72

Анонимен

преди 4 години

Надявам се, че поне са ползвали нещо за смазка, че иначе едва ли е било приятно...

71

Анонимен

преди 4 години

Ме може да бъде, руснаците не са геове!Най-много само *** да са му фкарали...

70

Анонимен

преди 4 години

Жени да бъдат кметици и да са на ръководни места в властта - това е ПАДЕННИЕ!!!!-----------Вярно!Тежко на общество, в което властват жени.Сутринта гледах някаква кавга по телевизията между Мая Манолова и Фандъкова - няма такъв резил.

69

Пеньо П.

преди 4 години

До МаяковскиЯ кажи и на нас кое е това приложение? Аз сериозно се интересувам. Представителките на нациите, които изброяваш са перфектните любовници, лошото е, че някои нашенци се бракуват за такива и после животът им е черен.

68

Анонимен

преди 4 години

но обикновено в Русия такива неща се случват на гейове------А тези руснаци, които изнасилват гейове, всъщност са православни хетеросексуални герои, така ли?

67

Анонимен

преди 4 години

До АсеновСлучилото с български студент е ужасно, но обикновено в Русия такива неща се случват на гейове. Естествено това не оправдава насилниците...

66

13

преди 4 години

В историята си България винаги е била с негативно отношение към Русия. Това остава така и при превземането и от Осамнците. Руските освободители, са все така недолюбвани. При следващото превземане, руснаците изгарят десетки хиляди книги и убиват десетки хиляди българи, останалите ги е страх и мълчат. Постепенно промивката действа и така България започва да обича поробителя. Трябвало е да помагаме на Османците, не на Руснаците и днес икономиката щеше да е съвсем различна.

65

ApoloN

преди 4 години

Нарочно пишат такива новини за да ни скарват с Русия, но нашата полит. Върхушка от американски *** на този етап от време няма как да скара народите ни, тъй като ние помним историята.

64

Гарянец

преди 4 години

Ах Нина,Нина явно не си била послушна в училище!Агаряни се казва,но къде прочете безсмислените неща,които пишеш?Гарянци са от Гара Яна и са Гара Янци,но няма страшно,да живей Русията!

63

Кара Ибрахим

преди 4 години

Бре ,аз тъкмо станах русофил -какво да правя?Харесвам рускините,ама пък руснаците ако харесват мъже!!!!Май няма да ходя в Русия,не и в този живот!!Прощавай матушка Русь,недостоен съм ази....

62

Анонимен

преди 4 години

Относно подстрадалият - той или е българин или е български гражданин. А престъпниците - не мисля, че са руснаци, по- точно са руски граждани. А сега нещо друго - хора, певицата Йоана Драгнева, която е родила дъщеря от Мирослав - АннМари, ще се кандидатира за общински съветник! Детето й е пеленаче, на 2 (ДВА) месеца, още не е откърмила дъщеря си, а е тръгнала да става общински съветник на ГЕРБ! СРАМОТА!!!!! Жени да бъдат кметици и да са на ръководни места в властта - това е ПАДЕННИЕ!!!!

61

Tuti

преди 4 години

Сега глей как Джамбазки отива на 2 месечна командировка в Питер!

60

Българка

преди 4 години

До Българин На Нинчето и това няма да и помогне!

59

Асенов

преди 4 години

Е, какво друго да очакваме от руската ***. А относно коментаторите - нямам думи. Това да си готов за 20 лева на ден да продадеш собствената си родина и собствения си народ. Няма нищо по-долно от това да си платен ***. Това е дъното.

58

Койчо

преди 4 години

На много от пишещите необразовани тук, да кажа:Ние сме създали руснаците като държава(Киевска Рус), ние сме им дали дух и букви! Краката ни трябва да мият и чорбата да пият. Империята никога не освобождава, тя завладява!

57

Българин

преди 4 години

До НинаАко искате да бъдете изнасилвана от руснаци - бягайте в Русия

56

Нина

преди 4 години

Когато руските войници са умирали, а руският народ се е подлагал на лишения и гладувал, за да може България да бъде освободена от гарянците, да бъде създадена Българска Държава, да бъде основана Българскара нация, Русия и нейните хора не са се оплаквали. А ние българите се оплакваме за глупости. Неблагодарен народ сме, и дори не народ а *** сме.

55

Норвежски джендър

преди 4 години

До Православен Ти си православен ***

54

21

преди 4 години

По писането на всички Вас, осъзнавам колко болен народ сме и жалкото е, че нещата ще стават още по-зле.

53

Православен

преди 4 години

А къде е гаранцията че това не е поредната партенка на Сорос, че ЦРУ и ЕС и НАТО не са платили на този продажен българиа, ако е българин де, за да злепостави Русия?От друга страна всеки истински славянин от България, не би дал гласност на тази случка, ако наистина се е случило, знаейки че с това ще злепостави нашите Освободители и Създателите на Българската Държава и Нация / русия.