7

Анонимен

преди 4 години

Е какво от това,приятели? Пак ли да си чешеме езиците за глупости? Сеирджийски теми с подтекст колко е беден българина! *** на журналистиката!

6

Анонимен

преди 4 години

*** ще става, все по беден и ...

5

Анонимен

преди 4 години

Едно време при бай Тошо, всяка година с нова кола, а сега....

4

Анонимен

преди 4 години

Нови коли се купуват там, където доходите на населението са преминали определен праг. Цените на автомобилите са еднакви навсякъде т.е средния германец, би трябвало много по-лесно и безболезнено да си купи нова кола от стедния нашенец.Не че нас не ни тресе бедняшкия манталитет и не гледаме да се изхвърляме...но статистиката си е статисъика. Току еиж и ваговете решат да вдигнат завода до Кремиковци и вдигнем и ние стандарта :)

3

Германия

преди 4 години

Не знам дали е вярно??? БМВ уволнява 5000 души, Ауди произвежда на 70% от мощностите си, а и другите се оплакваха. Как така изведнъж се оправиха???

2

Анонимен

преди 4 години

С 1000 лв заплата каква кола да си купя. Само сметките ми изяждат една четвърт от заплатата. А имам две деца за тях разноските са баснословни. Така че ще си карам 19 годишната мазда и ще викам аз съм Богат като поливача на магнолиите у банкя.

1

Професор Тюхчеф

преди 4 години

Хахаха егати фак нюзъ, като прочетеш статията се оказва , че на годишна база , след федералната република (+2.5%) , България е на второ място с ръст от 1,7%.