22

Анонимен

преди 4 години

Сега е време България да блокира неблагодарниците македонски

21

истината е че,

преди 4 години

За да може една държава да влезе в Е.С трябва всички държави да гласуват с ДА. Ако не ги приемат(дори да не беше скандалът с историята ни),защо едва ли не излиза,че България трябва да носи отговорност? Самата България не е в Шенген,нима някой ще обърне внимание какво препоръчва Бойко ли? Според мен България няма никакъв интерес да ги подкрепя за нищо. А за НАТО нека влязат,американците да ги оскубят с високи такси и да им пробутат по-скъпи самолети от нашите.

20

Додо

преди 4 години

В интерес на България е мръснитe югославски копeлета, със сръбски имена - като Зоран Едикой си, да отидат там, където биха ги пратили Ванчо, Гоце и Тодор Александров! Демек на 2 метра под земята!

19

до 3 да добавя и

преди 4 години

Добре,че не е жив и Димитър Талев написал:,, Железният светилник, Преспанските камбани, Илинден и Гласовете ви чувам". Човекът толкова копнее Македония да се освободи от турско иго и да се присъедини и тя към България. Не напразно я описва като по-малката сестра на Мизия и Тракия,която е нямала този късмет.А сега македонци дори отричат българските си корени. Ех,времена,ех нрави...

18

до 4

преди 4 години

Понеже много вириш нос по македонски, земи и намери историята на убийството му. Някога ще престанете ли с лъжите си?

17

Анонимен

преди 4 години

В интерес на България е македония да не съществува.

16

Анонимен

преди 4 години

С една дума, разчита на натиск от НАТО и ЕС върху податливите и послушни български управници. Този никога няма да се поправи! А нашите никога не събират кураж да са истински българи!

15

Анонимен

преди 4 години

17, ами лъже, то цялата им история е построена на лъжи. Те само в лъжи живеят. Лъгаха за Гърция, Заев отиде да се извинява. Крадяха историята ни и лъгаха стократно повече, но тук няма да дойде да се извинява.

14

Анонимен

преди 4 години

До до 4Гоце го убиват турци,а не българи!Не разбирам защо лъжеш!?

13

до 11

преди 4 години

Връщай се тук. Хиляди македонци приехме след Илинденското въстание, хиляди приехме след Първата световна война. И за теб ще се намери място.

12

Анонимен

преди 4 години

Заев, знаеш ли, не те мразя. Това, което правите с паметта на предците си, това което правите с паметта на Гоце и останалите му сподвижници е срамно. Но вие тази дума не знаете какво значи. Отвращавам се от вас.

11

тръгнал Зайо

преди 4 години

Тръгнал Зайо да се жени в Европа,ама български ловци го подгонилии да спаси кожуха,хукнал наобратнопо-бързо и от антилопа.Не го ранили,но Зайо от яд позеленял,че в Македония си останал.

10

българин

преди 4 години

Вижте го мижатурката платена! Започва с НАТО Американското а не ЕС! В ЕС Да но Защо в Американското НАТО бе ***?! Никакви политици не сте а предатели на държавите си!

9

до македонци

преди 4 години

Ама нали сте горди македонци,що ви трябва да влизате в какъвто и да е съюз? Ако не влезете в Е.С можете да помолите Путин да влезете в Евразийския съюз,само дето и той може да ви откаже,защото се скарахте със Сърбия. Путин държи на сърбите.

8

честно

преди 4 години

Аз пък НЕ признавам държавата Северна Македония като самостоятелна и трябва да им забраним да пишат на кирилица. Щом езикът им НЕ е като българския да си пишат на латинеца като поляците.

7

13

преди 4 години

Това наскоро го чухме и от Грета. Тя също няма план Б защото е с аспержи в главата. Аз обаче имам план Б за разлика от северномакедонските наденици.

6

Анонимен

преди 4 години

българщината се губи под лустрото на комунист.

5

свръх нагли макета

преди 4 години

Нагли макета.Що пък трябва да е в интерес на България да ги подкрепяме за каквото и да било? Само българите бяхме на тяхна страна,а те ни плюят отгоре на всичко. Ама нищо, всичко се връща. Един ден албански ботуш ще ги гази.

4

Анонимен

преди 4 години

Симпатичен младеж. И доста умен за годините си.

3

до 4

преди 4 години

Точно Гоце се бореше за свободата на Македония и бе убит от българи. При това подло от засада и в гръб. Типично по български.