59

omg

преди 4 години

и 300лв заплата са им много на *** лекари

58

Galya

преди 4 години

В България може да стават Такива Аномалии а да го Направи някой в Германия.Да опита.Боже мой да пази Господ от такива ХораКолко са Безотговорни къде и е бил УмаНа мен са ми правили в Германия но Медицинския Персонал си изпълнява всичко по Книга Пази Боже Народа в България

57

jok

преди 4 години

бая радиация е поела за шест часа едва ли е 3,6 ренгена както казват

56

ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ !

преди 4 години

Без коментар.

55

Иванов

преди 4 години

Някой началник я е привикал за секс и тя от кеф си е забравила ума.

54

ист

преди 4 години

Хайде сега заради тази издънка, да вземем скенерите от малките болници и да ги закрием.И в големите болници се правят грешки. Не сме безгрешни.

53

Александър Кръстев

преди 4 години

Лично аз съм бил 3 пъти на ЯМР в такъв скенер. Чувството е ужасно дори за 10 минути престой....Жената може да ги съди съвсем спокойно за опит за убийство! :)

52

Анонимен

преди 4 години

"Чи ко пък толкуз въ.......?!"За провинциалиста Бг *** е рай.

51

Пешо

преди 4 години

Дори и да е вярно, тази новина е пазена почти месец! Една лекарска грешка искат да представят в лицето на всички лекари за да кажат: Ето, искате заплати, пък не заслужавате. Стар трик не само на държавата, а и на частните фирмаджии...

50

Анонимен

преди 4 години

Интересно, защо не съм прочела статия за забравени деца след 18 часа от родителите си в детски ясли и градини .Медицинските сестри и учителките как съумяват да разрешат проблемите ?!

49

Анонимен

преди 4 години

Не знам дали забелязвате, но в здравеопазването се получи същото разслоение, както и с доходите. Има супер болници за богати и супер-мърляви за бедняците. Най-малко деление на бедни/богати има за зъболекарски услуги, защото там касата финансира само една, две пломби и дефакто са само частни кабинетите със съответните им цени. Не вярвам зъболекар да забрави пациент в някой ренген.

48

Хм

преди 4 години

Лаборантката виновна ... ОК. Въпросът е, къде е бил лекаря, който е трябвало да разчете резултатите от скенера! Името на лекаря моля !!!

47

Анонимен

преди 4 години

Мила родна картинка нониначе реват за пари. Отивам на преглед, голяма опашка, излиза доктора и ми казва на ухо: дай 30 лв и влизаш веднага ...

46

Анонимен

преди 4 години

Ей, голяма работа. Хората месеци чакат зая секенр, тя 6 часа си прави кефа. Сега като и треснат 12 клинични пътеки ще има да плаща обаче.

45

Анонимен

преди 4 години

*** a iskat pove4e saplati 6 4asa obla4vane ujas tia sa sa disziplinarno uvolnenie vs skenera obla4va ako e fandakova saharieva karajan4eva i dr njama da hi sabravat ili jena na njakoja mutra miliarder gadni bg *** v bolnizi administrazii i vobschte na boiko daschtera mu njamasche da ja sabravat v skenera nali tapi balgari koito 30 g spite

44

бай х

преди 4 години

Боже пази ни от бг здравеопразването !!!

43

)

преди 4 години

Убава работа ,ама бълхарска или малко им плащат)?

42

шматка

преди 4 години

Тая се е опекла

41

Сократис

преди 4 години

Вместо на леглото си в стаята си е полежала на друго легло.Писаници от рода на "вързана за скенера" и "забравена във скенера" са неверни и смехотворни.Когато се взима под внимание казаното от някой роднина, а не от лекар, се получават подобни безсмислици, които единствено дават повод за спекулации и това е и целта на цялото мероприятие.Случаят е укорим и недопустим, но да се правят генерални изводи за мед. персонал като цяло, е също така укоримо и недопустимо!

40

Анонимен

преди 4 години

Прекалената емоционалност на тази история може да подразни един- двама ,неколцина ,но нездравото настроение ( липса на обективна преценка) на цяла група може да доведе до нездрава атмосфера и да нанесе неизброими вреди с подчертан обществен характер- до 42.