88

Анонимен

преди 4 години

Хаха мъртвец може ли да го боли ?

87

Агата Кристи

преди 4 години

Сипали са на момчетата ни бром в чая.

86

Анонимен

преди 4 години

Съзнателно подготвена провокация,извършителите са ясни до еди,интересно къде е прокуратурата да ни осветли кои са поръчителите!

85

Константин

преди 4 години

Toва не е лоша новина, и без това ще сме последни в групата.

84

Анонимен

преди 4 години

За англичаните всичко е политика в това число футболът.

83

Анонимен

преди 4 години

Ами ще играем арабската лига то според уефа фифа израел е в сърцето на европа както и азербейджан

82

До 85

преди 4 години

Съгласен на 100% с теб,дай предположения кой е организаторът?

81

Анонимен

преди 4 години

По-важният въпрос е дали играчите са изследвани за забранени субстанции?-При подобен резултат е редно.

80

Анонимен

преди 4 години

Флашмобът е организиран. Вероятно са използвани *** за масовка.

79

Анонимен

преди 4 години

Действащ военен от британската армия не може да се справи с нафиркани гамени?!По-скоро самурай си пробва меча върху се-ляните в гръб.

78

до 80

преди 4 години

Ами пазят си хората държавата и осигуряват поминък на жителите си.Това не е срамно, а похвално.Защото българските шивачки шият за гърци и евреи за 400 лв на месец.При това в Европейска България, на победилата Демокрация и в 21-ви век, забележете.

77

до 79

преди 4 години

Аз пък знам друга австралийска шега:Идваш в България, нападат те 16 дрогирани ултраси (като тези от трибуните на мача с Англия), ти започваш да се отбраняваш, свалят те с шутове на земята, хвърлят по теб павете, един дори вади нож - ти му го взимаш и го намушкваш.След това Татенцето на този с ножа се обажда където трябва, скриват записите от камерите, свикват свои съдии, процесът е на закрито и те осъждат на 20 години затвор.

76

Анонимен

преди 4 години

Всичко е свързано, дори да не ви се вярва. България организирано се дискредитира особено българския етнос, това е добре за НПО-тата, за Дж. Полфрийман и цели да се пречупи самочувствието на БГ етнос, което е добре и за управляващите.Получава се!

75

Copocoид

преди 4 години

Когато започва индустриалната революция в Англия, първо се изработват тъкачните машини.До това време най-добрите платове в света са се правили в Индия от майстори тъкачи, това е бил занаят предаван повече от 1000 години. Тъй като индийските тъкачи са били конкуренция на некачествените по това време английски платове, англичаните забраняват със закон тъкането в колонията си Индия. Който тъче бил под угрозата да му отрежат ръцете.Повече от 2 милиона индийски тъкача умират от глад.

74

Анонимен

преди 4 години

Всичко ми напомня на една австралийска Шега:Влизащ в България, наръгваш двама с нож и викаш:-Помощ, у-бийци!Не разбрах защо простите български се-ляни толкова се натискаха да върнат капитализма?Може би за да станат ТЕ капиталисти?!От се-лянин капиталист не става.

73

Анонимен

преди 4 години

А турците, които с жестове след мача им с Франция подкрепиха незаконното им навлизане на сирийска територия, някой ще ги накаже ли? Никой не споменава за това, защото са мюсюлмани. За тях важат други закони в гейропа.

72

Анонимен

преди 4 години

Всичко това е пример за успешна политика.Страната с най-мрачно колониално минало, замогнала се империя твърди, че България-вековечната бивша провинция е расистка държава.Е така се покорява света!

71

Анонимен

преди 4 години

Во-ня-ща т.о.р е думата, с която великите умове наричат човечеството с изключение на 10% умове, към които причисляват себе си.Точно така, и вместо да се занимавам да образовам олигоси по форумите как и защо капитализма ги прави да си говорят сами, реших просто да си правя пари и вече не ми е жал за тях. Като приказката за стълбата, само дето човек колкото повече се изкачва нагоре, толкова повече се убеждава, че масите синзаслужават съдбата.

70

Анонимен

преди 4 години

супер! сега най после бфс ще се приобщи към чалгата, какъвто и си е! а перукан отново ще си върти гьобеци, за каквото само го бива!

69

Анонимен

преди 4 години

Во-ня-ща т.о.р е думата, с която великите умове наричат човечеството с изключение на 10% умове, към които причисляват себе си.Т.о.рът е необходим за поддържане на живота. Всичко в развлекателната индустрия цели втасването на т.о.ра.Затова НЕ гледам телевизия и искрено презирам всяко зрелище.