4

Пак пропаганда

преди 4 години

1САЩ е най-достъпната страна за закупуване на жилище .Мирише на пропаганда - предишната световна икономическа криза , не тръгна ли точно от САЩ и балона с кредитите и жилищата ?2. Според данните на компанията 83,6% от българите притежават жилището, в което живеят, а 16,4% обитават дом под наем.Достоверни данни на достоверна компания - а живеещите в жилището на родители или роднини ? Те в какъв параграф са - жилището не е тяхна собственост а не плащат и наем ?

3

Ц цц

преди 4 години

Тия от Swindon хич не са в час. В Швайцария не могат да си позволят ново жилище, защото цените са още по-безобразни и животът е адски скъп. Тук пък тези жилища са наследство от социализма, отделно който се замогне си взима ново жилище.

2

Анонимен

преди 4 години

Тези яко са се объркали. Жилищната собственост в бившите соц.държави няма нищо общо с доходите след 1989 година, защото в огромната си част е придобита преди 1989 година.

1

Анонимен

преди 4 години

Истина е.По едно време по гетата в Детройт продаваха цяла улица колиби за 20 долара пресечката..Мислех да купя 5 улици с къщи.Проблемът е че данъците им съвсем не са 5 долара и са пълни с гангстери и клошари.