12

Анонимен

преди 4 години

Че,тази Украйна,не е ли крайните територии на Русия?

11

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 14Окраинските *** имат конфликт с истинските Окраинци -рускоговорящите.Стана ли ти ясно.

10

Анонимен

преди 4 години

Десен терор в действие.50 000 безчинстват над 15 000 000.Същото както преди 9-ти. у нас.Тогава си го получиха .То Народния Съд ей такива "невинни" съдеше.

9

Българин

преди 4 години

Слава на Велика България! България е на три морета!

8

Патриот

преди 4 години

Попитали един бандеровец защо воюва в източна Украйна?-Ами защото има руски войски там!А защо тогава не воюваш в Крим-Ами защото има руски войски там !:)

7

Анонимен

преди 4 години

Ама хич да не се бавят, ами направо както са заедно "патриотите" и "героите" да хващат на изток да си го вземат Донбас . Само после да не реват да ги спасяват пак кравари и гейропейци .За Крим нещо не скандираха ли?

6

Патриот

преди 4 години

Ако не бяхте скачали на майдана сега Крим и Донбас още щяха да бъдат част от Украйна!Да се сърдят на собствената си глупост и ФАЩ!Как ще премахнеш официалния статута на руския език ,който се говори повече от половината население ,това е фашизъм!И да се балгодарят ,че бунтовниците се смилиха на заклещените в източната част бандеровци и ги пуснаха живи да си ходят!Гледайте филма "Украински огън" на великия американски дисидент и режисъор Оливър Стоун там се показва истината!

5

От Украйна

преди 4 години

Положението е много зле там. Над 10 милиона са напуснали държавата за последните 4 години. Изнасят се цели семейства, оставяйки къщите, които не могат да продадат. Националистите се потрудиха за това. Инвеститорите са ограничени, ако веднъж ги изгониш, трудно ги връщаш.

4

Joe

преди 4 години

Бягайте в Русия, какво се пенявите безродно ти!

3

Русофил

преди 4 години

Да живеее Путин че ви слуша глупостите пиянски.Водка водка това са украйнците,чакат и те пари от САЩ и поляците наливат там още провокация за война с Русия.Тарсят конфликти,как ща забраниш руския език да се говори? КЪДЕ СЕ НАМИРАТЕ водките.

2

Анонимен

преди 4 години

Слуга на народа или слуга на Кремъл?

1

Анонимен

преди 4 години

Президентът Зе имал мирен план за Източна Украйна?!Не ме разсмивайте.Мирът в Украйна ще настъпи, когато западната граница на Новорусия се изравни с границата на Украйна с Унгария, Словакия и Полша.