84

ПроСоТо

преди 4 години

До Тонкатадушо,гуляите ти са отразяват зле!..Па и толкова ли изкарваш на седмица,тролейки тук,че си позволяваш да гуляеш?..Това беше риторичан въпрос,не ме интересува....Но да ти напомня /за кой ли път/..:-Запази си сандъчето,четките и ваксата,защото не знаеш догодина чии чизми ше ти се наложи да лъскаш....Айде,приятно гуляене!..И не забравяй:-ТВОЯТА милиция дебне за "хулигански,непристойни прояви"..

83

Анонимен

преди 4 години

106-ти, Тонката е селяндуур в София, той от къде да знае какво е мегаполис ?

82

Гробокопач

преди 4 години

До ТонкатаТонка има разлика между мегаполис и селски нужник;))) Аз съм на село, но твойте гербери и тука ми пречат, така, че можем да се разберем, кво шъ каеш? Ти си вземаш герберите и мъ оставяш рахат завинаги, и аз нема да ти с ебъркам в мегаполисите;)))

81

Анонимен до Тонката

преди 4 години

Тонка поне на 12 часа си вземай хапчетата бе пич, София мегаполис ти чуваш ли се какво говориш. Два квартала на Лондон са колкото София, хайде моля ти се не говори глупости.

80

ПроСоТо

преди 4 години

м/у другото тия,които набутаха Пазвантина от село Банкя за "Началник на държавата",всъщност си туриха таралеж в гащите.Те разчитаха на това,че тоя е много лесно МАНИПУЛИРУЕМ,но май не са отчели факта,че като такъв,тоя може да бъде манипулиран от всеки....Та да видим как ще завърши пиесата..

79

Анонимен

преди 4 години

Тонка,Тонка ти си умен колкото оня Сашето или колкото Д.Пенев, знаеш ли по какво си личи, по това, че все още мислиш Пожарникарят и ГЕРБ за НЕкомунисти, ха ха ха, п'рост си бе Саше, опс Тонка, много си п'рост !

78

Пирин

преди 4 години

Естествено, къде ще намерят друг *** и продажник като него ?

77

Гробокопач

преди 4 години

До ТонкатаИ като се изнижеш към морето, някъде към Пловдив си вече в поцинкованият си ковчег, западна марка;))) Това също не е постижение;))) Принципно, софиянци смятат България за своя или че Бойко ще им я изсипе на тепсия в краката им, но истината, че България мрази софиянците;)))

76

Анонимен

преди 4 години

тоя Заев, като го видя с отворената якичка ми става ясен. Типичен пишман гюбекчия дето го раздава баровец а е пълен *** :) Горките маке-та. Има още доста да учат докато ни стигнат.

75

Анонимен

преди 4 години

Борисов или е изключително продажна шушумига или го играе доброто ченге.Не може бе майка му стара да е такъв майкопродвец,макар че...АБЕ БАЦЕЕЕ,КАК МОЖЕ ДА ТЕ ИНТЕРЕСУВА КАКВО ЩЕЛИ ДА НАПИШАТ СЕВЕРЯНИТЕ СЪРБОМАНИ А НЕ КАКВО МИСЛЯТ БЪЛГАРИТЕ ПО ТЕМАТА СЕВЕРНА ФИРОМИЯ!!!Членовете на комисията по историявече дори не си правят труда да разговарят,набутахте ги в НАТО и сега са спокойни, нищо че албанците ги разкатават отвътре.ЗНАЕШ ЛИ ТЕКСТА НА ХИМНА ИМ?Краставици знаеш,дърдорко.

74

Гробокопач

преди 4 години

До ТонкатаНе, Тонка. Аз не съм любител на морето;))) Ходя там с цел, не на почивка. А това, дето го описваш като градска картинка ми е най-противното - "фраша", "Социалната джунгла", скупчвнаето на огромно количество *** на едно място. Това не е повод за гордост. По принцип, ти мен, не можеш д аме разбереш, просто защото смяташ, че аз мисля като софиянци. Само, че си в голяма грешка,а з съм над "социалният зоопарк на Бойко";)))

73

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Предлагам Боко да го...обявим за Майка Тереза на нашето време.Всички от региона,даже и по...надалеч ходят да...плачат на неговото рамо.Той ги...успокоява и им вдъхва кураж.Трябва народът ни да го...оцени,а не като щурав да бяга от неговото...крило нагоре и надолу,а не си стои мирно и...кротко.

72

Анонимен

преди 4 години

Най-лесно се познава кой ще спечели изборите на територия България, защото там не гласуват хомосапиенс, а овце водени от овчар ! Естествено е, че ще тръгнат след него, дори да ги води към кланицата, те откъде да знаят накъде ги води, за това се иска РАЗУМ, те го нямат, овчарят е комунист, те не го знаят, затова пак е виновен разумът им....*** живот какво да се прави, преобладаващи са !?

71

Странджата

преди 4 години

След няколко месеца ще се наложи Заев да успокоява Тиквата.

70

Гробокопач

преди 4 години

До ТонкатаДа бе с лекота;))) То и Цветанов говореше така и си отиде;))) С лекота, няма да е. Да кажем, че ще е с въпросителна;))) Проблемът е след това, защото герберът може д ас еокаже с доста враждебен общински съвет и така Тонка сга разбираш, че, ако се блокира дейността на местният парламент, язък, че сте победили;)))

69

Анонимен

преди 4 години

Тиквата е като лекарство.. от 10 години успокоява и България..

68

Анонимен

преди 4 години

До 82-Тонката: - толкова ли голямо е стадото овче от породата "българска тъ'поглава", струва ми се,че е понамаляло, за "пъстърма" ли са отишли другите или са превозени към Западна Европа ? Гледам имаш все още мерак за "гордост" с про'стотия !

67

Гробокопач

преди 4 години

Казвах ви аз, още вчера, че трябва да оженим моментално Борисов за една уркиня-българистка, *** Тонката, нъц, не съм могъл 10 години да бутна Борисов. Абе ой си падаше редовно, ама все имаше копй да го вдигне за Бостанско Плашило. Ердо давай туркинята, че уйде момчето;)))

66

ПроСоТо

преди 4 години

До Тонкатаявно си прелистила готовите вече бюлетини..

65

Анонимен

преди 4 години

До Тонкатафандъкова тотев и портних хахахаха кой от КОЙ по - жалки - по образ и подобие на карате тиква - некадърност на квадрат ОТИВАТЕ СИ КРАДЛИВИ СТРАХЛИВЦИ