122

Сандо

преди 4 години

Тия 50 социалисти сигурно са хората на Станиша, който легна на Тиквата срещу тлъста сума пари в банкова сметка или офшорка. Една тотална диктатура на ГЕРБ ще увеличи в пъти дълга на държавата и ще смачка народа, а когато на българите им опре яйцето на дупето и излязат, тогава ще се качат на самолетите и ще избягат зад граница, където отдавна са се осигурили с огромни палати за живеене и милиарди по чужди банки и офшорки за харчене. На всички тях децата и внуците им учат, живеят и работят навън.

121

Вече е ясно...

преди 4 години

НЯМА ЛЯВА ПАРТИЯ!ОТЛЮСПЕНИТЕ СДС-ари НА К.НИНОВА ОТ ПОЗИТАНО-20 И ЧЕНГЕТА И ДОНОСНИЦИТЕ НА КГБ/дс , НЕ СА В СЪСТОЯНИЕ ДА СЪБОРЯТ ГЕРБ !БСП--Е САМО МИТ И ТЪЖНА ИСТОРИЯ!НЯМА ТАКАВА ПАРТИЯ!!!!!!

120

Сандо

преди 4 години

ГЕРБ вече разполагат с десетки окрадени милиарди с помощта, на които разбиват отвътре всички партии в опозиция. С пари, заплахи, рекет и подкупване на политици разбиха Атака, НФСБ, сега правят същото и с БСП. Вече сме свидетели на тотална диктатура и скоро ще дойде времето, в което народа много ще плаща и страда, заради овчедушието си.

119

Анонимен

преди 4 години

Нинова, разкарай предателите! Станишев изключи от партията Първанов и сие. Тези сега, начело с провала станишев са доста по-заслужили. Провалите му с орешарски и пеевски, с 10% съсипаха идеята и унищожиха доверието в БСП. Това недоразумение и свинарят, всеки път когато се появят, предизвикват потрес у всеки, който би ви подкрепил.

118

nekoj

преди 4 години

Недейте така бе! Те така добре се разбират с ББ... "ще дойде някой/някоя да замъти водата на власта - какво ще правим тогава?

117

ognyanz

преди 4 години

До Анонимен 116: Вече няколко пъти я повтаряш тази г'лупотевина, че Корнелия Нинова била купила лидерското място в БСП за един милон лева! Абе байно, ако това беше вярно, бат'ти Бойко, лаладжията Тома Биков и другите им платени парт-агитатори първи щяха да го кажат, а от КПКОНПИ щяха да я разследват на укрити доходи.Ако ще баламосваш някого, измисли нещо по-правдоподобно.

116

Нищо ново

преди 4 години

До българин: Г'лупости ръсиш!. Ако се била оттеглила Корнелия Нинова и Бойко щял да падне. Хайде де? Точно Корнелия Никова им е като камък в обувката на гербаджиите, защото откакто тя е лидер, БСП подобрява резултатите си на всички избори. Затова и толкова я оплюват и гербаджийските т'ролове, и платените гербаджийски политолози. А колко стока е самият Борисов отдавна се вижда. Но все още успява да забаламоса електората си с рязане на ленти и прегръдки с тоя и оня. Да видим докога.

115

българин

преди 4 години

do 118 Ама много точно си си избрал "ника" ако питаш мен! -:) Оставете го Станишев! Друго е по важно! Години вече в политиката се оплюват ГЕРБ и БСП! Борисов.Точно Нинова го държи на власт толкова години! Несъзнателно и нецеленасочено разбира се! Ако Нинова се беше отеглила когато уж беше "решила" До сега Борисов да беше паднал 100 пъти!С такава "опозиция" като БСП.Герберските "избиратели" От оплюване на БСП.Не им остава време.Да видят що за стока есамият Борисов! Схващате ли? -:) Ще схванат !!!

114

Мунчо

преди 4 години

Щом Станищев иска оставка- значи съм за Нинова!

113

Анонимен

преди 4 години

Да но тя си плати 1 000 000 лева за това ръководно място, за съжаление не успя да вземе властта за да си открадне и да си възстанови тази сума и сега какво ще стане това са си доста пари?

112

Анонимен

преди 4 години

Ако не бяха вкарали Станишев в листата, БСП щеше да ги разбият на евроизборите. Заради съсела хората се отвратиха и изгубиха вяра в БСП.

111

seira

преди 4 години

НИНОВА И БСП НЕ СА МИ НИКАКВИ, НО ПРОЧЕТОХ ТОВА:"Социалисти се отричат от подписка с искане за оставки""Те нито са полагали подписа си под такъв текст, нито са дали устно съгласие името им да присъства сред изброените"В МЕН, КАТО ВЪНШЕН НАБЛЮДАТЕЛ ОСТАВА ОТКРИТ ВЪПРОСА:"КОМУ Е НУЖНО ТОВА?!"В БСП ИМА ХОРА, НА КОИТО "ЛЯВАТА ИДЕЯ" ИМ Е ЧУЖДА ПО РОЖДЕНИЕ, КАКТО И ТАКИВА, КОИТО СА УБЕДЕНИ, ЧЕ СА РОДЕНИ ВОДАЧИ (ЛИДЕРИ) И ПАРТИЯТА ИМ Е "БАЩИНИЯ"...И ОТ ЕДНИТЕ И ОТ ДРУГИТЕ Е НУЖНО ОЧИСТВАНЕ!

110

Ти да видиш..

преди 4 години

Всички от снимката гледат едно страшно , страшно. Само Нинова усмихната и си вярва.

109

Я па ти..

преди 4 години

До малко инфо 111 А кой е написал писмото да пленума на партията ? Не било вярно....Дали не е Борисов ?

108

разделяй и владей

преди 4 години

Всички избори на бесепарите с Нинова до тук показват по-добри резултати от предходните избори. Ако я махнат, значи не искат да запазят тенденцията.На някои явно им харесва да си мижитурстват в сянката на ГЕРП. Други пък не могат да разделят кокала с другарчетата си и са готови да забият нож в гърба и да играят симулативно в елиминационен мач.

107

малко инфо

преди 4 години

От тия 50 социалисти няколко вече са отрекли съпричастността си към подписката. Ама вие това няма да го публикувате, нали?

106

14-та загуба на БСП

преди 4 години

Това е 14-тата поредна победа на ГЕРБ(Борисов) над БСП.14 пъти БСП яде як бой от ГЕРБ. *** вместо да се крие в миша дупка, да излезе като мъж, какъвто тя твърди, че е и да си подаде незабавно оставката. *** не е БСП...

105

СТАМАТ

преди 4 години

Да си иде а дано

104

Анонимен

преди 4 години

Дано махнат Нинова и БСП най-после да се превърне в модерна лява партия, а не шайка комунисти, които носят цветя на паметника на изверга Живков.

103

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 4 години

НЯМА ВЕЧЕ "ЛЯВА ПАРТИЯ"!!!!БСП--- Е САМО ЖАЛКА ЛЮСПА ОТ "КРАДЛИВОТО СДС" НА КГБ/дс!!!!СПРАВКА --МИЛИОНЕРИТЕ И ПРИВАТИЗАТОРИТЕ ОТ ***-20!/...НЕМА ТАКАВА ПАРТИЯ..ХА,ХА,ХААААААА./