77

Анонимен

преди 4 години

И да не влезе в политиката няма проблем. То в политиката влизт само ла йно -близци и *** с връзки в подземния свят на ***. А като колония няма значение кой е в политиката всички слушат шефа. Ако не го слушат пак не е добре щото Андрешкото от време на време им стъжнява живота.

76

Анонимен

преди 4 години

Слави да каже кой в екипа му разбира от икономика и каква му е програмата. да въртиш предаване не е точно същото като да управляваш държава. наследяваш дългове, заеми за милиарди, битки с лобита, отчиташ се пред Парламент, Президент, Обусман, общество, Главен прокурор... а като шеф на шоу - отчиташ се само пред себе си и гониш рейтинг.също така като лидер на държава трябав да взимаш решения, които ще ти донесат отричателен рейтинг.

75

Анонимен

преди 4 години

Слави да каже как ще се разграничи от Жоро Илиев, от Дарина Павлова и Сашо дончев, след като години наред се фукаше с приятеството им.Сашо Дончем му даде пари за старта на Хъшове.Жоро Илиев като лепна шамар на Слави Бинев, и Слави лепна шамар на ортака на Слави бинев - Любен Дилов -син, който бе общински съветникДарина Павлова вдовица на един мафиот и метреса на други, Слави два пъти я кани да бъде жури на канкурс за пеене, без Д.П. д разбира от пеене.

74

Анонимен

преди 4 години

Народния артист , ако имаше чисти намерения , още навремето концертите му щяха да са безплатни , аман вече ..........

73

Анонимен

преди 4 години

Още едно удобно златно пръстче,еднодневка.

72

Анонимен

преди 4 години

Слави продавам гласа си на теб - цена 1 мил. евро

71

Анонимен

преди 4 години

Единствения му шанс да направи нещо е да вземе мнозинство и да направи правителство.Това обаче е лесната част,въпроса е колко време ще се задържи и какво ще прави.Естествено задкулисието го тика,той няма толкова акъл заедно със сценаристите.Не че Бойко има,ама умее да обещава и се задържа на власт,макар и той да е комунист.Слави ще слугува и той,но да видим колко време.

70

много много познато

преди 4 години

Ще си позлати пръстчето.Това сме го виждали вече.Ще си клати . позициите и принципите, съобразно ставката.Първите 2-3 месеца (общоприетите 100 дни) ще декламира от трибуната написаното от сценаристите. В началото ще му е трудно без слушалка в ухото и аутокю, но ще свикне . Ще му дадат някой и друг зам.-министерски пост и областен управител и ще клекне. Ще се опазари как за кого и за КОЛКО да гласува.Всички подкрепящи го и гласували за него ще поЗАПЪРжват по негов адрес. Това ще да е.Мислете

69

Анонимен

преди 4 години

Слави , не ми трябват нещата за които говориш - доходи трябват на хората .Остави екипа си без заплати и ще ги видим колко ще работят за каузата ти !

68

Анонимен

преди 4 години

Всички те направиха милиони на гърба на хората (навремето всички бяха еднакво бедни до 1989г) И аз искам достойно заплащане - останлото е просто разтягане на локуми .

67

Анонимен

преди 4 години

Не ме грабна нещо новата партия Идеята е закъсняла поне с 2 години Не ми се слуша какво говори Слави , за мен е важно да растат доходите и да се оправят заплати и пенсии възможно най-бързо . Така ще се спрат младите хора да не заминават и ще се реши демогравският проблем . Доходи , работни места , доходи , доходи и пак доходи , ако някой ми говори за нещо друго просто спирам да слушам .

66

Анонимен

преди 4 години

Цигуларя няма да замести пожарникаря,само ще е проруска патеричка.

65

Анонимен

преди 4 години

Ша по живеем, Ша видим. На медии и анализатори не Вервам.

64

Анонимен

преди 4 години

Ще замети Сидеров и Марешки,толкова.Няма да е като Зеленски в Украина.Позволиха му да е клапан толкова години,днес трябва да им свърши своята част от сделката.

63

Анонимен

преди 4 години

Новия БАРЕКОВПатерица на червената олигархия

62

Анонимен

преди 4 години

Така са се раждали приказките - управление на цар, офицер, шут, бакалин, свинарче, гейм овър!

61

Или:

преди 4 години

Беше Цар(комарджия), пасле генерал(мутра), на ред е шута(чалгаджия) да ни довърши! Ако оцелеем ще някой бакалин(Чоков)

60

Циник

преди 4 години

Аптекари, свинаpи, текезесари... Все ще се намерят cepсеми да гласуват и за учиндолеца..Заавлията почти окьораве от смъркане.... Що да не се пробва в политиката - и без това - е пълна с клоуни и шутoве.

59

Анонимен

преди 4 години

Миналия беше с 1.7%, днеска ще влезе, ама слабо ... След половин година знае ли се :)

58

Анонимен

преди 4 години

Важно да него е да си трупа милиони, яко някой мисли ,че го прави за друго е просто наивник