168

турчин

преди 4 години

МАШАЛАА БОРИСОВ, ТУРЦИЯ ТИ Е БЛАГОДАРНА ЗА ТУРСКИ ПОТОК!

167

ми не позма

преди 4 години

До Анонимен 175 СП2 е завършен на 83 процента . Как си представяш фирми да инвестират над 10 млрд долара , и да ги " заровят " ? ШЕЛ, Енджи , ОМВ и някаква немска имаше, щели да "забравят " за проекта .

166

Анонимен

преди 4 години

Ако е толкова евтина американската газ както по долу пишещите се изразяват то Германия веднага ще купува от нея а не от Русия.

165

До 175

преди 4 години

И къде е тази евтина американска газ, че нещо не се вижда ? Има в момента американска но е в пъти по скъпа от руската и я купуват специално наведени държави като полша

164

Украйна

преди 4 години

преговаря в момента с руснаците САМО ЗА ТРАНЗИТ НА ГАЗ, те НЕ КУПУВАТ РУСКА ГАЗ ОТДАВНА, а Американска и Норвежка през Полша! СЪЩОТО след 2022 Г ще направят Поляците, даже техния енергиен министър се е подиграл с руснаците, ако искат след 22 Г. Полша да им продава по- евтина щатска газ:))))

163

Анонимен

преди 4 години

Щатската газ е най- евтината в Европа, следващите няколко години руската постепенно ще бъде отстранена от пазара на Ес! За незнаещите, Северен поток де факто от 3 месеца е СПРЯН и надали ще бъде завършен някога, същото е и с южния!Това са фактите, вие си ревете по руски колкото щете!

162

Атрис газ

преди 4 години

С украинци работа не севърши от край време само с аванта се занимават...Като тръгне северният поток за Германия и Южния за Италия ще видят кон боб яде ли.

161

we

преди 4 години

Ние няма значение, нашата политическа цел е Америка да е добре!

160

et.galen1

преди 4 години

Кой ще иска да сключи договор и да зависи от ненормални.

159

Екскурзиант

преди 4 години

Нема страшно! Тик вата е направил хъб или пъб беше! Ще носи туби и бидони от краварите!

158

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 4 години

ТАЯ ВРЪТКА НА РУСИЯ БЕШЕ НЕМИНУЕМА!ИЗОБЩО НЕ СЪМ ИЗНЕНАДАН!ЕВАЛЛА НА ГЕРБ , ЧЕ ЗАПОЧНА ТУРСКИЯ ПОТОК , И СИ ОПРАВИХМЕ ОТНОШЕНИЯТА С ТУРЦИЯ , ИНАЧЕ ЩЯХМЕ НА ГРИЗЕМ СИБИРСКАТА ЗАМРЪЗНАЛА КРАСТАВИЦА , ПРЕЗ ЗИМАТА!САМО ГЕРБ!!!САМО С ТЯХ--ИНАЧЕ ЖИВОТА НИ ЩЕ ЗАПРИЛИЧА НА СМРАДЛИВАТА РУСКА ПАРТЕНКА.

157

Анонимен

преди 4 години

До 164 Абе ти си явно капаците с каскет, а от такива умни калпаци акъл не ща. От газопровода през нашата територия България ще спечели чисто 9 милиарда лева за следващите 30 години. Плюс това ще се открият 1000-2000 работни места. Геополтическто значение на БГ също ще се повиши - ние не можем да стоим настрана от всичко важно, което се случва - иначе ще станем африкански бантустан; А ако бяхме построили ""Южен поток" печалбата щеше да е още по-голяма - към 12милиарда лева. Това са геополитически игри, които не са за акъла на всеки паткопасец

156

Анонимен

преди 4 години

Абе защо триете писаното? Писах до някаква личност плашешта хората със затвори и лагери, ама то сега излиза че пиша до други. Объркват се нещата.

155

Анонимен

преди 4 години

До 163Вие 163 да не сте от политическата полиция. Страданието и угрижеността която демонстрирате към Бащицата навеждат мисли за топла връзка с *ерб. Във форумите със затвор се плашим. Ми да ги затворят тия форуми. Тя държавата и без това е 211 място по свобода на словото от общо 199 държави по света.

154

Анонимен

преди 4 години

Нали не ни трябваше руски газ. Сега ще има демократичен шистов на тройни цени.

153

Анонимен

преди 4 години

Нищо не се е провалило. ЕС натиска Украйна да сключат какъв и да е договор, поне временен, за да се транспортира нормално газта. Руснаците вече напълниха газопровода "Силата на Сибир" с газ, до броени месеци влиза в екплоатация и "Турски поток". Така че всичко ще бъде нормално

152

Анонимен

преди 4 години

ДА ПОЯСНА НА ДРУГАРИТЕ, ЧЕ ОФИЦИАЛНО ОБЯВИХА, ЧЕ РУСКИ ПОТОК ЩЕ НИ СЕ ИЗПЛАТИ СЛЕД 20Г. Т.Е. НА КУКОВО ЛЯТО! НАПР. ЗАВОДЪТ НА ФВ СЕ ИЗПЛАЩА СЛЕД 3-4 Г.!!СТРОЙТЕ ПОТОЦИ И АЕЦОВЕ НА ПУТИН КАТО ЕРДОГАН , ПОСЛЕ РЕВЕТЕ В ДНЕС КОЛКО СТЕ БЕДНИ КАСТО ТУРЦИТЕ!

151

джо

преди 4 години

До тези ,които мислят ,че могат да си купят евтина газ. Това принципно е възможно ако имаш собствен добив,но и там нещата се движат от пазара, защото компаниите са частни и никой на никого не прави подаръци. За пример ви давам Американските тецове. Та цената може да се намали когато участваш в пренос и получаваш такси. Но и тук не може да се намали без предел. Хубаво е да избираш поне от две места, но съм скептичен, за доставка на много по -ниски цени.

150

ЧУДЕСНО!

преди 4 години

ЗНАЧИ НЯМА ДА ВНАСЯМЕ ПОВЕЧЕ ОТ РУСИЯ!!!!СПИРАЙТЕ ИМ КРАНЧЕТО НА ТИЯ!

149

---

преди 4 години

До Анонимен 160Ок, намери газ и купувай