37

Анонимен

преди 4 години

Путин е организирал цялата тази палпач да дойде при бабата. Само я блафира и после организираха лодките с Ердо от Турция. Това е една бомба със закъснител за немското благоденствие.

36

Sichtpunkt

преди 4 години

Като чета това ми става ясно че 100% не работят:На тебе много ясно ти става, а пък аз ежедневно виждам зидари, общи работници, авто-производители, магазинери и т.н.

35

Анонимен

преди 4 години

Ай,честито! Е на това му викам сурвакане и то целогодишно!!! Ако 90-те бяха приютили нашите "интегрирани", сега и ние, и германците щяхме да си решим проблемите!

34

до 31

преди 4 години

а общото дружество на Сименс и Японците от Фуджитсу в Германия, което е последният завод за компютърни платки останал в Европа, също е в процес на закриване, до края на 2019 трябва да са го ликвидирали, което от 2020 оставя не само 2000 супер квалифицирани специалисти без работа, но и безперспектива за работа в Европа - това е краят на производството на ИТ хардуерни продукти в Европа. Така, че това не е просто крива, а ликвидация - с което Европа става отвъд 3-ти свят!! Положението е страшно!!!

33

Sichtpunkt

преди 4 години

До ***,Ко си при казваш? Да живееш на социал, значи да живееш на екзистенц минимума в която и да е държава.

32

Анонимен

преди 4 години

Наема е 15? на квадрат, ако искаш, но без парно, ток и тнт само митето.

31

Анонимен

преди 4 години

Сименс също отцепи сума ти предприятия и ги приватизира. Става въпрос за хиляди квалифицирани кадри изхвърлени от концерна. Кризата е в пълен ход, който не е чул камбаната да му мисли.

30

Ари Голдберг

преди 4 години

Еуропа няма да я бъде, ако не сте разбрали. След като арабите двърщат мръсната работа да пометат г0йте, ние ще пометен арабите и готово!

29

Анонимен

преди 4 години

Мога да ти предложа един двустаен 75м2 близо до Алексадерплатц.

28

Герман

преди 4 години

Има ли изобщо жилища в Берлин или живееш в Нойбранденбург?

27

Анонимен

преди 4 години

Халал да са ти. Да видим до кога. Обади ми се след 5г.

26

Анонимен

преди 4 години

Разбра ли се нещо зо Българския студент който беше заклан в четвъртък с кухненския нож?

25

Берлин

преди 4 години

Аз взимам 3600 евро нето и съм много доволен.

24

Герман

преди 4 години

Мда, миналата седмица уволниха 500 души от една кейтъринг фирма в Нюрнберг. Няма нужда от некфалифицирани, ами монтьори и електротехници могат да си намерят работа, но и тях ще ги използват. Немецо го мързи и само отпуската гледа и намаленията в Алди и Лидл. Няма бъдеще в Германия и дори Тръмп го разбра.

23

въпросче

преди 4 години

в статистика за заети, включихте ли тези дето изнасилват и убиват местното население?! те си вършат точно работата, за която са докарани в Европа!!

22

Анонимен

преди 4 години

Като чета това ми става ясно че 100% не работят:Данните за безработните не включват хора, които посещават езикови курсове или курсове за интеграция.

21

Анонимен

преди 4 години

Много се лъже по статистиките. Но ще се види, че шило в торба не седи.

20

Соросоид

преди 4 години

Не си правете прибързани изводи. Вече ги няма онези балъци, които са учили за инженери или лекари и на лека ръка си загърбват труда и отиват във фабриката като на практика си убиват бъдещето никога да не работят това, което са учили. Усвояването на чужд език до професионално ниво или до ниво да отидеш в университет за доквалификация/преквалификация е трудно. Не казвам, че между тия няма търтеи и тарикати, но със социал се живее трудно.

19

Sichtpunkt

преди 4 години

Равнището на безработица сред сирийците е 44,2 процента през юни, което е с над 5 процентни пункта ПО-МАЛКО, отколкото предходната година, отчита БТА.Тук не става въпрос за американската "Зелена карта". Тук повечето са НЕГРАМОТНИ бягащи от война хора. Нека правят деца, те отчасти и за това ги ползват. Още първото им поколение ще влее свежа работна сила в немската икономика.

18

666

преди 4 години

Браво, това е добра новина. 2018 бяха 99%, значи за една година са намаляли с 14%. Следващата година 61%, за 5 години са интегрирани.