52

Анонимен

преди 4 години

Всъщност въпросът е: На балонажа ромите ще излязат ли пак масово да гласуват за Фъндъова? Защото това ще определи резултата, както го определи и на първия тур.

51

двоен мутростандарт

преди 4 години

герб 15 години разбива всички партии в България на хората по селата казват че са леви ето нали знаеш че ние дойдохме от БСП гласувайте си за нас все едно за БСП в София пък десни били. А истината е че са просто неизмеримо алчни. Имат си агенти като изключения от БСП Георги Гергов, като ей тоя Асан Агов, редно е кактто Нинова изгони от БСП доста агенти на ГЕРБ така и от Да България да изгонят шпиончетата на ГЕРБ - да се си прекарат на детектора на лъжата агент на герб ли си и да ги изключат.

50

se

преди 4 години

Резултатите навсякъде показаха тотален провал на ГЕРБ.Бяха сигурни ,че ще спечелят навсякъде от раз.Да ама не.Вижте в колко големи градове има разнопосочен вот и местните съвети ще бъдат разнообразни. Истината е ,че санирането, магистралите самолетите обогатиха голямата им бизнес мафия.Процентно гласувалите за ГЕРБ са едва 10-20 процента от имащите право на глас.Това са партийни и общински семейства и техните роднини цоцали 10 години народна пара.Разлика между ГЕРБ и БКП преди 10 ти няма

49

Анонимен

преди 4 години

Някой пита ли се къде работят завършилите публична администрация? Някой пита ли защо въобще се преподава тази дисциплина, като въобще не е нужна! Важно е да си мутра, боксьор, физкултурник, пожарникар, даскалица, кон, пръч и тем подобни.

48

ВИЦА НА ДЕНЯ

преди 4 години

ГЕРБ БИЛИ ДЕСНИ...

47

Анонимен

преди 4 години

Невероятно! Наистина ли не се усещате, че старото все още властваща ДС ни предлага един формален избор - руса срещу брюнетка. Няма значение нишо друго. Две марионетни ценицо в услуга на едни и същи интереси. Само в една бивша соц страна нямаше закон за лустрацията - България. Затова вече 30 години потъваме и вече копаем дъното. Всичко е прах в очите ни. ДС упрсвлява и ще управлява!

46

Анонимен

преди 4 години

сдс и бсп ПРИ ВСИЧКИТЕ ИМ ГРЕШКИ, ВКАРАХА БЪЛГАРИЯ В ЕС НА ПЪРВАТА ВЪЗМОЖНА ДАТА, БЕЗ ПРЕДПАЗНИ КЛАУЗИ. ТОГАВА БЪЛГАРИЯ ЕШЕ С 30 ПРОЦЕНТА ПО-БОГАТА ОТ РУМЪНИЯ, СЕГА БЛАГОДАРЕНИЕ НА ДЪРЖАНОТО С МЕДИЙНО ЗАТЪМНЕНИЕ И ЛЪЖИ НА ВЛАСТ ПРАВИТЕЛСТВО НА ГЕРБ БЪЛГАРИЯ Е 50 ПРОЦЕНТА ПО-БЕДНА ОТ РУМЪНИЯ, А РУМЪНИЯ ИЗПРЕВАРИ УНГАРИЯ НА ДИКТАТОРА ОРБАН. ДИКТАТОРИТЕ СЪСИПВАТ ДЪРЖАВИТЕ СИГЕРБ ВИЕ НА ВЛАСТ ДОЙДОХТЕ С ЕСТНАТА ВЛАСТ И ИЗБОРНИ ТЕХНОЛОГИИ - СЕГА НА БАЛОТАЖА ЩЕ СЕ СПИХНЕТЕ И ЩЕ ИЗГУБИТЕ ПОЧТИ ВСИЧКИ

45

Десняк

преди 4 години

Е, във варна нямаме този проблем - балотажът е между двама десни кандидати и може да не ходя до урните. Грехота ще е обаче десните хора в София да допуснат да ги управлява червен кмет. Голям срам. Ще ви спукам от бъзик после.

44

Анонимен

преди 4 години

Като взела Фандъкова да ми обяснява колко е компетентна и от другите нищо не става. Една комсомолка, даскалица на руски език, демек се е готвила за партийна кариера до десети ноември и като зная как хора като Харизанов без висше образование беше сложен директор на напоителни системи а сега работи в научен хаха институт за дясна хаха политика, че и Калинка Ииева с фалшивата диплома. КОМПЕТЕНТНИ СТЕ ГЕРБАВИ ЗАТОВА И РОМИТЕ ГЛАСУВАТ ПОД СТРОЙНИ РЕДИЦИ ЗА ВАШАТА КОМПЕТЕНТНОСТ. 15 ГОД ДИКТАТУРА СТИГА

43

Анонимен

преди 4 години

Манолова ако стане кмет няма да има ляво управление, защото БСП и Да България ще са в коалиция в общинския съвет. А ГЕРБ отстрани ще гледат злобно и алчно. Освен това и корупцията ще се контролира от Пацо Терасата, веднага над главата на Манолова ще бъдат разквартирувани 100 те души които следиха Иванчева и установиха че за две години не е взела нито един подкуп. Ако е Фандъкова някой ще я контролира ли - как едно момче Борес Бонев откри далаверата за милион на зам кмета а Пацо нищо не откри?

42

Анонимен

преди 4 години

Има си едно старо правило: Когато си на кръстопът и не знаеш по кой път да поемеш, избери десния!

41

Мнение

преди 4 години

Мисълта за още 4 години с Фандъкова ме кара да отида до секцията. Поне съвестта ми после ще е чиста. Ще гласувам за промяна.

40

Анонимен

преди 4 години

Хора поразгледайте гнусната кампания на гербестия сайт ПИК срещу Борислав Игнатов - да бяхте мислили другари от ГЕРБ-СИК, сега няма нормален избирател на Да, България, който да гласува за Фандъкова.

39

Анонимен

преди 4 години

Аз бих отишъл да подкрепя десния кандидат. Демократите трябва да подредим приоритетите си, а един от главните е да не се допуска ляво управление, защото последствията от него ще тегнат над града ни с години.

38

1984

преди 4 години

България при Станишев 36 място по медийна свобода, България при Борисов закон за медиите внесен от ...Пеевски, гласуван от ГЕРБ и 111 о място по медийна свобода. ГЕРБ агитацията ви в интернет само ще обедини леви и десни на балотаж срещу вас. Най-добре ходете да агитирате сред най-верните ви избиратили ромите във Виетнамски общежития 95 процента ви подкрепиха на първи тур даваяте, изкарайте и болните до урните и прегладнелите ще стигнете сто процента.

37

Анонимен

преди 4 години

Правителството на Орешарски изтегли един милиард и сто милиона кредит и Борисов фарисейски говореше как страната ще фалира,а той после изтегли ...32 милиарда. Тези милиарди трябваше да доведат до остър ръст на икономиката - защо го няма - къде са парите? За какво са използвани?Манолова бе един отличен омбудсман за разлика от предшествениците и Гиньо и Пенчев които само слугуваха на управляващите от ГЕРБ

36

1984

преди 4 години

За Фандъкова няма кой да гласува повече освен тези на първи тур - роми, общински чиновници, и депутатите от ГЕРБ в София, а така също Александър Ваклин. Щях да го забравя.

35

Анонимен

преди 4 години

МАЯ КОСТИНБРОДСКА РАЗКРИ ЧЕ ПЕЧАТНИЦАТА НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК ОТ ГЕРБ Е НАПЕЧАТАЛА ПОЛОВИН МИЛИОН БЮЛЕТИНИ ПРИГОТВЕНИ И ОПАКОВАНИ ЗА ЕКСПЕДИЦИЯ, ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ НУЖНИТЕ БЮЛЕТИНИ ВЕЧЕ СА ПОЛУЧЕНИ ПО МЕСТА. С ТОВА САМО МОЖЕ ДА СЕ ГОРДЕЕ.А ЙОРДАНАКА СИКАДЖИЙСКА РЕМОНТИРА ДЕСЕТ ПЪТИ БУЛЕВАРД ГРАФ ИГНАТИЕВ - С ТОВА МОЖЕ ДА СЕ СРАМУВА И СЪС СЛЕДСТВЕНИЯ СИ И ПОДСЪДИМ ЗАМЕСТНИК КМЕТ ЗА БЛИЗО ЕДИН МИЛИОН ЛЕВА

34

Анонимен

преди 4 години

До АнонименМанолова да, има грешка и се извини.А Борисов и Фандъкова се крият зад медиите на Пеевски от 2014 до 2019 и си им харесва. Оялите се кметове на ГЕРБ сега ще видят обединен народ на балотажите и то не само в София а в цялата страна - няма леви и десни, всички демократично мислещи ще гласуват против кандидатите на ГЕРБ и СЛЕДВАЩИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ ЩЕ СА ПО-СВОБОДНИ ОТ ТЕЗИ. боко затова си изпусна нервите не е лесно Фадъкова СЕ СРИНА ОТ 62 НА 35 ПРОЦЕНТА.

33

Анонимен

преди 4 години

До ДемократКОЙТО ГЛАСУВА ЗА герб И ЗАПАЗВАНЕ НА ОТВРАТИТЕЛНИЯ МУ ДИКТАТОРСКИ РЕЖИМ НЕ Е ДЕМОКРАТ. Онзи ден Борисов обиди Манолова била куковица. А той пък е много хубав, умен и красив! Кой ще гласува за Фандъкова - ромите бе, както се видя на първия тур.