47

Смирен депутат

преди 4 години

Какво е това разточителство за пенсионерите.26лв минимална пенсия с 38г.ърудое стаж малко ли им да вържат двата края.Като нямат пари за хляб да ми ядат асфалт.То на 240 депутати 4бона не им стига само за качеството уиски и манакенки.

46

ЕС но не за БГ

преди 4 години

По 20 еврака на калпак! Браво на Началника.

45

ПенЦия

преди 4 години

Мдааа...а Хамстера даваше на ВСИЧКИ пенсионери - и за Великден, и за Коледа. При това - доста повече. И не се биеше в гърдите колко е щедър! Помниш ли, другарю борисоф?

44

Анонимен

преди 4 години

Тези 40 лв. са около 10% процента от 363 лв. защо и ГО не вдигнат 10% а с 400%!!!!!?????

43

Анонимен

преди 4 години

40 ЛВ. на пенсионерите а ГО увеличават с 400%!Когато да дават се стискат а когато да взимат гребът с пълни шепи!

42

Военноинвалид

преди 4 години

Военноинвалид съм от 24 години. Пенсията ми е 150 лева и няколко стотинки. Не работя и нямам шанс за работа изобщо. Искам да благодаря на господин Борисов за надеждата за 250 лева пенсия от юли следващата година. Това означава, че ще имам увеличение от 100 лева. Изглежда неволно ни заблуждават отново.

41

Анонимен

преди 4 години

И не прехвърляйте вината на комунистите. Всичките сте еднакви. Когато искаш да се погрижиш за народа си винаги може да се приема закон който да реши този толкова елементарен въпрос - пенсиите.

40

1

преди 4 години

др.борисов,свещи да си купиш с тях,***.

39

Анонимен

преди 4 години

40, какво значи `който не се е осигурявал`? На много места просто шефа не желае да плаща осигуровки върху изработеното. А плаща само минимални осигуровки. Много е лесно да се плюе, когато взимаш полагащите ти се по щат осигуровки. Но много хора при тая безработица започват работа да не умрат от глад и се съгласяват на всякакви условия. Тези хора работят дори повече от държавните служители. Лошото е, че търпят това безобразие и не протестират. А някои хранят и деца.

38

Анонимен

преди 4 години

Точно така - мисленето е отговарност на `нашите скапаняци`. Само те от цяла Европа на можаха да уредят смислено пенсиите на българите. Прости, глупави, елементарни нищо не направиха да уредят пенсиите. И другите бивши соц. страни имаха проблеми, но ги решиха. Като са толкова некадърни да отидат и да се поинтересуват какво направиха Унгария, Чехия, Полша та пенсионерите им да не измират от глад. Но те искат точно това - да умират

37

До 36

преди 4 години

Всеки заслужава пенсия, според това с колко е допринесъл докато е бил активен човек в пенсионно-осигурителната система. Тези "бонуси" нямат логика, излиза че който не се осигурявал или е внасял малко в системата, сега получава бонус!? И за това е виновно сегашното статукво, което си вдига рейтинга сред кухи *** като теб.

36

Сливенски вятър

преди 4 години

До АзНезнам каква учителка сте, но моя приятелка учителка се пенсионира тази година с около 550 лв . Ниските пенсии вземат хората, които отдавна са пенсионери, майка ми на 80 г. е с 250лв.Така че се сърдете на тези дето след Бай Тошо "честните комунисти" опоскаха фондовете и не остана нищо за пенсионерите.

35

Анонимен

преди 4 години

Управляващите имат ли изобщо представа как оцеляват хората в Бг?!

34

Анонимен

преди 4 години

От 8 год. дава все 40 лв. Само дето преди 8 год. 40 лв. бяха пари, а сега 40 лв. са едно подаяние.

33

Анонимен

преди 4 години

Под статията налазили платените *** на статуквото да плюят по пенсионерите и да внушават, че те не заслужават пенсии. От Централата им спускат опорките да насъскват работещите срещу пенсионерите.

32

не е справедливо

преди 4 години

И ние с пенсии по 1,200 лв имаме право!Защо ще дават само на сините парцали!?

31

дедо поп

преди 4 години

за 40 лева не могат поп да извикат за помен камо ли за цяло погребение

30

бонуси

преди 4 години

В съдебната система пак ще има по няколко заплати коледни бонуси, а за тези дето ги пазят от народната любов, на геврека дупката

29

До 31

преди 4 години

Ти нали си много умна, от къде да ги вземат тези пари "нашите скапаняци"? А къде си ти в картинката, защо не си помислила на младини какво се случва? Или мисленето е отговорност на "нашите скапаняци", а ти трябва единствено да ревеш колко малко пари ти дават. И така стигаме до извода, че мегаум като теб, смята че разни прости скапаняци, трябва да й осигурят розов безметежен живот - шизофрения ли е това или нисък интелект?

28

до 26

преди 4 години

Щом такива *** въпроси можеш да задаваш е ясно колко ти е умствения потенциал. С незаслужено ниските пенсии при огромен трудов стаж до сега всяка друга държава щеше да се справи. Нашите скапаняци не че не могат - не искат. Това, което трябва да дадат на пенсионерите си го слагат у джоба. А хората да умират.