20

Ивелин Николова

преди 16 години

Не мога да разбера, как може подобни неграмотни, необразовани, задръстени *** да пишат и материалите им да стоят по 5 дена в един уважаващ себе си сайт. Този (не знам как още да го нерека) Киро е зациклил в развитието си някъде във детската градина. Още по-неприятно е,че медията праща и плаща на подбни хора да ходят в чужбина? Вместо в посока бг прованс, да покопае малко, и той да може да се реализира в живота стова, което умее! Или по добре в някоя фабрика за преработка на фекални отпадъци в Китай? Това едва ли би било шок за подобен екземпляр, там със сигурност той ще се почувства съвсем като у дома си.

19

преди 16 години

Тъпо,много даже и снимката е ужасна-направо ме отблъсна.

18

Alturista

преди 16 години

не знам каква е била първоначалната цел на това писание, но то не се вписва в нито един известен досега жанр, което, уви, не го прави уникално... Жалко, че си загубих с четенето му 3 мин. от живота. Има все пак нещо в изказа на автора, което дава основание да се мисли, че с повече напъни би могъл да роди нещо по-свястно. Успех следващия път ;)

17

stanislav

преди 16 години

Човек, малко хора са като теб! Продължавай в същия дух! Всеки има право да си пише каквото поиска, на теб ти е ясно, че ще има много негативни коментари.. ;) Поздравления от мен за начина ти на живот!

16

Marti

преди 16 години

Bravo chudesno! Normalno e kogato govorish protivno, dori vqrno, na obshtopriti dogmi da ima obidi i prostotii. Da ne ti puka.

15

преди 16 години

Za sujalenie avtora dosta se e postaral da pishe kolkoto se moje vse edno e na semki pred bloka.Da sa jivi i zdravi tui narechenite ni jurnalisti.

14

Стефан

преди 16 години

Само не разбрах кое му е просташкото ? Освен коментарите по-долу?!Ако си мислите, че италианците не биха си внесли алкохол в някое заведение, жестоко се лъжете! Напротив с тях най-много си приличаме!!

13

четец

преди 16 години

страшно нескопосано написан "пътепис", непрофесионален, неинформативен и адски просташки! Типичен пример за феномена "българин в чужбина"...

12

Калин Иванов

преди 16 години

Скъпи хора, не знам какво да кажа! Коментарите по-надолу, макар и настина по-груби от допустимото за един добър тон, наистина корелират с написаното в статията от господина Киро. За да бъда и аз в тон: ПО-ГОЛЯМ *** ОТ НАПИСАЛИЯ ПО-ГОРНИЯ МАТЕРИАЛ РЯДКО ЩЕ СРЕЩНЕ ЧОВЕК, НАИСТИНА!!! Уместен въпрос в случая

11

pe6o

преди 16 години

bahti maloumnicite s tezite i rodilnite maki i tem podobni...maloumnici i pak maloumnici!tva da ne e dim4o debelianov be gospoda literaturna kritika..ae ubivaite si vremeto seliacibravo kire!

10

Blah

преди 16 години

Праялно, много мразя организирано тичкане по руини и църкви. Начи намираш в интернет кои са туристическите пикови маршрути и ги изобикаляш надалеч. На някои места даже има вградени метални стрелки в тротоара, които да насочват туристите. Именно по тия маршрути се движат стада американци (тва в централна Европа де). На две пресечки от туристостадото бирата е по-евтина, ресторантите са с цени като за местни и са празни и с по-вкусна храна. За няколко държави важи тва.

9

Pi4kata

преди 16 години

Кирчо, кирчо... Ае стига с тез родилни напъни. Престани да ни занимаваш с тъпотията си и се загуби в Италия. *** и кретеноида.

8

marin

преди 16 години

Prekrasna statiq !! :)) edin probvah alturizam v Praga ... ne be6e naro4no ...produlzi okolo 2-3 4asa :)) no nikoga nqma da go zabravq ...3 momi4eta ni zabutvat v edna birariq a posle si kupavame treva ot edin pi4 za 10 $... votirq amsterdam e tova

7

User

преди 16 години

Организирания туризъм и посещаването на разни места набедени за туристически забележителности по принцип са най-тъпата форма на загуба на време и пари според мен и са най - присъщи на пенсионерите и селяните от обществата с изпилени мозъци като германци например.... По отношение на разбирането за туризъм съм напълно съгласен с автора. Но по отношение на всичко останало в тази статия, ми се струва, че липсва няква конкретна идея, всичко е нахвърляно, дори не прилича и на пътепис, а да не говорим за опит за прокарване на определено виждане по някакъв въпрос. Още повече, че веднага след първите няколко изречения, пича си самоопровергава лайтмотива "Като си в Рим, прави като римляните" - не съм сигурен, че римляните ше си внесат бутилчица в онова как се казваше....Клуб Риалто. По последни социологически проучвания, 50 % че и повече от италианците са гейоиве....т.е. те не ходят след "някоя прекрасна италианка", а след италианец...:)

6

ДА

преди 16 години

Обичам да внасям алкохол,много е фкусно!

5

majorsf

преди 16 години

Много забавна статия,мен ми хареса много(особено съветите в края й)...:)Хахахахаха

4

Един

преди 16 години

Киро, отвратителна снимка, но хубав материал!

3

преди 16 години

Егати безмисленото нещо, автора подхваща тезата "като си в Рим да правиш като римляните", но я изоставя някаде в началото и започва да изтъква типично национални качества като бохемска стиснатост внасяйки в клуб Риалто БУТИЛЧИЦА с уиски, след това за момент разбира на каде отиват нещата и споменава за книгата на Марк Твен със себеолицетворяващо заглавие.

2

ваня

преди 16 години

е това се казва статия, разбираш това, което те интересува , а не го пише в справочниците,айде тръгвам на алтуризъм

1

reduta

преди 16 години

Bravo za materiala! Po4ti se use6ta mirisa i atmosferata na Rim! Jalko za kolejkata Elena:)))) da vnimaba drugya put!