20

Анонимен

преди 4 години

Ей то имало синдикати ... и ще стачкуват .. ти да видиш, а колко по -сериозни неща "невидяха"

19

Анонимен

преди 4 години

Работоделите са ощетените бе тепигьози, синдиката трябва да защити правата на работодателите. Тия верно са много кухи парчета във държавата на Златките и Калинките е така. Ще схванат ама след около месец тежки умствени родилни мъки.

18

Анонимен

преди 4 години

В тази държава 30 год само се краде не можело да се каже хахахаха. E искате да крадете и от частника със фалшивите си болнични, нема стане вашата.

17

Анонимен

преди 4 години

КОЙ КАЗА ЧЕ НЕ МОЖЕ ВСИЧКИ СА КРАДЦИ КРАДЦИТЕ СЕГА ЩЕ ВРЪЩАТ И ПАРИТЕ ОТ КЪЩИТЕ ЗА ГОСТИ КРАДЦИ СЪС КРАДЦИ

16

Анонимен

преди 4 години

Стачка до-дупка докато мизерните и алчни работодатели се махнат от пазара. Няма победа без борба. Хубавите условия на работа в западна Европа се дължат на хиляди стачки преди годинк, които понякога са завършвали и с кръв. Няма работодател в тази галактика която дава работа защото мисли и го е грижа за работника. Той дава работа защото мисли за себе си..

15

До 18

преди 4 години

Аз съм виждал работник да е обеднял заради калпав и некадърен работодател, ама ти виждал или чувал ли си за рабатодател който е забогатял без работници?

14

ДО 18

преди 4 години

Трудът е продукт, който се продава нито повече нито по-малко, стачкувай колкото си искаш от рaбтодателя няма да вземеш и една стотинка повече за болести. Намери си друг работодател.

13

Анонимен

преди 4 години

До 19КОЛКО ДА СИ БЕДЕН ИМАШ ЗА САМОЛЕТИ И ДАВАШ 2 МЛРД НА ЧУЖДА ДЪРЖАВА А ЗА СОБСТВЕНАТА СИ ДЪРЖАВА НЯМАШ ХОРАТА БЯГАТ МАСОВО НАВЪН И СМЕ НА ПРАГА НА НАЙ-ГОЛЯМА ДЕМОГРАФСКА КАТАСТРОФА

12

До 15

преди 4 години

начин във Виена ги има тези работи? Браво и кое гарантира, че ако построим хубава опера ще идват баровци в България? Столицата на модата е Милано, ние не може да се съревноваваме с тези два града. Те са я покрили тази роля. Пак ти казвам. Ние сме едни бедни дрипльовци, па ти искаш мраморни пътища да строим. Може и златни. Тези пари по-добре да ги вложим в 30 годишни тенекии. Поне ще послужи за нещо...

11

До 1 Андрешко

преди 4 години

Ако на работодателя не му харесва не е длъжен да развива дейност. Да си работи сам. Така както има работници, така има и работодатели. Ще дойде друг на негово място. Ако иска да развива дейност ще спазва законите, ако не, да си отваря фирмата в Африка в джунглата, да вземе маймуни за работници..

10

А бе мафиоти гадни

преди 4 години

Нe рaзбрaхтe ли? Нямa икoнoмикa - нямa пaри. Няма повишение на пенсиите, няма по - високи заплати, няма пари за ремонти, пътища и като цяло за нищо. Тoлкoвa ли нe мoжeтe дa пoглeднeтe c някoлкo хoдa нaпрeд? Aкo нe ce рaзвивa икoнoмикaтa нaкрaя нямa дa имa дoри кaквo дa крaдeтe. България е най - бедната страна в ЕС и една от най - бедните в Европа. Защо ли?

9

Глупчо

преди 4 години

до 11Във Виенскатао пера се събират знаменитости от цял свят певци артисти политици но си е до рекламатa и малко въображение. Ти пoстрой нещо наистина внушително, сложи отпред фонтани покани някоя световна оперна прима. Покрай тая Виенска опера живеят още една камара дизайнери, хотели, магазини и половин Виена.Твоите мизерни 200 лв на никой не са затрябвали явно си гербер, акъла ти е на ниво матряла не става.

8

До 10

преди 4 години

Лиготийки, тука пенсионерите са с 100 евро, минималната е 230 евро, тоя за някакви опери реве. С нищо няма да помогнат тези опери и изкуства на обикновените българи. Нови самолети са по-нужни от тия глупости. Лично аз бих ги похарчил за саниране на всички софийски блокове, които имат нужда. Предостатъчно са...

7

Глупчо

преди 4 години

2 млрд можеха да се инвестират във опера, кино, театри, изкуство, наука творчество, спорт, филмово изкуство, фолклор занаяти с които да се привличат туристи. Вместо туй решихте да купите 8 самолета и да инвестирате във американската икономика и сега няма пари за болнични. Велики сте шапка ви свалям.

6

Андрешко

преди 4 години

До Анонимен 3Тази застраховка в НОИ кой я плаща, тя да не би да е безплатна, като искаш пари за болничен застраховай се със собствени средства. Застрахователни дружества под път и над път. То бива да си *** ама твоето е малоумие, като имаш 2 млрд за самолети ще имаш и за болнични Не само да се биеш у косматите гърди и да викаш Булгаааар... Булгааар като Бай *** в банята.

5

некой

преди 4 години

Ако това 'мине' в парламента - всеки застраховател ще може също да го приложи - примерно първа щета по автомобила да не плаща защото имало 'измами', също за първи пожар да речем и така нататъка!

4

Анонимен

преди 4 години

Всичко е театър.Синдикатите са лакеи и са на хранилката на Тиквата.

3

Анонимен

преди 4 години

До Андрешко - явно си 'андрешко' - парите за болнични не са нито от 'работодателя' нито от 'здравната каса' - а от застраховката в НОИ която всички легално работещи плащаме. Ама като си 'андрешко' теси неща не ги разбираш, те в герп за това ви плащат - да сте неуки...

2

Класика

преди 4 години

Крадците викат - дръжте крадеца!!!

1

Андрешко

преди 4 години

Трудът е продукт, който се продава, работодателят купува вашият труд той не купува вашите болести. Вие болните крадете от работодателя всеки път, когато излизате болничен. Наливате пари в здравната каса, а си искате пари от работодателял Няма как да станел ЗК да си съкрати хората и да ви плаща болничните Така става като гласувате за личностир а не за идеи. Стачкувайте няма проблеми, но престанете да крадете от работодателите.