60

339

преди 4 години

Манолова-ако спечели,ще работи със шарен ОС.А ако загуби,продължава с инициативния си комитет-движение за парламентарни избори.НСо едва ли ще се стигне до там.Прогнозата ми е-ще стане това,което трябва да стане.Както винаги е ставало.

59

sofeto

преди 4 години

София може да стане "зелена" само ако соцстроителството и бездарното строителство на "българският строителен гений" след 1989г. се боядиса със "зелена боя"!!!

58

ДуняКомуня Досвидос

преди 4 години

Да платим на саудитите с един вагон охранени и епилирани гулии, некоя друга тиква и бонус едно ремарке компири, майна.Гласуваш против самоковската дуня - ти даваш шанс на София да поведе битката в цяла България

57

КОЕ Е ПО-ДОБРОТО?

преди 4 години

по добре адвокатът за сухите хартиени поръчки,от колкото пазвант-прънярот за мокрите поръчки

56

Анонимен

преди 4 години

До 339Обърках се човек ;0

55

339

преди 4 години

Няма лошо,идва есен и пилци...

54

:))

преди 4 години

До 339Не друго, но преди години бях свидетел в кафенето как в кв. Лозенец двама тарикати се канеха да правят партия. За схемички си хортуваха.

53

:))

преди 4 години

До 33910 партии с по 1 член и 4 т членки! :)) пп. може и да са по 5т членки

52

4epa

преди 4 години

LEVITE PARTII - AIDE U LEVO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

51

339

преди 4 години

След център дясното и центар лявото и лявото се присъединиха към Мая Манолова.Общо 10 партии-5 десни,5 леви.Там някъде е и БСП.Но първи бяха ДБГ-движение България на гражданите.Център дясно,после дойдоха и другите.

50

Грейджой

преди 4 години

На снимката адвокатката на Мултигруп подкрепя адвокатката на братя Галеви. Ай сиктир, моля ви се!!!

49

Анонимен

преди 4 години

Мая май реши да се пенсионира. Използва изборите, за да се оттегли от омбудсманстването.

48

М, да ...

преди 4 години

вж.БТВ 01.08.19 К.Паскалев относно "Златния век" - Поет ангажимент още по време на кметуване на ББ! Ще строите, нема да строите, *** парите са предполагам взети напред! Та, как Майчето ще промени клоаката в която / по план и договори/ вече е превърната СФ? Как?пп межувпрочем държавата е некоректен бизнес партньо! Държавата в лицето на властимащите като ББ! Това е осн причина инвеститорите да бягат от БГ!

47

Панталей Партизанина

преди 4 години

Г-жа ММанолова ще направи София един оазис с китни паркове млади сърнички и зайчета, красиви чешмички, пейки и пъстроцветни птички! Ще има също небостъргачи, самоуправляващ се градски транспорт и скоростна надземна железница! Но най-важното за г-жа ММанолова са преди всичко хората! А те ще бъдат със широко усмихнати лица защото няма да има от какво да се мръщят. Тази мъдра програма ще бъде осъществена бързо чрез подкрепата на БСП защото ММанолова ще разпореди да спре да се краде и прахосва! Побе

46

АНТИ

преди 4 години

Предпочитам с отвращение да не гласувам!-----------------------------------------------------------------Тарикати, ще гласуват с надежда, да има и част от краденото за тях.

45

nekoj

преди 4 години

На Манолова и трябва да зададе само един въпрос - за ремонта на "Графа"! И Софианци ще я изберат пред самоковската учителница по руски...

44

Анонимен

преди 4 години

Каква идилия!! Мая Костинбродска и баш адвокатката на Мултигруп.

43

Анонимен

преди 4 години

До АНТИПредпочитам с отвращение да не гласувам!

42

Ричард Ран

преди 4 години

Русофилите се уповават на Ванга за изборите. Показателно, отразява колко мозък имат в черупката.

41

АНТИ

преди 4 години

Когато изборът е между крадец и крадец,с отвращение гласуват за по-малко крадливия комунист.