15

анонимен

преди 4 години

*** тези управници мислят ли че когато станат минусови градуси че всичко ще замръзне с този режим не мислят за последици те които ще станат

14

Joko

преди 4 години

Поради липса на пари, Водоповредената с-*** може да изака още 100-тина години. По-важното е, че дадохме гешни милиади за 8 хвърчила !

13

Хахахааааа.

преди 4 години

ДЪРЖАВНИ ДАЛАВЕРИ ОТ ДЪРЖАВНИ ЧИНОВНИЦИ!НИЩО НОВО!!!ПРОСТОТИИ ОТ СОЦА!!!!ТУКА е така!!!

12

Батан-овци

преди 4 години

Кой в Перник пие вода?

11

Анонимен

преди 4 години

"ами да се възползват от режима на водата и да поправят!"Никой няма да влезе в шведската махала да отстранява проблеми.

10

Коко

преди 4 години

До ВИК ??!!?Абсолютно вярно!

9

Анонимен

преди 4 години

Губи се, защото в *** квартали сте я оставили да се излива като река на улицата. А това че лятото източвахте язовир Студена 3 пъти не се ли отразява според вас?

8

Анонимен

преди 4 години

При нас също сме на режим на водата а при по силен вятър и буря спират и тока. 30 год.същите тръби същите стълбове и жици за ток останали от времето на социализма. А ток и водата се увеличиха многократно без стотинка инвестиции.

7

ВИК ??!!?

преди 4 години

Този на интервюто вярно ли приказва?Какви 70% загуби??? Това е абсурдно! Означава че от 1литър Язовирна Вода само 30мл (една чашка) стига до чешмата!Каква е тази водопреносна система? Трябва да тече от всякъте!

6

АнонимеН

преди 4 години

ЦЯЛОТО УПРАВЛЕНИЕ НА БОРИСОВ Е ИЗТОЧИ ДЪРЖАВАТА ДО НЕУЗНАВАЕМОСТ И Я ВКАРАЙ В НОВИ И НОВИ ЗАЕМИ!!!СЪЩОТО Е И ПРИ ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ДРУЖЕСТВА ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА БОРИСОВ !!!

5

Анонимен

преди 4 години

Копайте си кладенци и не се занимавайте с ВИК.....Па се сетих и един виц.....Ало енергото ли е?Не ВИК е!Е нищо и на вас да ви е..... майктa!

4

АнонимеН

преди 4 години

ВЕЧЕ ДОКАЗАХА, ЧЕ Е БИЛ УВЕЛИЧЕН С ЕДНА ТРЕТА ДЕБИТА ПРЕЗ 2019-ТА ЗА РАЗЛИКА ОТ 2018-ТА!!!СТРАХУВАЛИ СЕ ЧЕ , ГЕРБ МОЖЕ ДА ИЗГУБИ ИЗБОРИТЕ И ЗАТОВА ИЗТОЧИЛИ ВИК ДРУЖЕСТВОТО И КАТО ПАРИ И КАТО ВОДА ЗА ВЕЦА ДА ПРОИЗВЕЖДА ПОВЕЧЕ ТОК И ТЕ ДА ПЕЧЕЛБАРСТВАТ ОТ ТОВА!!!ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ ОТ ГЕРБ РАЗРЕШАВА НА ВИК ПЕРНИК ЗАЕМИ ОТ 4.2 МИЛИОНА КОИТО СЕ ИЗТОЧВАТ !! ЗАЕМА НЕ Е БИЛ НУЖЕН ИЗОБЩО! НО ГИ БИЛО СТРАХ ОТ ИЗБОРИТЕ И ЗАТОВА ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ДРУЖЕСТВА КЪДЕТО ГЕРБ УПРАВЛЯВА СЕ ИЗТОЧВАТ ДО НЕУЗНАВАЕМОСТ!

3

Анонимен

преди 4 години

корупцията и безхаберието е в основата на всички проблеми.на всякъде в страната е така зашото отговорните институции не си вършат работата когато дойде проблема се чудят какво да правят иначе си стоят удобно по топлите офиси пият си кафето вземат си заплатите а работа не се върши все си мислят че ще им се размине и на тях няма да се случи и така до следващия проблем.дано завали скоро иначе...........

2

роки

преди 4 години

оставете водата и всичко останало важното е че имаме магистрали благодарение на бат боко сега е момента да използвате магистралине и да бягате в чужбина

1

Анонимен

преди 4 години

Загубите са огромни... ами да се възползват от режима на водата и да поправят! Сега му е момента.