6

Стеф

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Истината е на мода явно. Просто по-голяма гнус и мерзост от комунизма няма.

5

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Нещо повече ...Точно тези, които бяха облагодетелствани от режима на Живков, точно те днес най-силно реват, че са били репресирани.Даже един дето му разтриваше ушите, сега клейми комунизма и плюе по комунистите, а партийната му книжка още стои невърната на БКП.

4

комуниста

преди 4 години

бързо, другари, да отролим и тази новина. Не трябва да се допуска отгоре да е мнение което казва истината, че сега е по добре от преди 89 та. Пишете, другари, тролете винаги трябва най отгоре да е коментара на някой от нашите, колкото и безсмислен да е.... успех другари!

3

Анонимен

преди 4 години

Ами да първи глътки демокрация и дай да рушим и да вандалстваме на воля и така 30 години. Тази снимка трябва да я слагат на кориците на учебниците по история вече си е направо знакова за нас.

2

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Сега е модерно всеки да се пише репресиран от комунизма.Все по-малко оставаме хората, които помним онова време и затова на "репресираните" им става все по-лесно да лъжат.Точно на 10-ти Ноември репресивните органи нищо не смееха да предприемат, защото и те бяха в неведение какво следва.Години наред след 89-та те продължаваха да бъдат пасивни ..Никой на никого нищо не е конфискувал още по-малко пък някакви снимки на някакви 50-100 човека събрали се някъде из София ..Пак лъжи и манипулации !

1

Анонимен

преди 4 години

Тодор Живков е ***.