95

Анонимен

преди 4 години

Не плюйте еврейте.Вашият проблем са либерал демократичните леви фондации управлявани от фалшиви евреи-Глобалисти.Истинските евреи са нормални хора като вас.Глобалистите обаче са животни служещи на интереси на Близкият Изток, Меддина Африка, Пакистан и къде ли не.Продажният ви елит от леви демократични отрепани всички партии в България са леви демократични.Тези коитоговорят за инатисемитизъм са левите демократични изверги.Не нападайте евреите те нямат нищо общо с левите демократични глобалисти

94

pepe

преди 4 години

Всъщностбезплатно ли са возени, или не, т.е. това истина ли е или не?

93

Кармен Младенова

преди 4 години

За евреите или лошо или нищо!!!

92

Stan

преди 4 години

Като се пътува толкова евтино с влак, да се качва на влака за Кърджали и да се маха от София.Напълно безплато. И без това до каквото се докопа го унищожава. Имаме нагледен пример с Витоша.

91

Анонимен

преди 4 години

До: номер 96Много сложен въпрос. Еврейството може да бъде и религия и раса.По принцип знам, че е трудно неевреин да стане такъв в религиозен аспект, тоест да приеме юдаизма. Точно обратното на исляма: Който не е поискал, той не е станал мюсюлманин. А някои са ставали без да искат.Но, все пак не е невъзможно "чист ариец" да стане евреин по религия.Евреин може да бъде и по раса, по рождение. Хитлер е преследвал точно такива от втория тип. Много германски евреи са били атеисти или християни.

90

Анонимен

преди 4 години

Изказването е било в контекст, че Фандъкова ни вози в градския транспорт като в конски вагони и ни иска и пари за това. Много правилно изказване, а пребоядисаното СДС да мълчи.

89

Анонимен

преди 4 години

Еврейството е религия а не раса. Мнозинството евреи са с арийска кръв, предимно германци, наричат се ешкенази и говорят език който е на 90% немски. Сафарадите са по кръв араби и говорят език близък до арабския (днешния иврит). Има и ***-етиопци с еврейска вяра. Колкото до берберите, те са наследници на вандалите които са германско племе и са бели хора. Вижте как изглеждат има снимки в нета. Определено не са черни даже не са и араби, по скоро приличат на нас по носиите си.

88

Котки

преди 4 години

То ако е за финансиране, те не финансираха ли и Октомврийската революция, защото Николай II нищо не им допадал? Или това бяха само слухове?

87

Анонимен

преди 4 години

До ВасилевФинансирали са Османската империя (турската нация още не е съществувала). Евреите са държали финансовата власт в империята. А Турция не ни напада по три причини. 1, Има договор с който Турция признава, че в БГ няма турци. 2, БГ е имала най силната армия на Балканите, 120 000 редовна 800 000 при първи повик за мобилизация и до 1,5 милиона при втори. Образовани и въоръжени, система въоръжен народ. 3, Война между БГ и Турция тогава е било равно на 3 световна война. Анадъмнмо, Василев.

86

Анонимен

преди 4 години

Виж кой нямаш право да критукуваш робски воле и ще разбереш кой те управлява.

85

Анонимен

преди 4 години

В какъв контекст е било това изказване?

84

аааалоооооу

преди 4 години

На този Тома ,докога ще му гледам скапаната физиономия ,бе ?

83

Котки

преди 4 години

Стига с тоя Холокост де, всяка година трябва да ни напомнят за Холокоста, и все нови и нови филми нацвъкват. ВСВ свърши, Хитлер умря, успокойте се вече, ееее. А тва пък да не можеш да носиш на шега и даже на обида... Мен ме обиждат всеки ден, за тва че съм психично болен. Не знаят ли те моите братя съ-хаховци през какъв ад са минали... Лоботомии, обвинения за демонично обсебване...

82

СДС ли?

преди 4 години

Тези кои бяха?

81

муспи

преди 4 години

При обявена война не може да се прощава. Те водят война с бялата раса за да я унищожат, като особено са настървен срещу нас, българите. Има за какво - те са далечния. Това че ВСИЧКИ са ближни са го пуснали те, а не Христос. Прошка не значи - е, голяма работа, какво пък толкоз, случва се... Прошка значи отминавани, от което той умира, защото евреина като примитивно същество, съществува само чрез нашата реакция.

80

муспи

преди 4 години

До човек - Има си хас евреите да не го заобиколят, че на Трамп обкръжението също е еврейско, на Бойко също. Но той е единствения цар който вдига ръка срещу Световното зло, измъква Германия от крайна бедност след I Световна Война и я прави ведуща в света, и с цената на война с целия свят го побеждават. Ако беше евреин щеше да си продава акварелите и щеше да влезе във Виенската академия - все еврейски бизнеси, а те своите си познават по очите, миризмата, пласиращия се тарикатлък.

79

муспи

преди 4 години

До Хан Крум - Ленин не е Левин, а е Владимир Илич Улянов. Баща му е руснак, един от родителите на майка му е евреин. Джугашвили значело на грузински син на евреин, но това не значи че той е евреин. В България имаме име Султанов, но не значи че е син, ако ще и незаконен на султана. Всичко друго е правилно, бих допълнил само, че избиването на евреите е единствения начин да продължи живота, иначе геноцида на белите ще бъде доведен до край, а после милиардите ще се изядат един друг.

78

човек

преди 4 години

До: номер 78 (муспи)Адолф Хитлер може и да не е бил евреин. Но е бил далече от идеала за "истински ариец".Имал е доста смесена кръв, голяма част от нея е била берберска.А любовницата му, *** Браун е имала голям процент еврейска жилка, така че е била еврейка.В обкръжението му цял живот е бил заобиколен от евреи. Много от приятелите са му били евреи, и той е знаел това!Емил Морис - от старата гвардия нацисти и личен шофьор на Хитлер - също евреин!

77

Анонимен

преди 4 години

Само по себе си казаното е истина.

76

Анонимен

преди 4 години

До Хан Крум ДЖУГА - желязо на осетински!