156

ИСТИНАТА

преди 4 години

Еййй, долно, подло и хипер злобно племе сме това българите! 90% от коментарите леят ли леят п*мия по застреляните българи в Чикаго, как вдигали шум и бичели чалга, как едва ли не са предизвикали убиеца, как така им се е падало. Абе, св*лоч злобясала, прочетохте ли добре статията, защото ми се струва че в БГ-то май останаха само неграмотници и ол*гофрени?!В статията никъде не се споменава за чалги и шумове от нашите хора, а даже напротив - от убиеца който редовно е вдигал шум и притеснявал съседи

155

Аман

преди 4 години

Емигрантче,убийството е 5 и 30 следобед.Американската баба и майката на убиеца и те ли са култивирани?Трябва да имаш много сериозни психични проблеми,за да защитаваш масови убийци.

154

от долния

преди 4 години

няма значение дали е в 17:30 или 5:30 в всяко цивилизованото общество е забранено 24/7 по всяко време на денонощието да показваш "културата" си. Явно не си живал в чужбина. Човека не веднъж се е опитвал да култивира тия нашенските чо6ани се видял в чудо кво да ги прави

153

Бог да ги прости!

преди 4 години

С години живущи от това блокче са се оплаквали от поляка.Трябвало е като истински каубои да му пръснат главата с някое бренеке,ама са първо поколение мигранти.Наивно са се надявали на властите и полицията да си свърши работата.Уви!

152

До долния

преди 4 години

Убийството е в 17 и 30.я1 и половина вечерта български време.Да вземеш да четеш,преди да драскаш ли?

151

Анонимен

преди 4 години

лекичко се изпуска от новината че балканските "джентълмени" са били предупреждавани не 1 или 2 пъти за дъденето на чалга и мятането на гюбеци по нощите. За да ги застреля в 1:30 какво мислите че са правили по това време нашите "благородници"? Явно човека се е отчаял вече и решил да ги култивирал

150

Така е

преди 4 години

Превенцията в САЩ не се изпълнява от държавата.За това се продават оръжия по сергиите на пазарите.Тези хора биха имали шанс,само ако до вечерята на масата са имали пистолети.Лудница.

149

Просветител

преди 4 години

Полицията в САЩ НЯМА ресурси да провежда превенция както пишат последните няколко коментара. Ако се оплачете от поведението на някого ще ви кажат се свържите със собственика на сградата, имате право да прекъснете договора си и да се преместите и толкова. Дори човека да има ментални проблеми НЕ МОЖЕТЕ нищо да направите без решение на съда или негово лично решение да се лекува.Ще ви кажат да звъните на 911 ако има бъдещи проблеми или да си наемете частен бодигард.Това е отношението към бедните.

148

Анонимен

преди 4 години

Малко ме съмнява пенсионери на по 60-70 години да са дигали шум с лъжиците на масата.Много по-вероятно е убиецът да е имал кофти ден с кофти дрога,щом е застрелял и майка си.Нещо напълно нормално по тези територии.До утре сутринта в Чикаго са се концентрирали на следващите масово убити хайвани,а тези ше ги помнят само в България.

147

Неразбрал

преди 4 години

А другите 25 застреляни вчера и днес в Чикаго и те ли са вдигали шум на масата,до като се хранят?

146

А ся де

преди 4 години

Убитата Американката в съседния апартамент и застреляната майка на убиеца и те ли са слушали чалга и не са знаели на кой да отварят или не?!Аман от ***,защитаващи масови убийци!

145

axa

преди 4 години

"Срещу него е имало оплаквания от съседи" ама не в полицията да ти преведа а само между тях, официални в полицията НЯМА.

144

axa

преди 4 години

точно полицията каза че официални оплаквания до тях няма, а са научили за напрежение между тях сега при разследването.разбира се че не са идеални институциите, но пак са по-добре от БГ и няма място за сравнение.

143

Ani

преди 4 години

аз не стискам зъби в бг смисъла, а просто следвам процедурата, а тя е да не се разправям а да се оплача на институциите. и да, тук институциите работят.

142

wffff

преди 4 години

В сащ никой не *** на вратата на съседа си а директно звъни на полицията.Нашите идват и не си сменят манталитета, живее 100г в сащ и си остава българин, защо не са се оплакали от тоя поляк за закана и след това на иимиграционните и като криминален да го изпратят обратно в полша, щото не искат да научат процедурата и карат по български..

141

Ani

преди 4 години

още се разследва ама нашия консул обяви че не било от омраза, щото е поляк и наще упр'авници не искат да се чува че по'ляк мр'ази и ще из'бие всички българи,какво самочувствие имат тук в америка и как гледат на нас отвисоко, как са ми късали нервите ама стискаш зъби и не се занимаваш с тях..

140

Анонимен

преди 4 години

Дънят чалга от сутрин до вечер, пият крещят и си метат *** през балконите... направили им забележка един път, два пъти...

139

Анонимен

преди 4 години

БГ- диганите в Чикаго не са взели впрдвид една много важна подробност - че не са си в Тикво Ко чината, а в САЩ, където не можеш да се държиш, както в Столипиново.Е, всъщност можеш, но получаваш куршум в челото.

138

Г. Сомов

преди 4 години

Аз съм в Чикаго от 1ви Май 1893г. Там се видяхме с Алеко, на панаира.

137

Анонимен

преди 4 години

Да тормозиш съседите със силна музика и да мислиш че ще ти се размине?!Не и в САЩ.Каквото са търсели това и са намерили.Браво!!