36

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Докато Шкембе Войвода ви занимава умишлено с глупости, текат опасни процеси у нас.Обезлюдяването и дебългаризацията са държавна политика на управляващата хунта. Тя е поръчка отвън. Въпросът е кой дава тази поръчка и кои ще дойдат на наше място, след като и последния българин бъде унищожен или прогонен от тези земи.Преди малко по ТV+ даваха някакви археолози, които разкопават хълма Трапезица в Търново.Те твърдят, че са намерили стари останки на синагога. Сиреч евреите са живяли преди нас тук.

35

Анонимен

преди 4 години

Този не е ли русенски македонец, от ДС?!

34

Анонимен

преди 4 години

Двамовчи народа, бивши се с в гърдите, колко велики са! И двата са жалки, морално опропастени и социални двулични извинения за общности, но както и да е. Радвайте се, ако има на какво :)

33

ей, нещастник,

преди 4 години

в нормална държава за тия болнични да си аут вече!Стига си си правил евтин пи ар!Знаем те кво говед си!

32

Анонимен

преди 4 години

До ШЕФАПърво - спри да викаш не печалби к с ненормалника тиВторо - ако признаеш съществуването на дадена нация не можеш да отречеш, че ако имаш представители на тази нация на територията си, то те не са малцинство.

31

Тодор Живков

преди 4 години

Шкембе войвода от Русе игра по свирката на американците, даде Македония на НАТО, стана 200кг в министерството, а нежният му другар Джендъразки продължава да се вихри сексуално из Брюксел. А он ми приказва за НПО-та. Марш от България предателите от МВРО!!!!!!!

30

Леля Пена

преди 4 години

ПОТРЕС!

29

Анонимен

преди 4 години

Шкембето подписа че признаваме македонски език и нация, не НПО-та ми той е за затвора за национално предателство!

28

Анонимен

преди 4 години

вмро и герб са проводници на турската воля в бг....по-турски агенти от тея ЗДРАВЕ МУ КАЖИ....*** симулантите...паспорт паша , тиквеният газов хъб и симеонов с великата ограда

27

ПЛОВДИВЧАНИН

преди 4 години

ПЛИТЪК ГРОБ ЗА ГЕРБ!!!

26

Анонимен

преди 4 години

Настъпи едно.... и логично е то да се размирише... та така и с въпросното "македонско молцинство" което се състои от стотина алколизирани дъртака.

25

Анонимен

преди 4 години

Ами закриите ги тези соросогади! Вън Сорос от България!!! Все едно австийско малцинство в гермнания!!!!изгонете всички нпо та от България до крак!

24

Анонимен

преди 4 години

Едно от тия нпота не е ли твоята партия която с кво се занимаваше а вярно с атентати в полза на макрдонското малцинство в Пирин и с опити за отцепване на Пиринска област от България и присъединяването и към Македония.Плюс това на терористична организация като твоята партия която вече освен сепаеатистка е и фашистка някак вида говори за антидържавна дейност не и отива.Абе шкембе вие да не сте в коалиция с нпотата а.

23

Анонимен

преди 4 години

Тези които се пробват с иронични и саркастични коментари да разгледат профила във фейсбук на един от тези типове от омо илинден, Атанас Кирияков, който дори се бе кандидатирал за кмет на Благоевград и получил само 200гласа - да прочетат как въпросния индивид призовава за референдуми за автономия на пиринския край, за онцепване на въпросния край ипр. и как това е адмирирано от десетки и стотици хора от северна македония. Какво добросъседство с тези българофоби????

22

Буржоаз

преди 4 години

Българският - предателски народ, не заслужава управници като Стефан Стамболов!

21

Анонимен

преди 4 години

Какво значение име ... Както българската, така и македонската идентичност е една лъжа, създадена за да държи овцете изкъсо.

20

Стефан Стамболов

преди 4 години

Време е да събуждаме най-добрият български политик на всички времена. Патриот, русофоб и либерал. Модернист, любимец на поколения Българи! Този път няма да дадем на руската шайка да го убие

19

Анонимен

преди 4 години

До 21Че кой трябва да я обича тая клоака и между другото и сърбите са наши братя, пиши си по твоите анадолски вестници айде чиба нямаш работа със славянските народи.

18

Анонимен

преди 4 години

Бе то и вие се опитвате да създадете българско малцинство вече 30 год.

17

Анонимен

преди 4 години

А един мармот се опитва да създаде шоколад и да го завие във станиол. Държавата се населила със евреи, роми, арменци, кюрди и секакви *** той за нашите братя македонците се затревожил.