120

Анонимен

преди 4 години

Като чуя за български бизнес работодател и ми се драйфа

119

Х6

преди 4 години

Прредлагам,всички работодатели да ги изпратим в постоянен болничен.Крайно време е ,че ни омръзна да ни правят на роби с ниски доходи...

118

Ала_Бала

преди 4 години

Частните работодатели дават 20 работни дни годишен платен отпуск! Това е проблемът. Частните работодатели реват, че трябва да заплатят спането на международните шофьори поне в мотели. Затова хората багат от тази скапана държава!

117

Иван

преди 4 години

следващата логична стъпка - работодателя не плаща заплата за първите три дни от всяка работна седмица.....

116

Анонимен

преди 4 години

В САЩ е изградена една много добра система . Сборът на болничните и отпуската е константа примерно 30 дни . Боледувай си на воля , е после няма отпуска . Логично .

115

Анонимен

преди 4 години

Едно не разбирам, защо заплата на социалния министър и не само е 3000-4000лв след като смята, че и с 300 лева се живее добре.

114

Анонимен

преди 4 години

А къде са синдикатите,който трябва да защитават работниците!?Или те са под крилото на едрите капиталисти,цоцат пари от тях и си трайкат!

113

Анонимен

преди 4 години

125 пропусна любовницата.

112

Анонимен

преди 4 години

Да почнем от първия проблем, защо лекарите с лека ръка издават болнични?

111

Анонимен

преди 4 години

Даже предлагам работодателите да се преориентират в събирането на билки за износ, защото заради тяхната алчност до 20 години тази територия ще се обезлюди и ще останат само бурените по бившите градове.

110

Анонимен

преди 4 години

Бай *** великия чорбаджия европеец не иска да плаща на работника а само да усвоява европари и да кара джипове и да ходи на почивки

109

Анонимен

преди 4 години

Ако заплатите бяха като на запад може би три дена без доход щяха да се преживеят, но при смешните заплати тука тази мярка е поредния ковчег в пирона на демографската смърт на България! И алчните работодатели после да не се чудят защо няма кой да им работи! Тая държава един ден ще се превърне в безлюден буренак.

108

Анонимен

преди 4 години

нека да прокарат пътя на идните поколения и народи.българския ще се изсели и претопи зад граница.

107

До 107 Анонимен

преди 4 години

Явно си в друга чужбина. В държавата където живея.Преди 18 години катастрофирах.Лечение, болничен и 9 месеца физиотерапия ми бяха напълно безплатни. Шефа и колеги идвах първите дни в болницата на свиждане. Никой не си отвори устата за пари или да ме съкратят.

106

чисто проба робство!

преди 4 години

Цял живот работиш и плащаш здравни застраховки!Влизаш в болница искат ти париНямаш ли пари ипотекират ти къщата и бизнесаПрез турско е било най-добре!!!!

105

Анонимен

преди 4 години

Капитализма и Социалната Защита са несъвместими понятия..., особено в Бг!!!!Решението на проблема е невероятно лесен - големите фабрики и заводи си наемат високо квалифициран медицински персонал (работническа поликлиника по времето на Соца).Разболелият се служител или работник получава мед обслужване, поставя му се диагноза и получава болничен лист от лекарите на завода или фабриката!Никакви фалшиви болнични, защото самия мед. работник е част от персонала на предприятието!Елементарно!!!

104

House M.D.

преди 4 години

Защо отново е написан въпросителен знак след твърдение в заглавието?

103

Анонимен

преди 4 години

След като не искат да ни плащат първите три дена болнични, редно е и ние да не плащаме здравни осигуровки първите три месеца от годината!!! Засрамете се вече чорбаджии-изедници!

102

Анонимен

преди 4 години

до 109 И кой ти каза, че не ми е ценна работата? Просто съм се събирал с лоши компании. Кой е застрахован от това?Нищо, че аз ги пребих тия двамата и при двата случая, но ме нацелиха в лицето и ми останаха синини.

101

Анонимен

преди 4 години

до 112Ако се разболея от бронхит в Германия, няма ми платят 2 седмици болнични ли, бе кълвач?