188

До Иван

преди 4 години

Полша купи преди седмица 32 самолета ф-35 за 4 милиарда долара. А си направи сметкатаБе Иванеее. Ти ако си заблудена уфсъ, не смятай, че не можем да смятаме. И кой плаща с години напред.? Навсякъде е първо стоката, а парите на изплащане??? А за Македония, едно говори дебелия, а им се дупи по всички въпроси, когато трябва да защити българския интерес!!!

187

ела да тЪ изчаткам

преди 4 години

Този наистина е Куку...символ на простащината и наглостта. И знае , че който го хване ще го опердаши, но понеже има куп пречки да се състои пердаха, имитира смелост...

186

Иван

преди 4 години

Кво са ни набутали с 3 милиона ВМРО бе ***. Ердоган бомбардировките да не ги прави с МИГ. Ползва F 16!

185

Да

преди 4 години

Стара любов ръжда не хваща.

184

мракобес

преди 4 години

Хайде да се бориме.Със *** саби да се колиме.Агент и *** комунист и заклет антисоциалист.

183

Анонимен

преди 4 години

За бело се прави тест на косите, не на кръвта, Болен иска да мине метър като не даде правилен материал. То на всички им е ясно вече че шмърка.

182

Съгласен съм,

преди 4 години

че Болен е ***, но тук един хвали Джамби. Та нали ВМРО ни набута с 3 милиарда за тенекии, дето някога си може да имаме и ни предаде по отношение на Македония. Тия са *** на ГЕРБ. Само ПП ВЪЗРАЖДАНЕ. Иначе пак ГЕРБ< БСП<ПРОДАЖНИ ПАТРИОТИ и т.н.

181

Социолог

преди 4 години

Болен ако мине 1500 гласа си го режа в дъно!

180

Готвим заместници

преди 4 години

Той Болен е бита карта вече, но ни готви изненада - Болен Лидеров младши. Детето расте гледа и се учи от котешките таклаци(премятания) на тати. Горкото дете -обременено е от две страни. Дано са здрави нервите на медиите. ...да ги държат далеч от микрофони и камера! Ако не - да са здрави наште нерви!

179

krasimir.dykov

преди 4 години

абе когато беше във властта нямаше проблем сега когато държавата е в колапс ще си мерим идеите -българска му работа все пак става въпрос за пари

178

Хапя си ГЗ

преди 4 години

Пределно е ясно, че Болен ще има трагичен резултат в София, но сега хвърля вабанк да да навреди колкото може повече на ВМРО и Джамбазки, които националистическия електорат припозна като единствените без ментални отклонения и зависимости в сектора.Пределно е ясно,че това е и последния депутатски мандат на Болния,в каквито и други коалиции да се навира в бъдеще.Всякакви циркове ще ни разиграва в старческата си немощ и истерия.Дано медиите ни ги спестят!

177

msk

преди 4 години

Заглавие, страшно заглавие, написал е авторът.

176

ПроСоТо

преди 4 години

До Тонкатаобаче си прав/а!...То Тиквата освен от лобутене,от друго не разбира..А,вероятно и пожарни шлангове може да разпъва...евентуално....Но ше им строши главите,нема две мнения...Като дъските в Кореята....И тук възниква въпроса:-За БИЯЧ ли сай главил Тиквата,или за.."политик"?ТИ как мислиш?

175

Разбирач

преди 4 години

Вече не е толкова изгодно, скоро ще има спад в цените. Сега купувайте в прованса. Там цените са супер-изгодни. След години като почне кризата на запад всички започват да се връщат в България, защото там ще има невиждана криза. Ще започнат фалити, задлъжняли са до гуша и САЩ и Франция и Италия и Испания и Португалия, а за Гърция да не говорим? Ще има там бунтове и всички ще почнат да се връщат в Бг.

174

Анонимен

преди 4 години

мда ... това само в БГ може да го има !Та кой и защо беше против името на партията - "няма такава държава" ?

173

той

преди 4 години

Чудя се,Волен как толкова време е в парламента.Как е възможно този безумец да си клати краката на меките столове толкова време.

172

Анонимен

преди 4 години

От психиатрията в Карлуково има покана за Волен. Поканата важи за всеки ден, считано от 10 октомври.Ще го тестваме за наркотици , ще му тестваме диаматъра на сфин-ктера (разполгаме със съответният диматеър на нещото на путинчо). Всичко ще му тестваме!

171

Анонимен

преди 4 години

До Gromна активен ли ти прилича ?

170

Grom

преди 4 години

Ама добре де... Ако е активен, какво точно ще покаже изследването на *** му? :DВъобще съществува ли такова изследване?

169

Русофил

преди 4 години

Този Сидеров трябва да бъде изключен от парламента заедно с останалите Симеонов и Й.Цонев има много за изхвърляне с камиони да се изнасят отпадъците.Някой заминаха Плевналиев и Паси има още.