17

анонимен

преди 4 години

не знам какво ядат ама имам познат лекар с 35 години стаж казва ми таково нещо като през последните години не съм виждал имам пациенти по на 20 години с хипертония няма да е само от спортуването причината са *** които ядем

16

Анонимен

преди 4 години

Отново, драги читатели, поредната порция платени анти-български "новини" за да се чувстваме страхотно! Като гледам хората в България, са доста по-слаби, особено децата в сравнение с други "съюзници".

15

Mute

преди 4 години

Моя син отслабна чак когато започна да подпетва съученичките си!

14

бай Тошо

преди 4 години

Най-важно е да се събори капиталистическата система и хората пак да са свободни да консумират качествена храна!

13

Анонимен

преди 4 години

Напълняването се дължи на генни мутации или на хормонални дисбаланси.Лоша обмяна на веществата и забавен метаболизъм.Има хора който колкото и да се тъпчат дори и със на големтие мазнотии и сладки пак никога не качват колограми. А други малко да хапнат нещо по калорично и веднага качват килограми. Просот всичко им се лепи и се превръща в мазнини.Гени. Не може да избяхаш от тях.

12

Анонимен

преди 4 години

Ей расисти! И прасетата са хора!

11

българин

преди 4 години

До: номер 8 (Бау)Ами не знам за това училище.Но сред децата на колегите също почти всички са кльощави. Според мен даже не се хранят достатъчно, а не обратното което ни се вменява!Нали постоянно си разменяме дрехи - по-големите деца като ги износят ги взимат по-малки.Една колежка имам само, тя е слаба но мъжът и е "мечо", съответно синът им е бая охранен. Генът - пак повтарям!

10

House M.D.

преди 4 години

"сподели шеф Ангелов пред репортерът на Bulgaria ON AIR Гита Манолова."Вие сериозно ли? РепортерЪТ????

9

Русия

преди 4 години

Ядат демократизъм

8

Бау

преди 4 години

До българинНе знам откъде си, но класа на сина ти е по-скоро изключение. Живея до училище и пазарувам от магазина до него. Пълно е с дебелаци и постоянно са на касата с лъскавите опаковки и кенчетата хел.

7

българин

преди 4 години

Бе стига с тия измислици-премислици бе!Кой ви ги спуща?Противно на легендата, една лъжа, особено ако е плоска, и милион пъти да я повторите си остава лъжа.В класа на сина ми знам само едно дете с наднормено тегло, и то само защото и баща му и майка му са такива!Значи, генът е определящ!

6

Анонимен

преди 4 години

А лавките още си продават бо клуци по училищата...В училище вместо да се движат и да играят физическо ми покриват *** нормативи - едип бяга, 24 го гледат как го прави. А по белия свят има игри по интереси - танци, футбол, тенис и т.н.Тука - нормативи. Смешници!Кучетата си лаят...

5

Някой

преди 4 години

Постоянно дъвчат. Всяко междучасие се купува нещо. Отделно енергийните напитки, пълни със захар.

4

Анонимен

преди 4 години

Защо ми изтрихте коментара? Нима ви обидих с напълно резонния си въпрос - като питате в заглавието "Какво ядат децата", какво отговаряте в т.нар. си статия? Само общи приказки.Ама се жегвате, когато човек ви покаже кусурите-.Ми заглавие имате - пишете по него! Във втори клас в училище се пише двойка, когато учителката едно те пита,а ти друго отговаряш. "не ядат неща,които поддържат оптимален растеж и развитие..."И кои са тези храни?Децата могат по-добра статия да напишат. Че се и обиждате!

3

Анонимен

преди 4 години

Каквото и да ядат, ако не се движат много време на открито, все ще е зле.

2

Анонимен

преди 4 години

в държава в която 1/3 от гражданите и са под прага на бедност и 2/3 едвам се държат над този праг няма голям избор от храна , а иначе казано ядат каквото сварят .

1

Анонимен

преди 4 години

Моето дете напълня, когато стана ученик.