72

Анонимен

преди 4 години

тц. първа ваксина-до 24 часа от раждането, втора-до 48 час.---С други думи, всичко, което ни се случва след първите 24 часа от живота ни, се случва след ваксинация. Благодаря, че споделяш моето мнение.

71

Анонимен

преди 4 години

Имаше някакви сектанти, които изобщо отказваха да ходят на лекар, защото това било "сатанинско"! В резултат оставиха детето си да умре, защото отказаха да му направят кръвопреливане, а щели да го лекуват с молитви! Браво! Тоя свещеник уверено е тръгнал натам! Никакви ваксини, никакви лекари, никакво лечение и жена му да ражда в дома им без лекар или мед. лице, защото Бог бди над тях!

70

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен76И кой ти каза, че е заради ваксината? А да, леля Гинка от съседния вход.

69

Анонимен

преди 4 години

О, и за детски паралич и за едра шарка и за още куп ужасии не си ваксинирайте децата! Тъкмо ще се върмен в 19 век, когато са мрели от едра шарка като мухи! Тъй де, земята е пренаселена!

68

Анонимен

преди 4 години

До до съмнениятц. първа ваксина-до 24 часа от раждането, втора-до 48 час.Има си имунизационен календар. Достъпен е в интернет точно колкото и бутончето "пльосни си 4%^&* мнение"

67

До 75

преди 4 години

Не си наясно със ситуацията. Примерно от 1000 деца, на риск са изложени 5-10. Ваксинирането спасява 5-10, но разболява 1-2.

66

Анонимен

преди 4 години

Имах съсед, болен от детски паралич от ваксинирането. Ужасно е.

65

Анонимен

преди 4 години

Като се появи пак детския паралич тогава ми гововрете колко са вредни ваксините! Ама 1 на 10 000 имало противопоказания, ами дайте да изложим на риск здравето на хиляди заради едно дете!

64

Ванката

преди 4 години

И друго - неваксинираните деца не са опасни за ваксинираните, а е точно обратното!

63

Ванката

преди 4 години

Само в 10 европейски държави /от 50/ ваксинирането е задължително и има рестрикции за неваксинираните, в останалите 40 страни е доброволно - да смятаме ли, че са болни ***!? А дискриминацията в случая е, че държавата се отнася различно с неваксинираните заради противопоказания и с неваксинираните по желание.

62

Ганчо

преди 4 години

До ГробокопачКакъв висококачествен ген си ти бе хаха, как точно го определи. Такива дето много се самоизтъкват са най-големите прошляци. От какъв зор държавата трябва да ти дава пари. Ти маи имаш доста психически проблеми. Хубава вечер и да си пиеш хапчетата :)

61

Анонимен

преди 4 години

И после като в Германия, където бяха затворили цяла детска градина защотот масовов децата били болни от шарка.Ама то "Акъл море, глава шамандура!" А и защо само ваксините отричате? Я направо се отажете от цялата модерна медицина и чакайте да си ги лекува местната врачка! И после от 10 деца, оцелели до пълнолетие 2!

60

Алокакси

преди 4 години

Да почнат да ваксинират за папиломавирус. 78% процента от хората са го получавали прец живота си и е основне причинител за много видове рак.

59

men

преди 4 години

преди ваксините *** лекарите са били съвсем малко повече от месари и са ги имали само богатите. преди ваксините *** 99% от населението е нямало течаща вода и канализация. преди ваксините *** голяма част от населението е гладувало редовно, което по принцип не е чак толкова лошо на събрано с липсата на хигиена и елементарни медицински грижи и илачи може да доведе до усложнения.

58

Абе...

преди 4 години

Ако в детската градина на моето дете има допуснато такова неваксинирано дете против правилата, ще ги съдя до дупка, че излагат МОЕТО ДЕТЕ на риск. Няма да съдя родителите. Малоумието не е престъпление все още. Ще съдя обаче детската градина, че са допуснали това да стане. Да си помислат после дали пак ще допуснат такова нещо!

57

Гробокопач

преди 4 години

Драги ваксинатори. Всички вие сте яко изчеластрени от ваксината "ГЕРБ" която Бойко лично е забил в *** ви Тикви и е изцъркал съдържанието й в тях! Страничен ефект от тях е появата на месесто вещество с множество бъгове, наречени тиквени смеки!

56

!!!

преди 4 години

Едната ми пра баба беше родена 1906г.Имаше 14 родени здрави деца, от които бяха ощелели само 3 до зряла въздаст - естествен подбор. На това ако лежите раждайте по 10-15 деца и чакайте да видите какво ще се случи, защото мамите са ваксинирани. При тези големи миграции на хора от различни крайща на Земята ще стане мътна и кървава до 10г., всички разнасят де що има бацили нетипични за родните ни ширини. Дано да не съм права!

55

Ганчо

преди 4 години

До ГробокопачГробокопач, моляте ни разясни как си подбрал гените на детето си??? От бъдещето ли идваш извинявай :) Кво общо има Бойко тук и защо държавата трябва да ти дава пари. Ти сигурно и не ходиш много на далече от вас за да не изпаднеш от ръба на земята....предполагам и в това вярваш....

54

Иван

преди 4 години

До Анонимен коментар 43.Братле ти си ***, за какво въобще пишеш, кви ваксини за грипове бе, тук се говори за задължителни ваксини. Кой прочел недочел и пише....

53

Гробокопач

преди 4 години

Моето дете също не е ваксинирано. И е най-висококачественият ген;))) Но поради това не получава никви пари за нищо от "държавата". Сами се досещайте! "Държавата" на Бойко не е срещу него,а срещу мен! Защо? Защото аз бих навъдил още поне 2 от висококачествнеият ген, но "държавата" избира в бъдещето да не преобладавам аз, а *** и лилавият контингент! Е, има ли такава държава, бъдеще?