10

Анонимен

преди 4 години

"Теглих им една дълга на изобретателите изключих мамуната и я хвърлих в най дълбокото на река Искър."Зряло и нормално поевдение ... Хвърлил си си телефона в реката, въпреки, че си се изгубил.

9

Анонимен

преди 4 години

Аз никога вече няма да ползвам гугъл мапс. Това недоразумение на природата човешка го пробвах само веднъж. За да видя дали ще ме прекара по най прекият път който знаех. Уви тръгна да ме прекарва по на обиколният път. Трябваше да измина 15 км вместо 3 км. Теглих им една дълга на изобретателите изключих мамуната и я хвърлих в най дълбокото на река Искър. Справям се идеално където и да съм без гугъла. Едно време с москвича да не би гугъла да мее водил. Обиколил съм цяла бг и половината европа.

8

Анонимен

преди 4 години

До Bad CompanyДа, плащаш само с душата си :)

7

Bad Company

преди 4 години

Maps нито е платен, нито е задължителен за ползване. На който не му отърва да ползва руската глонас или дявол знае как се казваше.Шматароци. Претенции към подаръка. Не го ползвайте бре! Няма по-точна навигация от тази на гугъл.

6

Гостенин

преди 4 години

Maps е добре като като карта да правиш справки ли да ходиш пеша, но из града.Като навигация е гола вода!За навигация има Гармин. Но е платен - това е проблемацията на днешния турист. Парите.

5

Доналд

преди 4 години

Както казваше баба, когато исках да ядеме пица:- Италианците не са точно бели хора ...

4

Анонимен

преди 4 години

Качеството на пътя няма как да го знаеш, без да си минавал от там или не питаш някого, преди да избереш съответния път. То и в България има много пътища, които ги има на картата, но реално никой не ги използва, защото са почти непроходими за нормален автомобил и бавнопроходими с джип. Лошото е, че понякога кратерите се появяват след като вече си карал няколко километра.

3

Анонимен

преди 4 години

До До 1?Tos pa i toq .... na vie 6a mi pi6e

2

До 1?

преди 4 години

Уверен ли сте в това което казвате !?Да Ви чуем.... .

1

Анонимен

преди 4 години

Не е заради Гугъл мапс ами заради липса на мозък