99

до 96 анатема

преди 4 години

Путин в случая какво ти е виновен(чак пък да е Сатана)? Може дори да откаже да дойде в България. Бойко обича да се мазни на турци и американци,те все му дават акъл. Путин като гледам е безразлично настроен към България.А Тоз Малинов като го гледам какъв опасен шпионин го изкараха,направо треса се от смях.

98

Анонимен

преди 4 години

Отново неграмотно заглавие...

97

Борисов зависим?

преди 4 години

Дали Борисов е зависим от Путин ще разберем от проекта за АЕЦ "БЕЛЕНЕ". Ако позволи проектът да започне да се строи ще приключи много бързо като червения Орешарски...

96

МАТЕМАТИКА

преди 4 години

До ШопоНещо не ти излиза математиката в проценти... Все още ГЕРБ е с преобладаващ непреодолим процент и няма скоро да видите власт. Иначе си чаткайте глуписти, де!

95

Гошy FuckUDnes.bg

преди 4 години

Дебелият плондер врътна пак гъзягата, към азиатското джудже този път. Толкова безпринципен политик никога сме нямали. Той си мисли, че като се опитва с всуички да е Ок и е Ок. Е да, ама не е. Политикът трябва да следва някаква линия, а този тoлуп не следва никаква

94

Анонимен

преди 4 години

Борисов, водиш България към пропастта. На който отношенията са добри с Русия, то със сигурност държавата му е пропаднала. Обратен пример няма.

93

Анонимен

преди 4 години

До ЙовоИ ти си едно мръсно руско шпионче като бесепарите и герберастите.

92

Гошy FuckUDnes.bg

преди 4 години

Ей затова уважавам Плевнелиев. Единственият политик, дето не се мазнеше на кремълското джудже и му сипваше 5 години да яде с големия черпак

91

Шопо

преди 4 години

Лажеш ,бе Бацко ! Руснаците не искат да те видят ! Както и 90% от българите...

90

анатема

преди 4 години

До АнонименДано да паднете от власт долни герберски предатели! - подлизурки на Путин-сатаната!

89

Йово

преди 4 години

До Анонимен"Златна кокошка" е за Турция а не за нас, за нас безплатни американски военни бази!

88

кой пие и кой плаща?

преди 4 години

Това е загадката на века!

87

светлото бъдеще

преди 4 години

- само дългове и банкрути, мораториуми за нашето поколение! Мерси!

86

гъзомийник-ибрикчия

преди 4 години

И Аллах няма да ти помогне, нито Ердогон султан да останеш на власт!!!!!!!!!!!!!

85

Анонимен

преди 4 години

До ЙовоТя пък една златна кокошка, дето ще ни излезе през носа. Хайде стига сте лъгали българите с тези заробващи ни с десетилетия руски проекти. Вие ги искате не защото са нужни на България или защото ще донесат някаква полза, а за да ни пришиете отново към империята на най-чистото зло на земята Русия.

84

Анонимен

преди 4 години

Вместо да прогони от България стотиците руски шпиони, нашият тъпоглавец кани шефа на руския шпионаж на гости. Дано да паднете от власт долни герберски предатели и да не можете да облизвате подметките на българомразеца Путин.

83

Йово

преди 4 години

Вече няколко години когато наближат избори а другия месец са местните избори винаги изпъкват темите "АЕЦ" и някой си газов "поток". Няма да има нито "АЕЦ" нито "Балкански поток" нито "Хъб Балкан". За тези проекти не са и чували в Русия а пък не ми се вярва турският националист и султан Ердоган да опусне "златната кокошка" в полза на България.

82

Анонимен

преди 4 години

До СТАРИЯ НЕСЕБЪР 70От Новия Несебър:Ами ти гониш западните туристи защото си нучил няколи думи на руски и се разтапяш да им сервилничиш.Ходи на Слънчев бряг да ги видиш твойте "щедри бртушки" как са се уровили в пясъка на безплатните "пломби" между хотелските шезлонги и чадъри заети от поляци, чехи, германци, румънци, унгарци, украинци, англичани, българи,...и не искат да си купят дори един сладолед, и затова ромите минават през тях като през турски гробища !

81

Пожарникаря

преди 4 години

Сия, мУмчета и мУмичета.., шЪ сЪ прайм на "ни лук яли - ни лук мирисъли"!ПървУ - шЪ изчакаме дЪ видим кой шЪ бъде следващия хЪмирикански Президент догодина, щото туй е многУ важнУ!!!ВторУ - шЪ играйм на "ни чул - ни видял" с Русия до 2024 година и шЪ видим кой шЪ е новият Президент/Бащица в Русия!Ако е някой като Медведев шЪ свалим всичките съветски паметници, мЪ ако е някой по-серт от Путин шЪ си траем!Сия, важното е дЪ сЪ "снишим" и да видим отде шъ вее вятърЪ, тъй мъ е учил бай Тошу!

80

Анонимен

преди 4 години

Вън Путин от България !Вън руските ченгета и шпиони от Родината ни !