26

Анонимен

преди 4 години

Само се констатира и какво от това, както се казва! След някоя друга година ще констатират 50% и т.н. , а плебеите ще мрът като мухи...

25

NN

преди 4 години

Ами всички пари отиват за магисталите а те пък отсвоя страна веднага след откриването им започват да ги ремонтират, поради кратките срокове на и изпълнение и добре усвоенете средства. По въпроса за ремонтите на автомобилите, никой не задава въпроса за качеството на рез.части и качеството на горивата?

24

hahha

преди 4 години

samo?

23

РМ

преди 4 години

40% са в лошо състояние, останалите 60% изобщо липсват! Къде са милиардите от парите за винетки, къде са парите от данъците? Нали уж магистралите са по европейски проекти, за какво отиват нашите пари и къде?!?

22

;)

преди 4 години

Няма маркировка, яко дупки в цялата страна. Не се виждат знаци, няма осветление... Вече сме ***...

21

Анонимен

преди 4 години

До Не съм експерт, ноДоклада е доста реалистичен бих казал, дори процентите са занижени. Пътищата в цялата страна са в окаяно състояние без маркировки.

20

ПРОСПЕРИТЕТ

преди 4 години

Докладът не е верен, Премиера казва друго.

19

Нане

преди 4 години

С изключение на магистралите и няколкото първокласни пътя, всичко останало е пълен батак...

18

Петров

преди 4 години

Лъжите на БокУ са на европейско равнище пътищата не. Като влезеш в Бг от Сърбия веднага почват ямите по настилката. А за маркировка не сме чували

17

Не съм експерт, но..

преди 4 години

Доста оптимистичен доклад ми се струва...

16

Анонимен

преди 4 години

Ако не се крадеше и ако субсидиите се даваха както трябва и ако имахме нормално правителство и ако имахме друг манталитет , сега трябваше да сме супер държава с индустрия и икономика и много други неща.Сега постепенно отиваме към депо за *** и постепенно ще стане както Ванга каза : по вода жаден ще ходиш.Реките и язовирите постепенно се тровят, отрови и отходни тръби не отиват в канали а директно в реките.Общо взето от райска градина в сметище и пустиня. А евреите направиха от пустиня рай

15

Анонимен

преди 4 години

Борисов като буташе с пръст плевнята и вкиша че и магаре да посочи ще го изберат не вярвахте че началниците са осигурили и избори и кражби и манипулации.

14

Петров

преди 4 години

БокУ точно открие някоя 500 метрова отсечка и комОнистите - завитници веднага м се нахвърлят.

13

Анонимен

преди 4 години

Винетките трябваше да съберат пари за ремонт , а тол таксите и за нови пътища, а пътния данък не стана ясно защо го оставят. Бойко събира пари за себе си, началници и калинки.Само у нас има епидемия от ачс за да се унищожат домашните прасета и да поскъпнат цените та Бойко да продаде американското замразено , което му е комисиона за старите самолети.Общо взето рекет до дупка , а вие търсете или бягайте , и в двата случая на мафията и е ок.Само протести с камъни могат да променят нещо.

12

Да бе

преди 4 години

Я питайте вашия отец Борисов, той ще ви каже най точно, нали през ден обикаля с джипарата да ги обследва.. 40% е малко пресилено, не са повече от 15-20%

11

Анонимен

преди 4 години

Е тука вече жегнахте Боце, че той единствено с това се гордее за 10 годишно управление, а вие имате наглоста да пишете че са му лоши пътищата. Алооооооо Гербави маймуни, виждате ли че и с пътищата с които се хвали некадърника Балорисов са в лошо състояние. Не знам какво да кажа ГЕРБ ни унищожава от всякъде.

10

0

преди 4 години

Гнусна държавица, никога повече няма да се върна !

9

ам тракия

преди 4 години

От км170 до км208 ограничение макс. 90км/ч, но само камионите се движат така, а другите в лентата за изпреварване с по-висока скорост, защото иначе много друса!

8

Анонимен

преди 4 години

Е как бе, нали Тиквата ви направи магистрали.

7

Прасе с каска

преди 4 години

Пътищата са скапани и само на думи са пътища, НО въвеждат тол такса (гербаджийски рекет) за това, че хората пътуват по тях и колите се разбиват.