15

Анонимен

преди 4 години

Както можа затъналата в дългове -над 300 млд,Гърция ,23 години за спира Северна Македония,така можем и ние да спрем Сърбия,ако така продължава.Още повече,че Сърбия е притисната здраво в "прегръдките" на руската мечка и изобщо не е "независима",тъй че, и без това е далече от ЕС,поради тази причина.

14

Анонимен

преди 4 години

До Смях14 Хаааах,Сърбия е на светлинни години след България и ако ние не я подкрепим,Белград няма да може да изпроси и цент от ес-фондовете и може да забрави за ЕС. Невераятната наивност на управляващите,е причината Сърбия да получава подкрепа за ЕС и пари от граничните проекти,които наши специалисти изготвят,тъй като сърбите са неграмотни за това.

13

Анонимен

преди 4 години

Вулин-бившата дясна ръка на престъпната Мира Маркович,си е недоразвит по начало и плещи глупости. Въпросният Дрецун,е един провален журналист,който довчера нямаше каккво да яде и искаше"назаем",пари от разни бизнесмени в Белград,висейки в кафенето на радио В92.Децата му работят в европейски институции,между другото,а той плюе по ЕС,сега и по България.Плащат му за това.Знае се кой,който всява разкол сред балканските държави от край време.

12

Смях

преди 4 години

Захариева каза че българия винаги подкрепяла и подпомагала Сърбия!Няма как една бедна и мизерна страна като българия да помага на Сърбия.Просто Сърбия е на светлинни години пред БеГето.

11

Анонимен

преди 4 години

Нека се страхуват сърбята от българския разузнавач.

10

Анонимен

преди 4 години

тая очилата крава какви ги плещеше за руските шпионе у наси сега пак- то да ти кажа като ги погледнеш гербавите министри или *** или рецидивисти- и всичките алчни като банкянския си началник

9

Анонимен

преди 4 години

Е нали реципрочно ни върнаха техния шпионин Малинов и то с медал за вярна служба, наречен от Путин "дружба" !

8

Сашко и Васка

преди 4 години

И тази "въртиопашка" от змийското гнездо на Плевналията,която отиде да обслужва своите господари от Дондуков 1 на Дондуков 2, наистина би трябвало отдавна да си засипе главата с пепел и затвори плювалника . . . завинаги !

7

северозапад

преди 4 години

И ся ко ша прайм ???

6

КУХА ЛЕЙКА

преди 4 години

От времето на РИМ се вербуват чужди граждани. Същото го правят ВСИЧКИ специални служби по света. Комунистически, капиталистически, марсиански....Това го правеха и българските служби докато АХМЕД с ТЕЦа не занесе "оня" списък в едно чуждо посолство. От тогава никой не иска да става български агент.

5

днес

преди 4 години

Taзи сервитьорка УЖ външен министър,нищо не разбира от политика,КОй принава КОСОВО?кой обяви срещу Русия санкций?Къде ги слагат ГЕРБ тези да получават заплати?Външната политика добри с всички това СРАМ.Винаги има различия.Като онази Надежда Михайлова СДС тази същата патица.

4

ivailo

преди 4 години

И ти си нелеп външен министър, и ако не е султан Бойко , никога нямаше да заемеш такава високоотговорна длъжност.

3

Пфф

преди 4 години

Путин да не е *** да отговори симетрично? Асиметрични му отговор беше да награди русофилския "шпионин" с орден и да каже че ако го закача някой ще има лоши последствия ;)

2

Анонимен

преди 4 години

А,не така Захариева ,сърбите са наши съседи и бъдещи членове на ЕС,идете пак с Бойко в Белград да се усмихвате и мазните на Вучич и Дачич и всичко ще е наред.До следващата сръбска атака срещу България!А,между другото няма ли да питаш сърбите кога ще ни предадат Цветан Василев ?

1

Анонимен

преди 4 години

Никъде депутатът Дрецун не е казъл ,че България вербува сръбски военен,това което каза,е че български разузнавач е снимал видеото ,което не е вярно както и твърдението на Дрецун за има разузнавателен център в Македония в който ,македонци,българи и хървати шпионирали Сърбия!Но между другото,колкото и нашите политици да се натягат на сърби и македонци ,едва дали скоро ще ни имат за приятели!