10

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 15Това не е совалка. Не може да каца на писта. На Луната и Марс няма писти. Тези криле са за баланс и забавяне на падането, а не за летене.

9

Анонимен

преди 4 години

До АнонименВъшка? Цялото нещо ще е 120 метра, 8 метра диаметър, 37 двигателя на носителя. По руските стандарти е въшка. Верно - те на чертежи имат по-големи. Респект!

8

Анонимен

преди 4 години

Вертикално ще каца само във финалната фаза. Иначе ще пада по корем и ще се стабилизира с крилете, които ще се движат. Гледайте презентацията.Поне сега такава е идеята.

7

Анонимен

преди 4 години

Тоя, ако направи тая ракета, ще удари НАСА о земята. Те, горките, вече 5 години дават парици на Боинг да им строи ракета по-смотана от тази и уж трябваше да лети още миналата година. 10 милиарда вече фръкнаха ей така.

6

то

преди 4 години

Да не се сблъскат със зелени човечета по пътя.

5

Анонимен

преди 4 години

Корабът е прекрасен, а още по-прекрасен е двигателят, който ще го носи. Беше глупава презентация, но Въпросите и Отговорите си струваха. Ако двигателят е наистина толкова добър колкото твърдят, а покритието на кораба толкова устойчиво, направо ще закрият всички космически агенции. Тъжно, но така става, когато не се инвестира в най-важната технология. И НАСА и Роскосмос ще си ядат ушите...

4

Анонимен

преди 4 години

До ХахахахахахахаСигурно и той ще се смее, ако хвръкне в космоса, защото не е правено за тази цел. Това е първият от общо пет прототипа и ще лети до 20км височина. Вторият е почти готов, а третия го почват сега. Ракетата още не е готова.А от застраховане си нямаш понятие.

3

АнонимеН

преди 4 години

САМО ГЛУПОСТИ!!!АКО ИМАШЕ ПОДОБНИ ТЕХНОЛОГИИ ОТДАВНА ДА ГИ Е ПРОДАЛ НА ФАЩ , ЧЕ НЕ МОГАТ ЕДНА РАКЕТА С КОСМОНАВТИ ДА ИЗКАРАТ В ОРБИТАТА ОКОЛО ЗЕМЯТА ТОЯ БАЯ НАРОД ЩЕ ИЗЛЪЖЕ ДА СИ КУПЯТ БИЛЕТИ ДО МАРС И ПОСЛЕ ЩЕ ПИЯТ ЕДНА СТУДЕНА ВОДА КОГАТО СПЕЙС ТУРОПЕРАТОРА МУ ОБЯВИ ФАЛИТ КАТО ТОМАС КУК

2

Анонимен

преди 4 години

Едни не вярват в извънземни, други не вярват на земните.

1

V

преди 4 години

Не е добра идея :) Ама като има пари да си ги дава. Друго трябва да се направи според мен. Трябва по добре да се използва въздушната среда и гравитацията. Иначе устройство за съли разпределени назад трябва да устоява и на собствената си тежест . Модела е доказал несъваршенства още през ВСВ . Уроците на историята се забравят .А за конструкцията да не говорим/Много се промениха технологиите ,а няма кой да ги приложи .Да се правят умалени модели и да се тестват преди да се харчат много пари.