107

РЕЗИЛ

преди 4 години

ТОВА ПЪК КАКВО Е? И ЗАПЛАТАТА, КОЯТО ПОЛУЧАВА НЕ Я ЗАСЛУЖАВА. ПРЕКАЛЕНО МНОГО МУ СЕ ПЛАЩА ЗА НИЩОПРАВЕНЕТО, ЛЕНТОРЕЗА НА ЧАСТНИ ОБЕКТИ, ПРАЗНОДУМСТВОТО, ХЛЕВОУСТИЕТО, ЛЪЖЕНЕТО ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР, А КАК ЩИПВА ОТВСЯКЪДЕ,МОЖЕМ САМО ДА ГАДАЕМ. ТОВА Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ТАЙНА В ДЪРЖАВАТА - КАКВИ ПАРИ И ИМОТИ ИМА, КАКВИ ДАЛАВЕРИ ВЪРТИ Т.НАР. МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ МУТРА. И КАТО ПОЧНАТ ДЖУРНАЛЯТА ДА СЕ ТРЕВОЖАТ ЗА ПАРИТЕ НА ЛЪЖЕЦА, НЕ ВИ Е РАБОТА...

106

Нудист

преди 4 години

Борисов трябва да е най-големия балък да живее от една заплата. Да не би и Цветанов да си е купил апартаментът с асансиора с едната заплата, докато е давал стотици хиляди за да изучи децата си? От къде тези пари. А Борисов с къщи по целия свят (Барселона, Лос Анжелис, и острова). Та някаква заплата ще го вънува.

105

муспи

преди 4 години

*** ще съди за обида. Тези прависти с големите заплати ще го изкарат за обиден, и съответно ще бъде възнаграден. Че той само да се пораздруса, и от джобовете му ще изпадат такива заплати! Че той премята милиарди насам натам. Къде? Синедриона знае и значи не пречи, защо и раята трябва да го знае?

104

ГЕРБ са гадове

преди 4 години

Абсолютно никой не взема повече от паша безродник Борисов. На хартия и подпис със сигурност има които вземат повече, но той компенсира с кражби от Еврофондове, с кражба от самите вас, и от откраднат бизнес на хора. Пожелавам му на него и цялата му рода да се сбъднат всички благопожелания на хората с минимални заплати и пенсии, на инвалидите, на децата нуждаещи се от помощ, на хората от цяла северозападна и североизточна България. Дано се сбъдне поне едно благопожелание и България ще просъщесвува

103

Joey Greco

преди 4 години

На печелившите ЧЕСТИТО! Евала! Ашколсун! Конгречулейшънс!...А дано Ви мине, както се казва! Дее и душманите пфух!!

102

Странни хора

преди 4 години

Колко му трябва на човек 20 кв. с кухня, хубава храна - малко, но качествена, хубава книга, добра жена, читави деца, сутрин рано да чуваш песента на птиците, и да имаш идея и цел в живота - благородна, възвишена.В гроба ще ги носят 5-6 милиарда или 20 апартамента.Най-големите умове, лекари, учени, художници, писатели, композитари са били бедни.

101

....

преди 4 години

Тиквата е милярдер !!!!

100

Анонимен

преди 4 години

Така е в Банковата държава назначават някой близък на 10 000лв.заплата а другите десет работника на минималната и после средната заплата била 1 200-1 300 лв.

99

Лошите хора

преди 4 години

За доходите на политиците само Кьовеши може да разбере, за съжаление е румънка.Но Радев може да копира опита на румънския президент, а не го прави.

98

Анонимен

преди 4 години

И от къде накъде тези хора ще взимат такива заплати при положение че са назначени на държавна работа.В цял свят държавните служители не са много добре платени.Те просто имат своите надбавки,платени почивки,осигурени здравни,премиални и т.н.Каква е тази сбъркана държава...Някакъв шеф ...на народните ни пари и ще взима 16000лв!?Това някакъв майтап ли е?

97

6

преди 4 години

За една прочетена книга толкова. Който има партийна книжка. Който няма партийна книжка, 1000 книги да прочетете няма 7 бона джобни и да раздавате обществени поръчки и да взимате 40% от сумата.

96

Анонимен

преди 4 години

А онзи лекаря от Пазарджик с 57 000лв на месец ? Или е забранено да се говори за тази новина.

95

Анонимен

преди 4 години

На тоя не му трябва и заплата.Той знае как да си докара допълнително.Не го жалете.Можете само да му дишате праха по доходи.

94

...

преди 4 години

Който не работи, не трябва да яде! Яжте, да се наядете...

93

Само така

преди 4 години

Доктора със стендовете!

92

БСП и ДПС форевър

преди 4 години

Боко е лош и ние искаме комисии и директори!Полагат ни са като малцинства!

91

Станишев милионеро

преди 4 години

А при Виденов всички бяхме милионери...ех....

90

руски трол

преди 4 години

Опсссссссссс.....8 000 де.

89

руски трол

преди 4 години

Ужас!! За 8 000 000 лв. троля денонощно година и половина! Баси скрънзата е този Решетников!

88

Ангел

преди 4 години

Той На БоКо костюма му струва само 1 негова заплата бе!! Той ако се радваше на 4000 лв щеше да си отвори павильон за цигари и алкохол . Партията му получава 10тина милион годишно субсидия .Като сложиш и останалите далавери и схеми излиза ,че и Доналд Тръмп не може да му се намаже на малкия пръст!