67

Анонимен

преди 4 години

До София е синяТака е.София е ***.Данка Фандъчка също е от с.Самоков,както Мая е от с.Кюстендил.И двете са закърмени с кумунизъм.

66

София е синя

преди 4 години

*** и комунистка никога не е ставала кмет на София и никога няма да стане. Мая Манолова е и *** и комунистка т.е. никога не може да стане кмет на София.

65

по -по -най

преди 4 години

Боко е един мандат повече комунист от Радев,защото е на 60,а Радев-на 56г.

64

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 3Радев не бил комунист! А какъв е бил 1982-1990г. - шумкарин-ДС-АБПФК-ЗКПЧ без да е "комунист", така ли? През 1990г. излезе Закон за деполитизация на армията, пък и нямаше да го приемат на курсове в Щатите, та формално е оставил червената книжка, но и до ден-днешен си остава най-върлият болшевик по села и паланки.

63

Анонимен

преди 4 години

От "премъдростите" на коментиращите веднага си личи кой е софиянец.Горкият безгръбначен трольовец в псевдо-форума е скорошен софийски обитател от панелките и се радва на компулсивно-обсесивно разстройство с мания за величие, която се изразява в около 70 поста под статия с уж различен сюжет, но неизменно неграмотни и еднообразни по съдържание и внушение.

62

До 65

преди 4 години

Дъщерята на активни борци,едва додрапала до руска филология,от БКП ли е или от БСП?

61

Анонимен

преди 4 години

Данчето ще спечели още на първия тур! В София дори балотаж няма да има. На бас се хващам!

60

Зико-кандидата

преди 4 години

Обикаля по всички пловдивски общински фирми и обещава ПОВИШЕНИЕ НА ЗАПЛАТИТЕЛично раздава курбан на миряните в рама Иван Рилски - северен район Пловдив

59

стартистик

преди 4 години

Ха ха.красивата "млада" жена ,усмихнатото лице на корупцията е на 57,а другата" дърта" убавица Манолова е на 54.Не,че нещо симпатии,просто справка.

58

Анонимен

преди 4 години

Дали ще едната или другата няма никакво значение и това олигарсите чиито фирми печелят поръчките и крдаът от парите за ремонт го знаят.За това ги тикат само тези двете пред очите на хората все едно че други кандидати няма! Но смятам че хората вече са си направили изводите и ще махнат и двете, като по този начин ще развалят сметките на крадците! Наблюдавайте внимателно как ще гласуват във Факултета и ще ви станат ясни много неща. Мислете тогава гласувайте!

57

Анонимен

преди 4 години

Добре, че глупостите и злобата на червения *** в този сайт никой не ги взима на сериозно. Да искаш другарю Мая Манолова за кмет е все едно да замениш красива млада жена с бабичка на 70 години. Ясно е , че Софиянци няма да гласуват никога за човек на БКП-БСП.

56

Анонимен

преди 4 години

Не знам кой какво харесва вече на София, но този трафик от автомобили уби града. Светли дни не се очертават над този град, който и да спечели изборите. За презастрояването да не говорим. Всеки собственик си искал земите и ги давал за строеж... София върви по пътя на мегаполисите, което, от своя страна е огромен негатив за планетата.

55

до 65

преди 4 години

Еми и аз като повечето столичани ходя все по Граф Игнатиев и 2 г се спъвах в ремонти на ремонта и ходих зад метални паравани в *** нишка заради разкопки. Затова нормалните столичани искат промяна, защото по тротоарите са спрени автомобилите, а майките с децата се чудят откъде да минат. Затова искаме промяна. Защото ние сме нормални столичани, а такива като теб са обикновени герберски фунии.

54

Няма

преди 4 години

Да е лесно на Фандъкова (ако спечели) Освен за ГЕРБ, за Баце, за себе си, ще трябва да краде, за да храни и тези плъхове. А те са много изгладнели. Ще смъкне още една кожа на софиянци.

53

питам

преди 4 години

Защо БСП нямат кандидат за кмет на София.Защо Мая Манолова няма листа за кандидат общински съветници в София.Защо БСП се прави на лява партия.Защо Мая Манолова води кампанията си с лъжи и агресия.

52

postradal pasi

преди 4 години

Дефиниция на що е туй сдс - туй било посинели или пребоядисани комунисти

51

Анонимен

преди 4 години

Чудесно!

50

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Логиката на Боко от Банкя е...следната.Народът си купува дрехи...втора употреба еффтини и си живее...царски.Защо да не избере пак Данчето,нищо че е втора,или...трета употреба кат кмет на София.Важното е че на Боко му е...удобна,а народът е свикнал на...износеното.

49

Гробокопач

преди 4 години

Подобни изказвания на слугите на САЩ са логични. Ние, разгромихме ОПГ ГЕРБ. Партията е на колене, разбита. Това застраши САЩ, защото е ясно, че следващите наред са американските бази в България. Затова те решиха да спасяват Тиквата, реанимирайки СДС-то, пъхайки го във все още прясната и топла кожа на умиращият ГЕРБ. В случаят имаме политическо инженерство, опит за възкресяване на отдавна изгнил труп!

48

Shark

преди 4 години

Кои бяха СДС?? Аааа да, едни, които декларираха преди 30г че са демократи. Защо сега се прегръщат с ГЕРБ, които са чисти комунисти, водени от най-големия комунист, който не се знае дали все още не пази червената си партийна книжка. Помните ли с какво умиление говореше за тази книжка, А???