124

MKS

преди 4 години

Политиката е един голям шах , но не мисля че Ердоганчо е добър шахматист.В момента великите сили му подават няколко пешки да вземе за да си мисли , че е голямата работа, но скоро ще видите истинската игра.

123

Холд дъ гейтс

преди 4 години

Пускай те ги, че на Динко му свързват псрите

122

Анонимен

преди 4 години

Продължава войната, продължават да измират цивилни и да бягат. Порочното колело се върти.

121

Анонимен

преди 4 години

Само напред Турция.

120

TUR4INA

преди 4 години

До бай ганюTAKA KAZVAHA PREDI DA KUPI C-400TAKA KAZVAHA KOGATO GI SMAZA V DIARBEKIR KOGATO DIGNAHA GLAVA NA DARJAVATATAKA KAZVAHA PREDI PARVATA OPERACIQ V SIRIQTAKA KAZVAHA PREDI VTORATA OPERACIQ V SIRIQTAAAAA NI6TO 4UDNO DA GI PUSNE I BEJANCITE. DA NE SI MISLI6 4E NA TURCITE IM PUKA ZA TOVA.

119

TUR4INA

преди 4 години

6TE GO RAZBERETE BOYKO NO 6TE E KASNO

118

Анонимен

преди 4 години

Тонка Пий си хапчетата и си лягай бе човек! Вече не си " актуален"!-:) Този път изборните резултати ще са съвсем различни от досегашните! Уверявам те.Че доста хора ще излязат да гласуват този път! И няма как да спечелите с 30 процента както до сега беше!-:) Аре ходи да спиш вече!

117

честно до139 тонката

преди 4 години

То с фалшиви бюлетини и магаре да напишеш,че е магарето на ГЕРБ,ще го изберат за съветник.

116

Ludoto Lenche

преди 4 години

...niama po- bezmozachno neshto ot liberalnia demokrat !!! Erdogan opredeleno se zabavliava s de bilite ot Evropa !!!

115

Анонимен

преди 4 години

Командирът на Сирийските демократични сили (СДС), ръководени от кюрдските части, казал на висш американски дипломат: Вие ни оставяте да бъдем изклани, и поискал да разбере дали САЩ ще направят нещо, за да защитят сирийските кюрди, докато Турция продължава военната си операция, насочена срещу американските съюзници в Сирия кюрдите, пише БГНЕС.

114

до 133

преди 4 години

Ако искаш да се мазниш на Ердоган, си пиши на турски в турското днес.турке или какъвто вестник си имат там.Как изобщо преизбраха тоя ислямски фанатик се чудя? Нали загуби изборите в Анкара и Истанбул? Мислех,че турската интелигенция е предимно в тия два града.

113

панчо

преди 4 години

До ВЪПРОСердо не продава не се заблуждавайтой заставя насилственно тези които може да си купуват искат или невсичко при него е на основата на заставяне а не на предоставяне на избор

112

бай ганю

преди 4 години

ще пусне някой друг пъта ако америка нарече турция окупатор тогава какво ще пусне и къде?няма какво да му се плашим на този той има много повече да губи ако пусне дори едва само 10 000и той го знае но си плямпа щото друго не може,ерата на плашенето отмина отдавна днес е ерата на интереса а ердо ако продължава да се прави на прекалено корав от колкото е ще се приземи много болезнено

111

българин

преди 4 години

Значи..Какъв е извода за мен лично при гласуването за коментарите тук. Извода е.Че дечица родени след 1989 г.И нямат реална престава.Какви точно бяха нещата през комунизма.А помнят само "Американската демокрация" Казвам Американската.Защото Тя реално не е българска! Та дечицата Американофили."Гласуват" за свои наборчета,пишещи само в полза на Америка И си мислят че нещата са "реални"? Ами НЕ СА!-:) Та гласуванията им не променят нещата и истината! Истината я знаем и помним защото я видяхмеЛИЧНО!

110

Анонимен

преди 4 години

А тези бежанци, дали искат в Европа. Щото Ердо им обеща власт и далавера в демократична Сирия. А и взе парите! Не Ердо, от тук насетне, само надолу. Колко бързо, бъдещето ще покаже.

109

до 114

преди 4 години

Не пожелавай такова нещо на страната ни,защото тия ще са новите български граждани. Ще си купят по един български паспорт,за да избягат в Германия. После като крадат и убиват,ще казват,че са били българи. Така ще ни мразят наравно с талибаните на Запад,засега повечето чужденци не ни знаят държавата.

108

ВЪПРОС

преди 4 години

Преди малко гледах рекламата на Новия Пасат произведен в Турция , по БТВ , НТВ и БНТ .Евала на Ердоган - вече Продава , добра кола е на външен вид .

107

до 121 зозото

преди 4 години

Кое НЕ е вярно от коментара ми? Че на никой НЕ му пука за България ли? Нито на САЩ, на които Бойко се мазни с ,,Конгратулейшънс'', нито Русия,която се ядоса заради надрасканите паметници( а сега Путин можеше да прогони талибаните), нито на Е.С му пука за България. Е.С искат тия бежанци да останат в която и да е държава,само не на тяхна територия. Бежанците може да не искат в България,ама няма да ги приемат никъде в Е.С. Единственият начин да останат живи е да отидат в друга мюсюлманска държава.

106

Анонимен

преди 4 години

Няма проблеми, Меркел да поучи малко история от бай Тошо, има в страната си повече от 2 милиона турци, ха сега е момента да избират или германски или турски паспорт , и да ги върне в Турция

105

до 116

преди 4 години

Соломоне Паси ,ти ли си бе?Трагедио!