Европа или неудобни хора от западна Европа,тайно са избити и много хора в източна Европа,още преди да падне Берлинската стена,нацистка група с участието на Мюлер,организират и бунтовете в Чехословакия и Унгария през 1968 г.Назизма никога не си е отивал,а е поставен на нова основа и продължен в Америка от западноевропейци,а сега и от последователите им.

109

До 117

преди 4 години

Съветският съюз също взима германски учени за себе си.

108

Анонимен

преди 4 години

Това което четох и гледах,ме разтърси,но това е самата истина,вярвате или не вярвате - върви се по нацистки планове,но с много по-страшни и модерни оръжия,които не забелязвате.Нацизма никога не си е отивал.Католиците,швейцарците,англичаните,големи компании спасяват нацистите и им помагат да избягат в Америка.Омразата и борбата срещу държавите от източна Европа е организирана от такива хора и нацисти,начело с безскруполния убиец и крадец,шеф на Гестапо - Мюлер,който е работил за ЦРУ,след като изб

107

kireza

преди 4 години

Модернизират....Само тиквеници купуват вече бракувана техника,а после дават милиарди за резервни части....една гума за тая *** струва колкото бракмата....*** на ента степен!!!

106

Анонимен

преди 4 години

До 108 на кратко НИКАК На дълго ... разни фирми копуват парцели по 300 + жилища и после с бая лихва и на кредит ловят копувачи из раша ...Впрочем тоя бизнес умря пазара е презалят с разпродаващи жилища си руснаци който немогат си обслужат кредита

105

кратко и ясно

преди 4 години

До 93 И два одговора Главния ни потенциялен враг сърбия Е още си е тук и Кой мислиш направи оръжейни поръчки за Два милиярда че и плати за тях и посъвместитешство ни е и Шести Икономически партньор а цивишния му оръжеен пазар е главен закупчил за по 300 милиона на година ...,USA Впрочем като изкаш Шведско като направят нов( грипен Е) да се обадят със стария няма как да се мерят с Ф16 блок 70 Впрочем Много по добре да предложат техния си вариянт АУАКС ..Самолет радар Си трябва за ВВС

104

Анонимен

преди 4 години

Чърчил иска изтегляне на войските в старите граници, за да има примирие. България е обявила война на Великобритания. Сталин би взел всичко, което може. Гърция е дадена на Великобритания. Полша взема от Германия.

103

Лили Барута

преди 4 години

Ако видя на пазара просещ и без крак ветеран служил в чужбина на "Дявола" не само няма да му дам и една стотинка ами ще му се изплюя на грозната мутра...

102

Анонимен

преди 4 години

Ще чакаме да ни пратят муниции, както сме чакали от германците през Първата и Втората световна война.

101

Анонимен

преди 4 години

Колкото до Русия, те винаги са предпочитали Сърбия.Колкото повече мисля толкова повече виждам как Русия всъщност нищо не е направила за България, дори са навредили. След втората световна, вместо да запазят българското Беломорие те го дават на Гърция, а т.н. освободителна война е подбудена от политически цели Искали са превземет територията и да направи васална на Руската империя държава. Който не вярва да порови малко в интернет и да види сам какви са били "условията" за Санстефанска България

100

Анонимен

преди 4 години

"Имат интерес да продадат"... Ние имаме интерес да купуват на техните храненици в Близкия Изток, наше съветско въоръжение.

99

Кармен Младенова

преди 4 години

Унищожихме си силна,добре екипирана и боеспособна армия а сега се бъзикат с нас...

98

До 108

преди 4 години

Ами при нас не идват да живеят всички руснаците, а само по-заможните. Или мислиш, че целия руски народ се заселват в България? Пък и само Варна си заслужава, останалото не го бива.

97

До 107

преди 4 години

Защото американците харчат 700 милиарда долара за отбрана. Ние харчим 700-800 милиона долара. Ей за тва. Нашата икономика е 65+ милиарда долара. Тяхната 19,39 трилиона. А пък и нашите фки могат да използват ракети за потапяне на кораби, за бункери и инфраструктура и за бой между самолети. Спокойно и с ф16 блок 70 може да си пазим морето.

96

Анонимен

преди 4 години

До АнонименДо 98Имам един въпрос. Как руснаците със своята минимална заплата си купуват жилища по нашето черноморие, а ние не можем?

95

V

преди 4 години

Защо ако ф16 е толкова ,,хубав,, по хубав от европейските самолети ,самите САЩ го заменят за себе си с двудвигателните ф18 и ф22 ??? А за поробените ф35 ??? На този самолет няма никаква причина да му е такава цената . Да не говорим че електронната част трябва ние да си я направим с армията от айти спецове които боко разправя че имаме за да не може САЩ или някой друг да има достъп до наши самолети. Така направен самолета го плащаме ние ,а го ползва САЩ .

94

До 100

преди 4 години

Това няма как да стане. Ние нямаме техници и инженери. Нямаме производство, имаме и демографска криза. От къде хора? Този завод кой ще го плати? Русия едвам изработва самолети, дето са най-скъпите (много сложно) за разработване.

93

Анонимен

преди 4 години

Не бе с безаналогов москвич

92

Русия

преди 4 години

Абсолютно !! С 40 годишни пустиняци от Аризона!

91

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 93Ние и в Балканската война нямахме уж шанс срещу Турция, пък ги бихме. И Сърбите сме били, дори Руските войски сме изгонили от северна добруджа през първата световна.Не подценявайте сърцето, дисциплината и споспобностите на обикновенния войник БА! Ако турците, (или който и да е) ни нападнат, ги чакат - сигурен съм няколко неприятни изненади.С това казано, подкрепям мнението ти че в днешно време основния аспект в закупуването на военна техника е Икономическия!